Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 162
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
И друго искам да кажа с риск да се повторя. Никъде в поста не съм използвала 2-ро лице, което да конкретизира сочене към някой.

Това всеки как го приема, вече е друг въпрос.
  bouquet

# 631
Lucie и kris70 Честити празник.Нека в този студен зимен ден вие си прикарате приятно и топло в добра компания с най-хубите пожелания. bdbaloni
Тъй като не остана много и влизам в трета вече, ще ми е по-лесно.Само да ви питам:В четвъртъците като си правя П дните-кисело млако може ли да си хапвам, че бях чела , но май е за четвърта фаза-че кис. мляко не се препоръчва тогава?Извинявам се ако е било отговаряно вече на този въпрос.Че като ви четох постовете за тези два дни се е разгорещила доста темичката.
На всички новички Добре дошли!!!И не се отказвайте.

# 632
Зверка, ето цитат от книгата относно белтъчния четвъртък и консумацията на млечни продукти:
Цитат
•   Обезмаслени млечни продукти. Обезмаслените кисели млека и изварата имат голямото предимство, че не съдържат мазнини. Но какво остава тогава от тези храни, чиято консумация според статистиките се увеличава с всяка изминала година? Остават, разбира се, белтъчините на млякото, тези, от които се правят белтъчини на прах. Но остават и умерени количества лактоза или млечна захар, която в случая ви е излишна.

В диета за отслабване, на която се подлагате пет последователни дни в продължение на седмици или месеци (през първите два етапа на гшана Протал), присъствието на лактозата, както показва опитът, не се отразява върху постиженията на режима на чистите протеини и обезмаслените млечни продукти, единствен източник на свежест, могат да се консумират без ограничение или поне до 700 - 800 г на ден.
     В режима на окончателната стабилизация обаче, който спазвате само един ден седмично, храните трябва да бъдат обект на още по-фина селекция, за да се ограничи присъствието на лактозата. Когато сравним състава на обезмасленото кисело мляко и обезмаслената извара, виждаме, че при едно и също съдържание на калории изварата носи повече белтъчини и по-малко лактоза от киселото мляко. Следователно в четвъртък любителите на обезмаслени млечни продукти ще имат интерес да предпочетат изварата. Ще имат пълната свобода да ядат кисело мляко през шестте останали дни от седмицата.
Горното се отнася за окончателната стабилизация, а именно за Четвърта фаза, а ето какво казва за белтъчния четвъртък в Трета фаза:
Цитат
Затова съм включил в сърцето на преходния режим един ден седмично чисти белтъчини, чиято изключителна резултатност вече ви е позната.
     През този ден ще са ви позволени постни меса, риба и морски дарове, птиче месо без кожата, яйца, олекотена шунка, обезмаслени млечни продукти и два литра вода. От тези седем категории хранителни протеини можете да ядете колкото желаете, колкото често желаете и в каквито комбинации желаете.
     Денят на чистите белтъчини е едновременно двигател и щит на режима за запазване на теглото. Той ще е единственият ограничен ден от седмицата ви, но такава е цената, която трябва да заплатите, за да удържите положението, докато бурята утихне. Още веднъж повтарям: тази цена не подлежи на обсъждане. Правете през този ден точно каквото трябва или се откажете от диетата.
Въпреки всичко обаче аз мисля, че можем да се придържаме към препоръките на Дюкан за възможно най чист белтъчен четвъртък дори и в Трета фаза т.к. разлики в позволените храни не виждам, самия Дюкан казва, че обезмаслените млечни продукти позволени в белтъчния четвъртък всъщност се ограничават до извара.

ПП Die Frau, наистина предлагам мир Peace! Вероятно преди празници емоциите са по обострени(ИЗОСТРЕНИ) от обикновено и затова стават недоразумения, а и наистина с писане, без да можеш да видиш и усетиш изражението и интонацията на събеседника си, стават понякога грешки и влизаме в полето на "Криворазбраната ГЛЕДНА ТОЧКА! УСПЕХ НА ВСИЧКИ, КОИТО СА СЕ ЗАХВАНАЛИ С НЯКАКВО НАЧИНАНИЕ С КОЕТО ИСКАТ ДА ПОДОБРЯТ ЗДРАВЕТО СИ, ЖИЗНЕНИЯ СИ СТАНДАРТ, НАСТРОЕНИЕТО И САМОЧУВСТВИЕТО СИ. Hug

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 15:12 от Tumba_lumba

# 633
Зверка, ето цитат от книгата относно белтъчния четвъртък и консумацията на млечни продукти:
Цитат
•   Обезмаслени млечни продукти. Обезмаслените кисели млека и изварата имат голямото предимство, че не съдържат мазнини. Но какво остава тогава от тези храни, чиято консумация според статистиките се увеличава с всяка изминала година? Остават, разбира се, белтъчините на млякото, тези, от които се правят белтъчини на прах. Но остават и умерени количества лактоза или млечна захар, която в случая ви е излишна.

В диета за отслабване, на която се подлагате пет последователни дни в продължение на седмици или месеци (през първите два етапа на гшана Протал), присъствието на лактозата, както показва опитът, не се отразява върху постиженията на режима на чистите протеини и обезмаслените млечни продукти, единствен източник на свежест, могат да се консумират без ограничение или поне до 700 - 800 г на ден.
     В режима на окончателната стабилизация обаче, който спазвате само един ден седмично, храните трябва да бъдат обект на още по-фина селекция, за да се ограничи присъствието на лактозата. Когато сравним състава на обезмасленото кисело мляко и обезмаслената извара, виждаме, че при едно и също съдържание на калории изварата носи повече белтъчини и по-малко лактоза от киселото мляко. Следователно в четвъртък любителите на обезмаслени млечни продукти ще имат интерес да предпочетат изварата. Ще имат пълната свобода да ядат кисело мляко през шестте останали дни от седмицата.

ПП Die Frau, наистина предлагам мир Peace! Вероятно преди празници емоциите са по обострени(ИЗОСТРЕНИ) от обикновено и затова стават недоразумения, а и наистина с писане, без да можеш да видиш и усетиш изражението и интонацията на събеседника си, стават понякога грешки и влизаме в полето на "Криворазбраната ГЛЕДНА ТОЧКА! УСПЕХ НА ВСИЧКИ, КОИТО СА СЕ ЗАХВАНАЛИ С НЯКАКВО НАЧИНАНИЕ С КОЕТО ИСКАТ ДА ПОДОБРЯТ ЗДРАВЕТО СИ, ЖИЗНЕНИЯ СИ СТАНДАРТ, НАСТРОЕНИЕТО И САМОЧУВСТВИЕТО СИ. Hug

разбира се!!!  bouquet  love001  love001  love001  love001  love001 в спора се ражда истината. радвам се, че наистина се  разбрахме, защото злобеенето не ми е в характера!

# 634
Хоп , Лусииииии,честит рожден ден !Желая ти здраве ,любов,късмет,истински приятели и много,много красиви моменти !Бъди обичана и обичай от сърце!

Die Frau,аз пък да си кажа ,че хич не се засегнах.Напротив ,чух още едно мнение и го приех нормално.В края на краищата изборът си е само мой.Така че БЛАГОДАРЯ ТИ,ЧЕ СПОДЕЛИ!И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ОТ МЕН! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Хайде, аз пак тука.  Момичета избрах си рецепта за тортичка от Дюканските рецепти, та в рецептата има 1ч.ч. трици. Аз мога ли чашата с трици да я заменя с чаша соеви протеини  Thinking защото са като брашно , пък и протеини  Thinking, знам ли ... ooooh!

1ч.ч трици трябва да я премериш да видиш колко лъжици са това .И след като на ден ти се полагат 3с.л. трици ,значи ако чашата съдържа в себе си 6 лъжици,следователно това е дозата за 2 дни .Соеви протеини мисля ,че не може. Thinking
Затова може да си направиш тортичката и да си я разделиш по дни дозата според количеството трици в нея. Peace

Аз таз вечер още в 17 часа се навечерях да видим утре ще имам ли резултат,поне малко да стопя. newsm78 Praynig
Таз четвърта голям гърч ейййййййй. newsm78 newsm78

# 635
  • NICE,FRANCE
Здравейте дюканки,
Включвам се специално заради разискването на трета фаза.Аз също я започвам от понеделник и съм доста притеснена,но сега отворих сайта на френските дюкеси и намерих доста обширно разяснение публикувано преди няколко месеца.

"На всеки свален кг се полагат 10 дена от тази фаза на затвърждаване.Още от първият ден си напишете черно на бяло килограмите,които имате да затвърждавате и го сложете до кантара или до хладилника.Срещал съм много,които се съблазняват да слезят доста под нормалното и разумно тегло.Беше доста възбуждащо да сваляме в 1-ва и 2-ра фаза,но сега трябва да се научим да не виждаме минуси всеки ден и да приемем един толеранс от 1-3 кг(+-)."
  След това обеснява познатите ни продукти и за четвъртъците казва"Правите един ден тип 1-ва фаза с продукти разрешени за 1-ва фаза"
"За нишестените и галата-от последните нововъведения на Дюкан са,че той разделя и трета фаза на две,първата половина правете по 1 ден с нишестени и 1 ден гала.Дублират се през втората половина(два дни нишестени и две гали).По време на гала не избягвайте нищо.Научете се да ядете в дози нормални и разумни.Може да съдържа-предястие,основно и десерт и който има желание-чаша вино.Количествата трябва да са задоволителни и да не се сервира отново."

Честит празник на рожденничките newsm59 и успех на тези които са на "прага" на затвърждаването  bouquet  bouquet

# 636
Честито на всички с поводи Simple Smile
Аз много обичам да си пия кафето с вас ...
За отчета утре се надявам да видя 55 на кантара.
Сега да оспамя темата като отчетна и аз  Joy
Моя мъник вчера направи първите си крачки и беше голяма веселба.

# 637
Edira, да ви е жив и здрав мъника! Сега идва трудното!
Добре, че успокоихте страстите!
И още по-добре, че третата фаза за мен още е мноооого далече, че като чета колко е трудно и как много от вас ги е страх от нея - и аз започвам да се паша!
Днес за вечеря хапнах пъстърва на скара и кисало зеле с червен пипер. Изплакнах го с вода, ама в един момент соленичко ми дойде. Ще видим Кантарев к`во ще рече утре и дано да няма

# 638
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ЕДИРА честито!Аз утре ще съм на пъстърва със зеле.

# 639
 newsm59  bouquet Луси Бъди все така енергична и прекрасна. А и много, здраве и късмет.

nbirthday  party023 и за великолепната Крис. Да се сбъднат всичките ти желания

Сега отчет: Килограми стабилни в 5-та фаза (4-та я приключих отдавна).

Успех и отслабваща нощ на всички

# 640
Сега отчет: Килограми стабилни в 5-та фаза (4-та я приключих отдавна).

И сега, ако не споделиш к`ва е тая 5-та фаза... Няма да мога да заспя спокойно!

# 641
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
5 фаза  newsm78

# 642
 Joy Joy Joy и аз сефте чувам за 5 та фаза . Joy

Edira,честито ви краченца !Да е здрав,умен и любопитен мъника !  love001  love001  love001

# 643
Не съм в 5-та фаза, но ще отговоря  Laughing
Без трици и протеинов четвъртък  Wink
Biborana, познах, нали?

Чакаме дивачките  Hug Hug Hug

# 644
  • Бургас
Привет на всички, стари и нови дюкеси!
Честит рожден ден, Луси! Желая сбъдване на най- съкровеното ти желание!
Крис, Честит рожден ден! Желая много късмет и запазени кг.!

И друго искам да кажа с риск да се повторя. Никъде в поста не съм използвала 2-ро лице, което да конкретизира сочене към някой.

Това всеки как го приема, вече е друг въпрос.
  bouquet

Използването от мен второ лице, множествено число/ ви/ е официалното обръщение към непознат човек! И никак не съм толерантна като другите момичета, определено не смятам и не  чувствам вашето нахлуване в нашата тема като добронамерено. Ако обичате споделяйте опита си някъде другаде, тук има достатъчно опитни хора, преминали през всички фази на режима, постигнали и запазили големи резултати. Те могат да споделят преживян опит. Сега и аз Ви пожелавам Весели празници!

Joy Joy Joy и аз сефте чувам за 5 та фаза . Joy

Тогава аз в коя фаза съм! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт