Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 216
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Привет, момичета! Hug

Необиконовена, честита месечинка - дерзай и ще постигнеш желаните резултати!  bouquet
Дани, да ти е живо и здраво детенце !  party023
Ив, пийййй  водааа! Утре ще имаш още -600гр. Simple Smile
Поздравления и на всички други с поводи!  bouquet

При мен нещата са все същите, но няма да се оплаквам, защото забелязах, че някои от момичетата се дразнят, а аз, ей богу, съм далеч от желанието да образувам нечии нерви. Минах пак 5/5, спрях рибеното масло, ще видим какво ще стане.
 От мен  - възхищения на всички, които успяват в борбата с килцата и в постигането на удовлетворение от външния вид !!! newsm51

Целувки Heart Eyes

# 436
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
АЛИС благодаря ти.Ще предам на кантара какво си ми пожелала.Аз така като не виждам спад в кг. и ме хваща нервата.

# 437
  • София
rossykv,зависи какво ядеш и колко вода пиеш ? newsm78
Вода пия по много (поне 2,5-3 литра), храня се режимно и нямам прегрешения, правя 5/5 от самото начало. За 4 месеца отслабнах 19 кг, всичко вървеше като по учебник (на Дюки Simple Smile) - свалях по 4-5 кг на месец. Изведнъж, обаче, яко зациклих - вече около 2 седмици не мърдам. Видях 55 кг веднъж и оттогава все 56.8 - 57. Количествата не съм увеличавала и си ям същата горе-долу храна... Може би защото вече съм съвсем близо до желаната цел? Идеи, съвети, как да раздвижа нещата отново?

# 438
Аз съм забелязала,а и то сигурно закономерноста е такава,че ако имаш да сваляш много кг. се свалят много бързо до едно положение,а малкото кг. от порядъка на 10-12 се мъчиш като грешен дявол и много трудно мърдат.На мен калкулатора ми дава да сваля 9кг. и имам чувството,че ще отиде 9 месеца.

# 439
Здравейте банда Hug
Днес ми е месечинката, съчетана с МЦ, ама ще го преживея, само където незнам как точно да си взема мерките, че циците ми са напращяли като ... bombs Също и първия успешен месец в трета. Казвам успешен, защото кг са ми  стабилни (варират някакви 0,500г в зависимост от дните, луните, МЦ, ПМС и прочия фактори) и даже съм и смъкнала по 0,5-1см от обиколки Laughing.
Да дам и отчета:
I и II фаза
14.05.2010 - 79,300кг;  Т-102,5см; Х-112,5см;  Бюст - 111см; Бедро - 68см;    Коляно - 45,5см,  Ръка - 33см
14.06.2010 - 70,100кг;  Т-95см;      Х-107,5см;  Бюст - 99см;   Бедро - 65см;    Коляно - 43см,     Ръка -29,5см
14.07.2010 - 66,400кг;  Т-91см;      Х-103 см;    Бюст - 94см;   Бедро – 62,5см;Коляно - 41см,     Ръка - 28,5см
14.08.2010 - 62,800кг;  Т-90см;      Х-101,5 см; Бюст - 91,5см; Бедро – 59см;  Коляно - 39,5см,  Ръка - 28см
14.09.2010 – 60 (60,100)кг;  Т-85см;      Х-97,5 см; Бюст - 89,5см; Бедро – 57,5см;  Коляно - 39см,  Ръка – 27,5см
14.10.2010 – 58,400кг;  Т-82,5см;      Х-95,5 см; Бюст - 89см; Бедро – 56см;  Коляно - 37см,  Ръка – 27,5см

III фаза
14.11.2010 – 57,800кг;  Т-78см;      Х-95см; Бюст - 90см; Бедро – 55,5см;  Коляно - 37см,  Ръка – 27,5см
14.12.2010 – 58,100кг;  Т-77см;      Х-94см; Бюст - 92см; Бедро – 55 см;  Коляно – 36,5см,  Ръка – 27 см

По случая вчера си направих една шопинг терапия - купих два панталона(8 UK) и едни дънки( №28), две пуловерчета(S), една жилетка(S) и една ризка (S). Вече имам какво да нося, че си бях поставила за цел до третата да не харча пари за дрехи. Сега вече смело напред, което незнам доколко ще се хареса на семейния бюджет, ама пък няма да ходя като някакво изтърсаче с виснали гащи я. До сега само свивах и преправях дрехи – сега вече край , смяна на гардероба, пък и какви луди разпродажби има сега....тъкмо му е времето newsm44.
Необиконовена , Леля, ArhMih и Алис честити ви месечинки   bouquet   
Дани, да ти е живо и здраво детенце! Усмихнато детство и куп лудории му пожелавам   bdbaloni
galateia страхотни резултати, успешна трета и може и преди лятото пак да наминеш  и да пишеш как се развиват нещата   Hug
tqna по-честичко пиши мила, аз определено ще се възползвам този четвъртък и ще пробвам чистия П  Hug
Слабеещ ден на всички желая....и пийте много вода!
Аз отивам на  running jump newsm39

# 440
Браво Анафейс, страхотни резултати, особено тия в трета фаза. Направо съм възхитена. Аз за съжаление не съм така успешна, не мога да си преодолея глада за сладко и май ще си проваля трета, ще се стягам. Та желая ти все така да продължиш и да си задържиш тези килограми. Hug

# 441
АНАФЕЙС поздравления за резултатите.Като ти се дояде сладко си припомни за инвестицията относно гардероба.Това трябва да ти действа мотивиращо. newsm10 newsm10 newsm10

# 442
ANNAFACE , браво ! newsm10 smile3501

Много добри резултати! Направо отличничка ! Особено за трета! Пожелавам ти от сърце да задържиш резултатите! Hug

# 443
ANNAFACE честита месечинка и на теб! Резултатите са много добри, както и външния ти вид. Изглеждаш страхотно! Браво на теб!!! Продължавай все така напред и ти пожелавам да задържиш успешно постигнатото!  newsm51

# 444
rossykv ,така ,а колко ти показа калкулатора ?Защо си мисля ,че си под него и затова си зациклила. newsm78
Ако искаш по-долу от калкулатора да слезеш ,трябва да смениш схемата.Привикнала си към тази и вече не ти се отразява. Peace

Анафейс,БРАВО,БРАВО,БРАВО  и за задържането в трета и за новите придобивки,за самочувствието ,за всичко .Сега ги пази килцата да не мърдат много,много. Hug Hug Hug

Мене къв глад ме гони ,не е истина просто.Ама след малко отивам на танцова,дано докато се върна се поуспокоя малко и дано там не черпят ,че незнам как ще устоя. #Crazy ooooh!

# 445
ANNAFACE  , ПОЗДРАВЛЕНИЯ   bouquet
Тъкмо днес си гледам дрехите, че доста са ми се поохлабили и се замислих, че най-вероятно скоро ще трябва да минавам в трета  и много ме е страх да не си запълня пак гънките по дънките  Laughing. Шегата на страна надявам се всички да имаме твоя страхотен резултат  Simple Smile
Ххихихихих направо ми вдъхна нова надежда  Hug

# 446
Дани, да ти е живо и здраво детенцето!

за всички месечинки!!!
Много надъхващо ми действат вашите резултати! Продължавайте в същия дух!!!

# 447
  • София :(
        Добра ви вечер  Hug
     frozenInside, като ги попрепечеш, всичките могат да са хрупкави Шегата на страна, за да са хрупкави забъркваш по-гъста смес, разстилаш на тънко и печеш веднага - да нямат време триците да поемат много влага и разбира се малко препичаш. Въпреки че ако ги оставиш на открито да престоят, каквито и да се, ще станат хрупкави, изпитано е
     tonnny_bg, нормално е спирането на цигарите да има такъв ефект връз мосю льо Кантар, не му се връзвай чак толкова
     dani_l, да ти е жив и здрав малкия сладур, да има приказно детство и да ви носи много радост
     миле-на, тъкмо на време си идва половиният - да те топли в судовете
     monnnn, за толкова време не си ли разбрала - вода се изпишква с пиене на вода К`ъв фурантрил, к`ви 5 лева
     galateia, Само не разбрах... `що чак към средата... , не ти ли е приятно при нас
     tante78, , развод му дай и повече не го мъчи...
     ANNAFACE,
     Да му се не види, зарази ме (не)Обикновена с тези емотикони и сега такова ровене му ровя..., като децата съм и за да се озъптя, ще ви раздавам козинките

и ще ви пожелавам лека, мека, палава, розова и режимна нощ Hug Hug Hug

# 448
    Да му се не види, зарази ме (не)Обикновена с тези емотикони и сега такова ровене му ровя..., като децата съм...

на всички!

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 21:32 от (не)Обикновена

# 449
Мименситка, това го знам душа.Обаче аз наистина виждам някакъв проблем...все пак всеки сам си усеща организма.Проблемът е, че от 3 дена пия сигурно по 4 литра!!!  и осезаемо я задържам.Вече не знам по колко пъти на ден си пълня шишенцето от половин литър.Та затова ми беше питанката. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт