Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 149
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  Хоп троп , завърнах се от чудесната коледна среща с дружките .... изкарахме чудно и Дядо Коледа ни донесе много красиви подаръчета  Hug  Heart Eyes Сега чакам Пепеляшчето да пусне фото материала  Hug

ПП ето ги и снимкитее.............................от тук до края  Crazy

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 15:29 от mmmshushy80

# 676
Мили дюканки извинявам се за тъпото питане ама все пак така отколкото сама да си съчинявам:Може ли в трета грис да хапвам на мястото на нишестените храни?
Благодаря на всички който ще ми помогнат.

# 677
Ето меи мен да почерпя и да ви благодаря момичета за хубавите пожелания и за това, че не сте мезабравили Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМноУ вА либяяяяяя  Hug Hug Hug
Почерпката е от страхотните кулинарни предложения на любимата ми Тумбичка , така че, хапвайте смело Wink
 [img weight=200]http://palpurina.files.wordpress.com/2008/10/coca-cola-light.jpg[/img]

Лусинка, честит рожден дени на теб миличка на патерица. Значи заедно сме празнували  Laughing  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам ти най-вече здраве! Всичко друго се нарежда само!

# 678
Не съм в 5-та фаза, но ще отговоря  Laughing
Без трици и протеинов четвъртък  Wink
Biborana, познах, нали?

Дани, позна

Но все пак в "5-та ми фаза" има елементи на Дюкан - пия само безалкохолни с подсладители, готвене без добавени мазнини (дори не знам цената на олиото), 2-3 хранения седмично са ПЗ. Ако усетя, че качвам (1,5-2 кг) - минавам по-често на ПЗ. Нали Дюкан променя хранителните навици - засега успявам да задържа постигнатото 2,5 години. Но все пак не правете като мене.

Мименсита и другите "дивачки" - съботите вече са заети - водя детето на математика, така че тази учебна година ще пропусна срещите.

Дюкан е най-великият режим на хранене - поне за мене. Вече почти забравих времето, през което имах излишни кг. И ако се включа в разговор за борбата със сланините, ми е гот да чуя - ти къде се месиш, ти си от онези слаби Кучки, за които да качат 1 кило настъпва края на света.

# 679
Айде и аз се завърнах от срещичката  с прекрасните бургаски момичета Hug Hug Hug
Завърнах се без печка ама нямам нерви вече ooooh! ooooh!
Изкарахме си чудесно както винаги хапнахме ,пиинахме (водичка и кола лайт) и се запознахме с Пепеляши PartyСтрахотна мацка със страхотен резултат Hug
Утре чакаме минуси smile3521
Лека и спокойна вечер  bouquet

П.П Я какви сме готини мацки newsm03 фук,фук,фук newsm08

# 680
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Бургазлийки много сте хубави!КРИСЧЕ благодаря за почерпката.

# 681
Вече ми се спи...Лека нощ!

# 682
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     nat.nat, след първите дни на протеини, започваш с ПЗ дните и после вече както си си избрала, за сега се налага мнението, че 3/3 е добър вариант...
     sanny3, че аз съм си в неофициална трета - всичко си правя според нея, почти, само дето не съм го обявила  Flutter
     murvet77, не знам от Дюкан ли е или така ми се иска, но аз се "лиших" от ежеседмичните мигренозни пристъпи и често да ти кажа никак не ми липсват  Crossing Arms То от какво ли друго не се "лиших" де - от киселините, от задъхването, от почивките по стълбите до втория етаж... и нито едно от тях не ми липсва  hahaha
     sisi_f, нали моичкият с този аргумент ми отказва да започне, ама той поне си признава, че на работа ще яде каквото му сложат... и аз вдигнах ръце.
     m9m9, освен да ти пожелая успех...  Hug
     bibina1980, честита месечинка   bouquet Справяш се прекрасно  Peace
     Диването, не казваш нищо за рулцето..., нито за "филийките"...
     zverka, може, защо да не може в дните на нишестени или на галите, но трябва да провериш в какъв грамаж е позволен, че сега не се сещам...
     biborana, не си казала, не сме ги наместили в друг ден срещите, то нали само от нас зависи  Wink Пък стимула от среща с жива успешна дюканка в 5-та фаза си е причина, та дрънка  hahaha
     Бургазлийки, прекрасни сте  Hug Heart Eyes
     Да ви се оплача - скапах се от готвене днес и пак не успях да заджуркам всичко запланувано - останах без крем - карамел  Cry, а заради него си взех подсладител, че от няколко месеца не бях си правила нищо сладко. И утре няма да го забъркам, че съм на служебно коледно парти - колежките пак ще ми надничат в чинията да видят как хем се отслабва, хем се яде  hahaha, ама не знаят, че аз преди това ще се намуам яко с рибка  Wink
     Гледам, станало време да раздавам козинките май...

Хайде, от мен - лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 683
  • NICE,FRANCE
A quels féculents ai-je le droit pour ma conso ?
Les aliments sont indiqués dans cet ordre, du plus recommandé au moins recommandé :

■Pâtes alimentaires complètes : 220g
■Semoule de couscous, polenta, boulgour, blé (Ebly) : 200g
■Lentilles et autres légumineuses  : 220g
■Riz complet : 220g
■Riz blanc : 150g
■Pommes de terre : 2

На кои нишестени(скорбяла)храни имаме право?
Подредени са от най-препоръчаните към наи-малко препоръчаните:

Пълнозърнести тестени изделия-220г
Кус-кус,качамак,булгур,жито-200г
Леща и други бобови растения-220г
Кафяв ориз-200г
Бял ориз-150г
Картофи-2

Обявените количества са в готово(сварено) състояние.

ПП.Завиждам благородно за възможността да се срещате,много сте готини всичкиииии....)))))

# 684
Луси, (без малко да напиша Пуси hahaha) Криско, на патерица да Ви поздравя и да пожелая много здраве и любов, прекрасни мигове с близките и успех с килцата!

Отсрамихте ни с две срещи с по един файтон хора, но и това е нещо.
Сисссс, сестро по роднинска майчина линия  Joy  тоз аватар кърти мивки. Преди имах една дресирана чайка, щом отворя прозореца и тя влизаше вътре в кухнята, заставаше на масата и чакаше да й се даде нещо.

Във вторник е Луната, възползвайте се от Пълнолунието, заредила съм се  от утре с фреш от портокал и лимон, вторник- грейпфрут и квото си набера от дървото и в сряда нар и портокал.Значи идеята е да се започне един ден преди Пълнолуние, да се подготвят и отворят клетките за детокса и следващите два дена да се избутат отровите.Да уточня, че съм от година и нещо в четвърта фаза. Ако има някой практикуващ подобно, може да смелим инфо.
Напоследък чета такива уникални тъпотий, толкова лъха на неинформираност и нежелание да се прочете поне малко от малко, свободни съчинения и вариаций,та се запирам да пиша, не конкретизирам никой, обобщавам лично мое наблюдение. Peace

Вещи, станала си или много блага,  или ти е писнало вече  hahaha hahaha hahaha Последното шерифско от Мемси ти го оскверних най-чистосърдечно и то неколкократно Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 685
  • Пловдив

# 686
  • София
Благодаря момичета за пожеланията!!! Hug Hug Hug
Честит рожден и на теб Крисче  bouquet, на патерица!
Ей така ми изядоха коледната среща гостите, хем нарочно го правих рождения ден на обяд!!! Ама кат не щат да се разотиват doh
Яд ме е много, че много исках да видя Бигбаба и Диването, ама нейсе ... ще наваксаме!
Нещо сън не ме лови newsm78

# 687
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Не мога да си отворя очите, ама кой да гледа снощи филм за Google  ooooh! Сега ще се наливам с кафе, белким ми дойде акъла.

Кантарев и той е рипнал някъде по висините - я киселото зеле му е дошло възсолено, я скумрията възмазна или пък от малкото сън, но честно казано не ми пука - днес като изприпкам двайсетина пъти по стълбите между трите етажа и утре друга песен ще запее, къде ще ходи  Crossing Arms
     galandri , това ще рече, че грис не мо`е ли  Shocked Малеее, вкарах девойката в заблуждение  Blush
     zorita , нещо не ми беше смешен този ти пост... Да не те е повредил детокса  hahaha
     Lucie   Hug
     Фейвам се да ям, че после кой знае кога ще ме огрее такова щастие  newsm78
           Усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 688

Днес съм  с още 400 гр. надолу! Ще хвърлям големите гащи!
Язък само, че заради кризата няма да имаме фирмено Коледно парти, та да изненадам колегите от страната, дето не са ме виждали от лятото... Ама нищо де - по-нататъка изненадата ще е още по-пълна... т.е. - по слаба!
Бургазлийките, страхотни сте!

# 689
Добро утро  food010Вчера хладилника ми се беше поопразнил откъм режимно ядене и имам прегрешение с кашкавал"Култура" и две хапки "Русенско варено"И тази сутрин 0,400гр. нагоре.Но така е отпусне ли се човек и веднага си показва.
galandri благодаря за инфото на нишестените храни.А картофите са 2бр.-средно големи нали?
Понеже нямам кухненска везна мисля  на око да си заформям грамажите,те са около 1ч.ч. една порция според мен.
Добра седмица и хубав отслабващ зимен ден.
Коледа идва. santa2

Общи условия

Активация на акаунт