Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 165
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • Зеленият рай в сърцето на България
frozenInside, аз като си сваля сутиена с арматурата съм 5 кг по-лека!  Whistling

Имам чувството че ми се подиграваш, но както и да е... питах за да знам нормално ли е или кантара ми се е*ава...

Хайде весел ден, отивам да си правя канелени сладки

# 616
frozenInside, аз като си сваля сутиена с арматурата съм 5 кг по-лека!  Whistling

Имам чувството че ми се подиграваш, но както и да е... питах за да знам нормално ли е или кантара ми се е*ава...

Хайде весел ден, отивам да си правя канелени сладки

#Crazy Нормално е дрехите да ти тежат, а камо ли големият колан... Затова се препоръчва да се мериш сутрин на гладно и голо (по белъо) за да отчетеш истинското си тегло.. А ти май никога не си влизала в магазин 2-ра употреба, да знаеш, че и дрехите тежат  Mr. Green Хубав ден.. Скоро и аз ще трябва да слагам арматури на сутиена  ooooh!

# 617
Забелязах, че кантара ми показва разлика от 400-500 гр. като се меря с дънки + колан и блуза и като се съблека само по бельо... Нормално ли е?
frozenInside, никой не се гъбарка с теб!   Ама то само коланът сигурно е къмто 150-200 гр. Защо просто не вземеш всичко, дето си го съблякла и не го претеглиш, на кухненска везна примерно! Все пак не си облечена с въздух! Аз затова се тегля винаги сутрин, по бельо и въобще не си мърдам кантара! От самото начало си стои на едно и също място. И в тоя ред на мисли, чудя се защо някои си ги местят насам-натам из апартаментите.
Хич не смятам да експериментирам по подобен начин, за да няма после

# 618
Ау и Люска ни била рожденичка!
Жива и здрава   bouquet  

Хиляди пъти сме коментирали, че се теглим сутрин на гладно, голи  Laughing
Ей, за това ви пращаме да четете първа страница или старите теми. То няма как да се изчете всичко, ама поне текущата тема е редно да е прегледана. Покрай спама има много коментари относно цикъл, солени храни и разни заболявания, които предполагат задържане на вода и повишаване на теглото. Това не е трайно качено и ще се разкара с повече вода и стриктност  Peace

# 619
  • Зеленият рай в сърцето на България
Цитат на: (не)Обикновена link=topic=547658.msg17272988#msg17272988
...

И аз съм го позиционирала на едно и също място, защото стария кантар показваше различно на различни места из апартамента (не беше цифров), затова този не го мърдам  Wink

Нямам кухненска везна, за да си претегля дрехите, но разбрах, че е нормално и ще се тегля вече преди да се облека.

Малеее, какво ухание се носи от канелените сладки Simple Smile))))

Като споменахте сутиени, най-кофтито е, че като ти охлабеят дънките, ти охлабява и сутиена.  Sad ама к'во да се прави...

# 620
Хайде, тук да честитя празниците на две мои любими дюканки- Крисчето и Луси.
Честит Рожден ден, милички!
Желая от сърце, много щастие, много любов, много здраве и много и разнообразни поводи за усмивки.
Крисче, бъди все така мила, добричка, позитивна, усмихната и креативна, много обичана, влюбена и все така красива.

Луси, бъди все така борбена, все така прекрасна, обичай и бъди обичана.

Весел и щастлив празник момичета и Наздраве!

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 12:42 от Tumba_lumba

# 621
Здравейте момичета.Днес ни изписаха с малката.Благодаря на всички.Всичко мина и е наред.Вчера беше по гадно докато излезе от упойката.Малко я боли, но няма как.
Само дето имам няколко прегрешения вчера-2 дъвчащи бонбона и плодов айрян на данон+кисело млако активия и данон 1,5%.Но не са се отразили много на кантара като се прибрах се притеглих.Бързо ще си влязат нещата в релси.Е хайде,че много съм пропуснала и сега ще си наваксвам с четенето.

# 622
  • Варна
Добро утро и от мен!
Честит празник на Lucie и kris70! Много здраве, усмивки и хубави моменти с любимите хора  smile3525 smile3525 smile3525 newsm59  ura
(не)Обикновена :Местя си го щото последния път ме показа 3кг +, а това хич не ме изкефи след 3 П дни  badscale За това си се разхождам с него насам, натам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green От къде ги изнамери тия веселяшки човечки?
Gardenia:Къде се изгуби? Отдавна не бях те мяркала тук?
sisi_f: smile3501 smile3501 smile3501
m9m9:Добре дошла отново! Много е трудно втория път, а в моя случай е трети, но с търпение ще ти се получи. И режимност естествено.
Аз днес пак не си мърдам от кг, твърдо 60кг. Довечера съм на скумрийка на фурна.

# 623
Важно съобщение : Бургаска среща на дюкесите на 19,12,2010год. /неделя/  в 16,00часа в ресторант При Шопа . Моля , заповядайте !!!http://restaurantprishopa.com/info.php?id=6

# 624
Вижте момичета! Благодаря за критичната бележка, никого не съм тръгнала да поучавам, а просто споделих мнение, защото тези форуми са за това, Всеки има право да пише където си иска.

Така е, стига написаното да има някакъв смисъл, който да е различен от заяждане, тогава написаното би било прието добре или зле, но поне би било коментирано подобаващо.

1. Не ви "осветявам" със съвети, изразих собствено мнение.

Че кой е казал, че виждам съвет в написаното от теб или пък мнение. На мен ми прозвуча като хвалба: "Ехооууу вие тука се мъчите и разболявате, а аз си ям и си свалям със здравословна диета."

2.Тези форуми и теми са публични. С достъп на всеки, който пожелае. По този повод всеки има право да пише където си иска и каквото намери за добре, спазвайки добрия тон.

Вярно е и затова всеки си пише каквото му дойде наум без изобщо да се замисля дали обижда или засяга някого, само защото се е изразил "културно" спазвайки добрия тон, но то не е и необходимо да наричаш някого "идиот" за да успееш да го засегнеш.

3. Не е етично да коментирате така остро. Отслабвайте си на воля, никой не ви се меси в диетата.
"Фрау, гледай си 90-дневната, яж си, сваляй си и моля, не ни занимавай....и ние ядем, и ние сваляме, ама не ходим по другите диетични теми да правим каламбур.... Peace ... Айде мир и любов... Laughing Peace" - Не е това начинът, да се показва, че на някой не му е приятно да се изказват отрицателни мнения. " Не ни занимавай": тези думи биха могли да се  употребяват към хора, които  са познаати, или близки, но не и на непознати.

Не е етично да влезнеш в чужда къща и да започнеш да търсиш кусури на килима на стопаните, само, защото твоя килим ти се струва по добър и да започнеш да ги убеждаваш, че твоя е по хубав.  ти дори и това не направи, просто влезна и рекна-яяя имала съм такъв килим като вашия, ама вече имам друг, по хубав и по качествен, еееххх къде сте вие, къде съм аз. И нито грам довод в подкрепа на изказаното "мнение". Да, не е това начина, права си, да покажеш, че считаш един режим за по добър от друг. Не може да нахлуеш в дома на някой и да почнеш да се хвалиш, че баницата, която правиш е по хубава, по вкусна и по здравословна от тази на домакините и то само, защото имаш свобода на словото и можеш да казваш каквото си искаш и само защото на теб ти се струва, че твоето е по добро от това на другите. "Не ни занимавай" е мек израз в случая, защото ти не изказа мнение, нито съвет, а просто и чисто една хвалба. Ти също не ни познаваш, също не сме ти близки, но това не ти попречи да дойдеш и да започнеш да изказваш мнение, което всъщност няма формата на такова, а по скоро прилича на детското: "Моята кукла е по хубава от твоята, нъц пък."

4. За да знам, че се сваля, значи съм я правила и друг път. Това, че ми е първи ден, не означава нищо.

Това само доказва доколко избраната от теб диета е ефикасна и ефективна.

5. Ако намирате това за нарушаване на спокойствие, моля обявете го някъде. Никой не ви е обидил или накърнил. Всеки има право да пише тук, независимо дали спазва друга диета или не. Това е въпрос на личен избор  мнение.
6. Ако някой беше тръгнал да ви "светва", постът му щеше да звучи далеч по-различно и поучително, с пряко обръщение към вас, а не само с мнение.

Разликата между заяждане и опит за хвалба посредством оплюване на едно за сметка на друго не е много голяма.

7. "Каламбурите" са за други места, не за форумите.Това, че не приемате чуждо мнение,и подчертавам това не е НЕ ПОУЧАВАНЕ,  не прави чест на никого!

Каламбура го направи ти, аз само ти отвърнах. Не можеш да очакваш да стоим безучастно или само ти имаш право да пишеш навсякъде и да раздаваш мнения, но не и ние. И никой не е казал, че не приемаме чуждо мнение, стига да е поднесено под формата на такова, а не под формата на злобничко подхилкване-аз си ям и си свалям, а вие едва ли не сте за оплакване. Съжалявам, но такова мнение не мога да приема.

Желая Ви една прекрасна и незабравима Коледа, изпълнена с красиви емоции.  bouquet

много усмивки:
Die Frau

Аз също ти желая само хубави неща и успех с режима, който си избрала. Не бих се осмелила да дам нито мнение, нито критика, защото за всеки режим си има пътници и, ако този режим, който си избрала на теб ти понася и ти влияе добре, значи организма ти го приема и е добър за теб, дали обаче за мен ще е добър това е друг въпрос.

И все пак, ако аз влезна в 90 дневната и изкажа "мнение" подобно на твоето, че ние си ядем и сваляме, а техния режим не е здравословен, как ли ще реагират пишещите в темата, а...не вярвам да ме посрещнат с цветя и рози....

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 13:00 от Tumba_lumba

# 625
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Честит празник КРИСЧЕ!Бъди жива,здрава и все така красива!Аз днес съм-600г.ТОНИ много красиво кафенце!  love001

# 626
           Хайде, аз пак тука.  Момичета избрах си рецепта за тортичка от Дюканските рецепти, та в рецептата има 1ч.ч. трици. Аз мога ли чашата с трици да я заменя с чаша соеви протеини  Thinking защото са като брашно , пък и протеини  Thinking, знам ли ... ooooh!

# 627
Здравейтеее Simple Smile

Аз днес съм с +200, ама не се шашкам. Отдавам го на това, че се поолях вчера с плюскането. Вечерта ми дойде апетита, спретнахме един белот вкъщи, поръчахме храна и аз... не се спрях. То не бяха пържоли, шишчета, шунки, яйца, кисело мляко и така до 3 сутринта. Grinning Другите си поръчаха пица, как ми протекоха и сълзи и лиги едновременно, няма да ви разправям. Още преглъщам като гаврош.

Като цяло, бавно свалям. Дали бавно, но славно ще видим. Ако продължи така, след НГ и аз ще мина на 3/3.

Девойки, как ще ви позная довечера в Дивака?  Crazy Ма, айди, чи няам търпение вечи. Simple Smile На името на кого е запазена маса?

Честит празник на всички празнуващи!

# 628

Девойки, как ще ви позная довечера в Дивака?

Как ще ги сбъркаш е моят въпрос  newsm78  Mr. Green Mr. Green

# 629
Вижте момичета! Благодаря за критичната бележка, никого не съм тръгнала да поучавам, а просто споделих мнение, защото тези форуми са за това, Всеки има право да пише където си иска.

Така е, стига написаното да има някакъв смисъл, който да е различен от заяждане, тогава написаното би било прието добре или зле, но поне би било коментирано подобаващо.

1. Не ви "осветявам" със съвети, изразих собствено мнение.

Че кой е казал, че виждам съвет в написаното от теб или пък мнение. На мен ми прозвуча като хвалба: "Ехооууу вие тука се мъчите и разболявате, а аз си ям и си свалям със здравословна диета."

2.Тези форуми и теми са публични. С достъп на всеки, който пожелае. По този повод всеки има право да пише където си иска и каквото намери за добре, спазвайки добрия тон.

Вярно е и затова всеки си пише каквото му дойде наум без изобщо да се замисля дали обижда или засяга някого, само защото се е изразил "културно" спазвайки добрия тон, но то не е и необходимо да наричаш някого "идиот" за да успееш да го засегнеш.

3. Не е етично да коментирате така остро. Отслабвайте си на воля, никой не ви се меси в диетата.
"Фрау, гледай си 90-дневната, яж си, сваляй си и моля, не ни занимавай....и ние ядем, и ние сваляме, ама не ходим по другите диетични теми да правим каламбур.... Peace ... Айде мир и любов... Laughing Peace" - Не е това начинът, да се показва, че на някой не му е приятно да се изказват отрицателни мнения. " Не ни занимавай": тези думи биха могли да се  употребяват към хора, които  са познаати, или близки, но не и на непознати.

Не е етично да влезнеш в чужда къща и да започнеш да търсиш кусури на килима на стопаните, само, защото твоя килим ти се струва по добър и да започнеш да ги убеждаваш, че твоя е по хубав.  ти дори и това не направи, просто влезна и рекна-яяя имала съм такъв килим като вашия, ама вече имам друг, по хубав и по качествен, еееххх къде сте вие, къде съм аз. И нито грам довод в подкрепа на изказаното "мнение". Да, не е това начина, права си, да покажеш, че считаш един режим за по добър от друг. Не може да нахлуеш в дома на някой и да почнеш да се хвалиш, че баницата, която правиш е по хубава, по вкусна и по здравословна от тази на домакините и то само, защото имаш свобода на словото и можеш да казваш каквото си искаш и само защото на теб ти се струва, че твоето е по добро от това на другите. "Не ни занимавай" е мек израз в случая, защото ти не изказа мнение, нито съвет, а просто и чисто една хвалба. Ти също не ни познаваш, също не сме ти близки, но това не ти попречи да дойдеш и да започнеш да изказваш мнение, което всъщност няма формата на такова, а по скоро прилича на детското: "Моята кукла е по хубава от твоята, нъц пък."

4. За да знам, че се сваля, значи съм я правила и друг път. Това, че ми е първи ден, не означава нищо.

Това само доказва доколко избраната от теб диета е ефикасна и ефективна.

5. Ако намирате това за нарушаване на спокойствие, моля обявете го някъде. Никой не ви е обидил или накърнил. Всеки има право да пише тук, независимо дали спазва друга диета или не. Това е въпрос на личен избор  мнение.
6. Ако някой беше тръгнал да ви "светва", постът му щеше да звучи далеч по-различно и поучително, с пряко обръщение към вас, а не само с мнение.

Разликата между заяждане и опит за хвалба посредством оплюване на едно за сметка на друго не е много голяма.

7. "Каламбурите" са за други места, не за форумите.Това, че не приемате чуждо мнение,и подчертавам това не е НЕ ПОУЧАВАНЕ,  не прави чест на никого!

Каламбура го направи ти, аз само ти отвърнах. Не можеш да очакваш да стоим безучастно или само ти имаш право да пишеш навсякъде и да раздаваш мнения, но не и ние. И никой не е казал, че не приемаме чуждо мнение, стига да е поднесено под формата на такова, а не под формата на злобничко подхилкване-аз си ям и си свалям, а вие едва ли не сте за оплакване. Съжалявам, но такова мнение не мога да приема.

Желая Ви една прекрасна и незабравима Коледа, изпълнена с красиви емоции.  bouquet

много усмивки:
Die Frau

Аз също ти желая само хубави неща и успех с режима, който си избрала. Не бих се осмелила да дам нито мнение, нито критика, защото за всеки режим си има пътници и, ако този режим, който си избрала на теб ти понася и ти влияе добре, значи организма ти го приема и е добър за теб, дали обаче за мен ще е добър това е друг въпрос.

И все пак, ако аз влезна в 90 дневната и изкажа "мнение" подобно на твоето, че ние си ядем и сваляме, а техния режим не е здравословен, как ли ще реагират пишещите в темата, а...не вярвам да ме посрещнат с цветя и рози....

Само едно ще кажа на всичко изписано до тук и ще прекратя, защото това е риска на "написаното", без контакта очи в очи и интонация, и рискувам отново да бъда разбрана грешно.

Последното нещо, което съм искала да прозвучи е "злобничко подхилване". Това дори не ми е минало през ум. Явно думите ми бяха интерпретирани по коренно различен начин от това, което съм искала да кажа. Но най- малко съм имала в превид подигравка или...... както се казва...да си ги мерим( извинете за израза).  Не искам да продължавам темата, защото пак ще се разберем погрешно.

Късмет!  :bouquet

Общи условия

Активация на акаунт