Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 220
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Добър ден, мили мои!
Голям студ, голям сняг, голямо чудо  cold Nature Snowman cold Nature Snowman cold
Как ще се излиза днес? Колата ми вече не се вижда от сняг  Cry Cry Cry
Щях да ходя да си купувам шапка и ръкавици, сега май ще си остана до пролетта у нас  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Защо не можеше като мечките да заспим зимен сън и да се разбудим на пролет? Мразя зимата и снега, да вали в планината, тук по морето трябва да пече слънце.  Nature Sunny  Nature Sunny
От днес съм 3 дни П. Мариновах си едно пилешко филенце в кисело мляко и мащерка за вечеря. Някой може ли да ми каже рецепта за дюкански палачинки? Такива дето се пекат на тефлон.
mmmshushy80:маслена риба. Цяла нощ прекарах в тоалетната  smile3550 smile3550 smile3550 да и се не види, повече не съм купувала.
zverka: Всичко ще е наред  Hug Hug Hug
(не)Обикновена: Извикай ме като се решиш на убийството, и аз ще се присъединя с моя кантар. Така ще ни пишат и двете и ще се преживее по-лесно  Joy Joy Joy Joy

# 511
              Ужас, ужас, ужас!  #Crazy Имах приготвена риба , пилешки дробчета  в микровълновата и пр. , боже като ги погледна и ми става лошо  #Crazy к"о Ши ям сега ?  Аз мога и нищо да не ям, ама нали трябвало да се яде ... newsm78  Дайте акъл, какво друго може да се похапва на П дните !

# 512
  • По света и У нас
Здравейте  santa2
Вънка е такъв стууд....добре, че няма да излизам никъде днес. Ще си стоя пред телевизора с чайче и ще си карам П деня.  kaffeetrmker_2
петя1977, можеш да си хапнеш яйца, извара, обезмаслено к.мляко. Аз лично напоследък много наблягам на яйцата.
Момичета, някой може ли да ми каже в четвърта фаза в П деня може ли да се ядат дреболии...? smile3506
Желая лек, режимен и отслабващ ден на всички  Kissing Heart

# 513
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте и от мен.Имаме сняг почти до колене-както се казва.Ние толкова сняг виждаме през крив макарон.Ама този път няма да ни се размине.И студ колкото искаш.Ужас.

# 514

Не, спрях преди седмица. Малко ми е гузно, но не издържах с тази помпа, направо се срастнах с нея.
Докато кърмих качих доста килограми, защото когато не хапвах подобаващо не можех да изцедя нищо, а в обратния случай се справях добре с прехраната на госпожицата. Така успях да кърмя изключително 6 месеца. Сега е време обаче за смъкване, че направо не мога да се гледам в огледалото. Влезнах да раждам 74 кг. а сега съм 70  #Shocked

mimensita, висока съм около 1.58 и както вече написах тежа 70 кг. СЛОН!

# 515
   По повод , рибата и мазните неща , една видна съфорумка , която не пише вече редовно , като влезна в трета и после преждевременно в четвърта , направо й се бяха отвратили мазните и пържени храни. Просто когато си бил стриктен 6-8 месеца и не си хапвал такъв боклук , организма везнага реагира.

Важно съобщение : Бургаска среща на дюкесите на 19,12,2010год. /неделя/  в 16,00часа в ресторант При Шопа . Моля , заповядайте !!!  Hug Hug Hug

# 516
  • София
...висока съм около 1.58 и както вече написах тежа 70 кг. СЛОН!

E, хайде сега... Има и други дето сме по толкова високи, но на 70 кила сме скачали от кеф, защото сме се виждали и на 80, и на 90, че и на повече... На теб каква ти е целта? А калкулаторът какво ти показа?

За протокола: Днес имам рекорд: най-ниска стойност, видяна на кантара  Laughing 59.8кг. Яхууууууууууууууууу  newsm44
Изпълни ми се желанието да видя петичка до НГ, ей!!!  Mr. Green

# 517
Сладуркиииии,аз най-после се наканих да пиша днеска ама ходих напред -назад преди обеда и вече се застопорихме у дома  с малкия.Татито успял да стигне до работа с колата ,а дребния ги пуснали от училище ,че да преварят зимната обстановка.
На мен също от риба ми е ставало  Sick 2 в 1  разстройство и повръщане ама беше маслена риба и си спомням ,че я правих на фурна  Sick Crazy като се сетя само и ми призлява пак.
петя1977 в П дните ядеш протеини  Joy т.е. пиле,всякаква риба,дреболии-сърца,дробчета,воденички,шийки (ние супа си правим с тях),яйца,извара,млеката.Това е общо взето.
Оф ,аз днеска съм много зле с водата,ама хич не ми се пие значи.
tante78,много се хиля като те чета  Joy Joy .Ама не се ядосвай ,че до пролетта ще си у вас де ,поне ще спестиш за шапка и ръкавици  Joy Joy Скица ... Heart Eyes Hug
Зверка,стискам палци бързо да се оправи дребното и да си се приберете в къщи. Peace Hug Peace
Аз май ще си направя сега фитнес -програмката дет я имам на компа ,щото днеска няма да мога да стигна до читалището за танцовата . Thinking
Айде оставям ви засега да се попотя малко и без туй голям бахър вънка. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 518

Цял ден вали сняг! Много съм доволна!
tante78, сори, ама аз такава зима харесвам!
Само дано не се наложи утре да впрягам... котката, че да стигна до работа!

monnnn, крачим дружно, а?!?

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 19:15 от (не)Обикновена

# 519
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
А-а-а аз не харесвам такъв интензивен валеж.

# 520
Здравейте момичета,
от 2 дни съм във вашите редици и като начинаеща имам няколко въпроса Simple Smile

1. кое от обезмаслените млека взимате, аз пробвах на верея и абела, бяха доста рядки и безвкусни. Опитах и култура и беше доста
по-гъсто и хранително, което ми се стори малко криминално за обезмаслено мляко
2.може ли в първата фаза да се яде обезмасленото сирене, което продават по магазините, днес видях на хелиос и на култура, но не посмях да вземе да не ме изкушава, ако не е позволено

Бладодаря предварително!

# 521
  nat.nat, добре дошла   bouquet Обезмаслено сирене подходящо за този режим у нас няма , потърси в рецептите , момичетата имат чудни предложения за Дюки сиренце. А относно киселото , аз свалих с Култура , но имаше един период 2009год. когато го спряха и продължих на Роса 0,1% . Пробвай няколко марки и която си харесаш си взимай. Желая ти твърдост и упоритост. С режимност се постига резултат  Hug

# 522
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
      (не)Обикновена, пак ще си говорим, като ти скокне либидото до небесата
      sollarism, казвахме ли ти ние
      петя1977, не е задържително да е било от рибата , въпреки че и на мен ми се е случвало един - два пъти..., но това не ме е спряло да хапвам рибка по 3 - 4 пъти седмично, само маслената съм изключила.
      tante78, аз съм ЗА зимния сън, още повече, че на сън се отслабва
      Lorkaa, ти погледни в подписа ми и тогава ела да си говорим за слонове
      desitka*,
      nat.nat, и ние имаме няколко... Колко си висока, колко тежиш, колко ти показа калкулатора като цел, на колко години си?
      Четвъртък е..., свиря последен сбор за

Коледна софийска среща на 18.12 от 17 часа в Дивака на Гладстон. Желаещите да се повеселят да се обадят на ЛС

За вас може и да е раничко, но... аз съм стар човек, така че раздавам козинките

и ви пожелавам лека, мека, палава, розова и режимна нощ

# 523
mimensita, непременно!  Grinning

Отлитам мили мои! Креватът ме зове!

# 524
  • Зеленият рай в сърцето на България
mimensita всяка вечер все повече ни сгряваш със снимките  Mr. Green  Заради студа ли, що ли ?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт