Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 167
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро, момичета!
Утре стават година и 10 месеца от запознанството ми с вас и Дюкан.
За повече от година  олекотена фаза и малко усилия след нея, свалих 21кг.
И днес съм 54 и идвам да ви се хваля  smile3534
По повод косопада - и аз имах. Но бях раждала, кърмех, пък и сваленото до тогава не беше кой знае колко. Просто ползвах повече козметика за коса.  Peace
Не бързайте да обвинявате конкретно режима на Дюкан за здравословните си проблеми!
Всяка диета, всяко губене на много килограми е вид шок за организма. Но силно протеиновия режим действа по-скоро добре на косата и ноктите.
Относно бъбреците - натоварващ е режима, ако не се пие достатъчно вода!
И затова се караме, че се хвърлят чели-недочели. Може да си знаят за проблемите от преди, ама като се изострят покрай режима, айде той им е виновен.

Тъъъй, изчетох и назад и дописвам. Обезмасленото сирене, кашкавал и други продукти (ако има), се водят такива, защото млякото, от което се правят е с обрана масленост. Ама пък после,за да имат някакъв вкус, трайност или знам ли какви качества, са натъпкани до безобразие с растителни мазнини  Sick
Така, че не знам доколко е правилен дори съвета, да се изчака трета фаза. Тогава си имате дневно количество, с което да захраните организма. Защо да не е нормален продукта?!

Относно децата и триците - НЕ! Децата да ядат овесени ядки  Peace
Не мога да се обоснова (нямам време да търся нформация), но това е обсъждана тема. Някоя от "старите" може да помогне  Wink

ПП. Миленчееее  Hug
А знаете ли, че днес Крис 70 ни е рожденичка? Много пожелания за здраве от мен, пък ако почерпииииииииииш   bouquet

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 09:31 от Gardenia

# 601
Добро утро  сладЮранки Hug Hug Hug
Гардениика радвам се да те видя Hug  Hug Hug
Ей момичета не забравяйте че от нерви се дебелее Naughty
А сега вадете голееемите тигани,тенджери и кой каквото хване и ме започвайте ама силно удрайте newsm29 newsm66  341uu,Ей 11мес.стриктна без лоши помисли,мъж ми се върна донесе това онова(няма да казвам ),и аз като невидяла ужаас ooooh! ooooh!,не съм се срещала с Кантарев от страх но нали сега ближа рани и рева #Cussing out Cry
Бургазлиики да вземите тиганите утре ,че страшна работа ,леле какво ми става ,знам осъзнавам че не трябва да плюскам ,а немога да спра ooooh!,къде ми отиде волята ужаассс
Така наревах се ,надух ви главите ,а сега си полагам главата за бой с тигани  341uu
Лек и усмихнат ден  bouquet

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 10:03 от миле-на

# 602
  Добро утро момичета!

Цитат
Някой не му се ядеше месо- и аз имам такива периоди и наблягам на тофуто.

Да питам за ІІ фаза тофу може ли?  newsm78

Приятен ден момичета, а на тези които ще ходят на срещата  много емоции   newsm10

# 603
Ииии ,забравих нещо много ВАЖНОООООООО:

Крис4еееееееееее,честит рожден ден ,миличка!

Пожелавам ти здраве,много ,много усмивки и красиви мигове,страшно много успехи и творческо вдъхновение!И много любов ,която да осмисли всичко,което правиш!Хубав празник,мила,и НАЗДРАВЕ!

# 604
 добро утро Петя тофуто е разрешено във всички фази Тони много ми хареса поста ти а кафето е супер
Крис честит рожден ден всичко най - хубаво весел и незабравим празник

# 605
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Хайде първо да пием кафе, пък после... после си е за после.

А сега, въпреки неудоволствието на мнозина от поздравите и честитките, с най-голяма удоволствие ще поздравя любимата Lucie, която повечето от вас не познават, за рождения и ден

Lucie, огнище да топли ръцете ти, вино да топли сърцето ти, обич да топли душата ти, и Бог да те закриля в делата ти! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Че и kris70 - като има, има  hahaha
     Мила, пожелавам ти пътека, която всеки ден да те води до прекрасно утре. Честит рожден ден!

Поздрави и на Gardenia, която е доказателство, че с добро желание и стриктност може да се постигне всичко
     Die Frau, благодаря за споделения опит и загриженоста, но хайде всеки да си гледа в собствената паничка, така де - диета
     чочосан, какво чакаш, мястото ти в редиците ни винаги се пази
     Аз пък да ви кажа за моя кантар - така се е засилил да си гони линийката, че тази сутрин даже я подмина със 100 гр и ми показа 73.900 - няма такъв кеф ви казвам, още пърхам из къщи и се подхилквам невярващо
     Изчезвам да поработя малко, че после трябва да се правя хубава - среща ме чака...
           Усмихнат, свеж и режимен зимен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 10:04 от mimensita

# 606
Здравейтеее  Hug Честито на празнуващите, да са живи и здрави и горди със своите постижения.
Няма перфектен режим (или поне аз не съм чувала да е измислен). Трябва да се пробва и да се види, кой режим как действа на организма ти и сам да избереш своя режим.. Момичето с 90 дневната успех ти желая и успешно задържане..   bouquet
Аз лично почнах май да схващам   моя организъм какво иска...иска разнообразие, май ще си сменям по-честично броя на дните и така дано го надлъжа  Praynig. Напоследък обичам Г-н Кантара, дори и с малко да мърда на долу виждам, че проявява признаци за живот  dance  пожелавам ви един хубав и семеен ликенд family а на мен си пожелавам поне да пресполовя някой курсов проект  Mr. Green

# 607

Гледам, страстите вместо да се охладят, се разгорели пак, ама на нов фронт! За всяко нещо винаги ще има "За" и "Против" - приемайте го по-леко. Дето има едни лаф - "Въпрос на вкус-казало кучето. И си облизало задника!"
Днес съм изключително доволна от кантара! Видях 0 след 8-та! Явно това е моята  схема (3/3) и искрено благодаря на препоръките ви да сменя старата с нея! Не знам дали ще видя 7-ца преди празниците, ама и 80-те килца да затвърдя, ще си е страхотно постижение!

Поздрави за празниците на Lucie и kris70! Живи, здрави, красиви, обичани, събличани!!!
Хубав снежен ден на всички! Нахранвам чаветата и отиваме да се търкаляме в снега!

# 608
  • Зеленият рай в сърцето на България
Добро утро и от мен, макар че е време за добър ден  Grinning

Забелязах, че кантара ми показва разлика от 400-500 гр. като се меря с дънки + колан и блуза и като се съблека само по бельо... Нормално ли е?

(не)Обикновена с тебе сме в синхрон, заедно сменихме 1/1 към 3/3 и и на мен вчера ми беше първия ПЗ ден  newsm53

# 609
frozenInside- ти сериозно ли питаш  за разликата  или нещо се гъбаркаш?

# 610
Добро утро и от мен, макар че е време за добър ден  Grinning

Забелязах, че кантара ми показва разлика от 400-500 гр. като се меря с дънки + колан и блуза и като се съблека само по бельо... Нормално ли е?

(не)Обикновена с тебе сме в синхрон, заедно сменихме 1/1 към 3/3 и и на мен вчера ми беше първия ПЗ ден  newsm53

стига де как да не е възможно Rolling Eyes
За срещата с Кантарев трябва да си по белъо,с оскубани вежди,отрязани нокти  Naughty Joy

Lucie и kris70, честит ви празник момичета bouquet newsm59 party013

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 10:53 от миле-на

# 611
frozenInside, аз като си сваля сутиена с арматурата съм 5 кг по-лека!  Whistling

Lucie и kris70, честит ви празник сладурки  bouquet newsm59  Gift

# 612
Здравейте!
Може и да не си ме спомняте, но благодарение на вас и Дюкан свалих миналата година 17кг. Спазвах режима до 01.01.2010г. През януари забременях, октомври родих, до преди 2 седмици го кърмих, но мляко вече няма. Та реших да се върна във вашите редици.

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 23:02 от m9m9

# 613
Ето от това са обидени повечето момичета тук... От откровено тъпите питания,от безмислените постове,от несериозното отношение... Смятам,че всяка от нас има поне минимум гънки в мозъка/Даже и русите! Mr. Green/,и когато влизаме в темата искаме да четем поне минимум интилигентни постове!
Има си отчетни теми,в които да си разисквате времето,това колко силно ви духа вятъра и тям подобни простотии...
Тук всеки има право да задава въпросите си и да очаква да получи отговор.Но не и да задаваш идиотски въпроси и да очакваш другите да се правят също на идиоти и да ти отговарят...

Миленка, ти си моята гордост! Не се предавай! Просто сега ,като си видяла либето и си се поотпуснала от удоволствие! Но знам ,че няма да се изложиш!  bouquet  bouquet

# 614
  • Бургас
Здравейте, момичета  Hug
И аз да се включа към редиците Ви. На диетата съм от 24,09,2010 - досега само четях и успешно свалих 13 кг., натрупани след бремеността.
Висока съм 162 см., стартирах с тегло 67 кг. - сега съм 54 кг., за което много се радвам, но ето че идва време да вляза в трета фаза, а не смея  ooooh! Започнах с 5/5, след това преминах към 4/3 - най-добре ми действа /а четох, че се отрича  Tired/. Според калкулаторът, теглото ми би трябвало да е 56 кг., но не ми е комфортно с тях.
Мъжо и той започна с мен  Mr. Green, и уж ядяхме едни и същи неща, спазвахме всичко точно, а той свали само 10 кг. досега  newsm78 Вярно, че стартира от много повече кг., но все си мислех, че той ще свали повече. Горкият, обезвери се малко-защото закова едни кг. и макар, че смени на 1/1, вече от седмица, кантара не мърда и това е. Незнам вече какво да го посъветвам  Confused
Честито на всички празнуващи   bouquet
Лек, успешен и режимен ден от мен  Wink

Общи условия

Активация на акаунт