Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 231
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • София
verche  много благодаря за разянението   bouquet
Достатъчно ли е само веднъж да обера насъбралото се масло или процедурата се прави няколко пъти?
Аз мисля, че веднъж е достатъчно, но някои момичета са споделяли, че по 2-3 пъти повтарят процедурата.
Верче, това с биенето на маслото не ми стана ясно?! newsm78 Как точно става?
Искам и аз да си правя домашно масло,че детето ми е алергично и гледам да и спестявам консервантите! Peace
Моят мъж го прави в голям буркан с винт. Хваща буркана за дъното и от към капачката и започва да го друса като шейкър. Трябва си обаче доста друсане - сигурно към половин час. Вижда се как маслото се отделя и остава на дъното течност. Маслото придобива формата на буркана. От 8 л мляко изкарваме към 200 г масло.
В готварския имаше по едно време тема за правене на масло, може да я потърсиш. Peace

# 541
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте и от мен.Днес +400г.ТОНИ недей да плачеш,че ще стане поледица какъвто сняг ни е налегнал,а и продължава да вали.Почти нямало транспорт защото улиците не са чистени.Кошмарна история.

# 542
envia,засега го приемам като провал и затова се чувствам зле ,но се боря със себе си.И никак не е лесно.

БЛАГОДАРЯ ТИ!

# 543
  • ...на безопасно
  Днес ще имаме банкет. Така че имам и гала. Само дето галата я започнах от сутринта...Ужаси...Вече месец съм в трета.Тази седмица направих два протеинови дни, че галите май не са ми само вечер...Чувствам се ужасно понякога. Киселини не бях имала от пролетта, а онази вечер не можах да спя от стомах. Лакомия...

# 544
Момичета, проблем. Sad
Нямам НИКАКЪВ апетит за месо и риба. И не само това, ами направо ми се повръща (буквално). И това от вчера на обяд. А не съм такъв човек, обичам да си хапвам. Та хем съм гладна, хем не ми яде нищо... Ох, дано е е само временно, че не знам какво да правя. Възможно ли е да е от цикъла (вчера дойде)? Мисля, че големият плюс се дължеше на ПМС, днес кантарът показа мечтаната осмичка.

# 545
Здравейте момичета,
само не разбрах обезмасленото сирене и кашкавал не стават изобщо за режима на Дюкан или не стават само за 1 фаза.

А за протокола да кажа висока съм 175см, кигограмите често казано и аз не знам колко са, някъде около 70,
аз повече залагам на сантиметъра за да проверя накъде вървят нещата Simple Smile целта ми е да сваля 5-6 см от ханша, т.е искам да е около 98-100 Бях достигнала тези мерки с 90 дневната диета, но зимата си ги върнах, пак я започвах на няколко пъти, но ефект няма. Май има нещо вярно в теорията, че всеки режим дава резултати само първия път Sad
Сега ми е доста трудно, защото се чувствам ограничена от към избор на храна, общо взето само млякото с трици ме влече, затова и толкова разпитвам за обезмаслените сирена и кашкавал по магазините.

Хубав ден на всички Simple Smile

# 546
  • София
За децата не е полезно да ядат трици! Naughty Naughty Naughty
Не е ли? Моята госпожичка ми изяжда поне половината купичка с трици всяка сутрин... много го харесва... не знаех, че не е хубаво.. а, може ли някой да ми обясни по-подробно, че взех, че се притесних сега...

# 547
  • Варна
Добро утро, мили мои!
Сняг, сняг, сняг..........затрупани сме. Чистих терасата до сега  newsm75 и се озъбах   angel008
Днес видях 60кг на кантара  newsm44 goodscale и аз отлагам показното убийство.
tonnny_bg: spoko hug научи се да се харесваш. Изглеждаш толкова добре, не се терзай толкова.  3-4кг не са проблем, след като знаеш,че ядеш само полезности какво се притесняваш? Или са вода или мускули от танцовата  newsm19  Hug За шапката и ръкавиците си в грешка  Laughing Вчера си накупих 2 чифта ръкавици и една шапка, оставих 30 кинта в едно пикливо магазинче. Днес продължавам, че нямаше такава бяла шапка като белите ръкавички  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Няма пестене при мен. И до първия етаж да навали, ще прескоча терасата и пак ще изляза да похарча пари. Мъжо ще ме изрита скоро  Embarassed Embarassed Embarassed
Диването:Само моментно е, и аз съм имала такива периоди.

# 548
добър ден много рядко се включвам но сега го правя специално заради Тони,
дано не ми се обидиш но аз смятам че се вманиачаваш страшно много и това
ти вгорчава живота и ти разваля целият ден аз спрях цигарите от раз преди 6
месеца и в началото кантара играеше стигал е до +5 кг аз хапвах много краставици
през това време и ми помагаха в смисъл като ти се допуши или те хване нервата краставица
ще видиш че след първия месец нещата се нормализират само не пропушвай пак все пак имаш страхотна воля
щом свали 23 кг и отказа цигарите не се вторачвай толкова и се успокой а напоследните снимки изглеждаш
толкова слабичка и лъчезарна .Съжалявам ако досадих аз затова и рядко пиша ,а сега усмихнат снежен ден
и се научете да се обичате такива каквито сте

# 549
Ей аз очаквах довечера новините да започнат със 2 Варненки как са се опитали да правят убийства на кантарите си.Много се радвам за вас момичета и аз чакам МЦ.

# 550
Момичета -tante78, maia_at аз направо незнам какво да кажа.Не искам темата да се превръща:Как да се справим със самочувствието на tonnny_bg  Joy Joy ,затова обещавам ,че няма да се оплаквам вече  ooooh! че така се чувствам малко кофти.Ама пък вие сте ми дружки и знам ,че никой друг не би ме разбрал .Много ви благодаря!Много ви обичам!

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 16:28 от tonnny_bg

# 551
тони, пробвай да комбинираш 4 фаза с интервалното
дава резултат при доста момичета
само че повечето там в темата хапват твърде късно за моя стил на хранене
аз се храня в 10 и в 16 и съм ОК
но все пак съм и на друг тип НВХ, не Дюкан

# 552
Здравейте момичета,
само не разбрах обезмасленото сирене и кашкавал не стават изобщо за режима на Дюкан или не стават само за 1 фаза.

# 553
НАТ прочети първа страница.Защо задаваш глупави въпроси?Там пише какво може и какво не може.Не се сърди ама......

# 554
нат аз ще ти отговоря изобщо ги забравяш до трета фаза

Общи условия

Активация на акаунт