Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 176
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
galandri аз също мисля нещо такова да направя.Първия месец да имам по една гала +един път седмично нешестени храни+плод.Втория месец да вкарам сиренето и в третия да си е всико както трябва.
Edira да ти е жив и здрав минъка, че е направил вече първи крачки.
Tumba_lumba благодаря за инфото.

Хайде лека нощ. newsm46

# 646
Срещата беше сууууупееееееееер! Simple Smile Сега, като ви видях на живо се надъхах още повече.  Crazy

Мименситка, чакам козинки и рецепта за кексчето.   bouquet

Аз отивам да врътна един крем карамел и да си подготвя каймата за кюфтетата утре.

# 647
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     (не)Обикновена, честито
     frozenInside, нормално, мила, нормално - едно лятно потниче тежи приблизително 200 гр, та дънките с колана са сигурно едно кило, какво чудно има
     m9m9, да ти е живо и здраво юначето Според мен обаче, би могла да изчакаш още месец - два, въпреки че не кърмиш - сега организма ти още е ошашкан от бременоста, раждането и кърменето и мисля, че има нужда от още малко време, за да го подложиш на нов стрес с диета, каквато и да е
     sisi_f, мъж да не сваля... - значи кръшка някъде и яде нережимно
     galandri, по-честичко пущай такава актуална информация от "извора" че нашите франкофонки тук съвсем се скриха...
     Edira, те сега като хукнеш след мъника със сигурност ще започнеш да сваляш
      biborana, ти от къде извря и защо не беше на среща, а!?
      sanny3  Hug и да поздравиш Pepelqshi, че заради теб и домашните ни изостови баш за срещата  Crossing Arms
     На мен пак ми е сънливо, няма да дочакам снимките от срещата, но да ви разкажа - в тесен кръг, но весело и шумно - както ние си знаем. А бе щом вече ни познават...  hahaha Хапнахме, пийнахме, запознахме се с Диването - много кротичка и тиха, въпреки ника си, подаръци получихме, нищо че си нямахме дядо Коледа... Аз се сподобих с плюшен образ от подписа си - мекичка, беличка овчица, така че вече ще идвам на срещи с плюшен аватар и плюшен подпис, ха някой да не ни познае
     Раздавам козинките и отивам да разритвам домочадието да ми освобождава кревата

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 648
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Така ми липсваше ходенето в Дивака, че съм безкрайно щастлива, че този път успях да отида на среща.  Heart Eyes Коледна е все пак, не може да се пропусне.
Персоналът ни е запомнил - "Вие и миналата година си правихте срещата тук", припомни едната сервитьорка. Само не разбрах къде изчезна дюканското войнство. Аз се бях засилила да отида рано, рано, за да запазвам маса за 30-40 души... Събрахме се малка, но весела и приказлива група. Хапнахме режимни вкуснотии, пийнахме доволно количество вода, повеселихме се, имаше и чувал с подаръци.  Laughing Снимките ми са малко, но красноречиви. Нарочно оставих "призрачната" снимка на Мименсита, това сияние, което се носи около нея ми заприлича на вълшебния прашец от едни стари дюкански теми  Joy

Ето и малко снимков материал - оттук до края.

# 649
Уффф вече ще мога да си легна спокойно, че до сега съм чакала снимковия мат'рял Laughing
Пу-Пу-Пу....да ви посерат кокошките. Ама много сте ми хубавки и усмихнати. Айде утре дано има и още снимки.
Чеситото и на рожденчичките днес - по много от всичко най-най-най им желая  bouquet
Отслабваща и спокойна нощ

# 650
Здравейте момичета Simple Smile Искренно благодаря за подкрепата Ви   bouquet

Измерих се днес, килограмите ми са 70, т.е за сваляне имам 8-10кг, според вас колко дни трябва да е ударния етап, сега съм на 4 ден, хапвам повечко мляко с трици и съм ок. Чудя се и как да редувам дните със и без зеленчуци, пише че е по преценка дали кг за сваляне са много или малко, а моите не са нито много нито малко. Другото ми питане е относно преминаването от първа към втора фаза - започва се след ударния етап със смесените дни нали, защото иначе ще станат малко повечко дни на чисти протеини.

# 651
  • Бургас
mimensita- Hug Първо - изглеждаш много добре, кога влизаш в трета? А моята сладурка Pepelqshi ще бъде на нашата бургаска среща. И на нея , и на мен ми се искаше да дойде с вас, но морето привлича по- силно от Витоша! smile3534
Момичета от Дивака, Коледното сияние ви е посипало с вълшебен прашец и нали знаете- " По Коледа стават чудеса" - очаквайте минуси и положителни емоции! babydust7

nat.nat-Не е необходимо да правиш повече от 3 до 5 дни ударна. Можеш още утре да вкараш в менюто си зеленчуците-т. е. - започваш ПЗ. Схемата си избери сама, според това как се чувстваш- 1/1, 3/3 или 5/5.

хапвам повечко мляко с трици и съм ок.

Какво значи, че хапваш повече мляко с трици- триците са не повече от три лъжици на ден, а млечните: к. мляко извара и прясно мляко до 1 кг., като прясното е 250 мл. Успех!

# 652
Честито на празнуващите!  bouquet
Също така браво на (-) резултати, все така да продължаваме.  Peace
Тази вечер бяхме на вечеря с лекар гастроентеролог, казах му за диетата и ме посъветва да пия 3-4л вода на ден.
Другото което забелязах е че откакто съм на диета не съм имала главоболие и не съответно не съм пила хапчета, това много ме учуди, при вас има ли такова нещо?
Аз се тегля сутрин на гладно, без дрехи.  Wink
Лека нощ.  Hug

# 653
Добро утро сладЮранки Hug Hug Hug
Дивачки страхотни сте Hug
Днес се престраших и се срещнахх с Кантарев ,при цялото това плюскане +500гр. newsm78,не съм се успокоила ,оф като знам как се свалят тези 500гр.ама като не съм се научила да ям така ще е сега #Cussing out
Изпивам кафето и отивам да се разкрасявам за бургаската  среща newsm68
Лек и усмихнат ден  bouquet

# 654
  • София
Добро утро   kaffeetrmker_2
Прелистих на бързо какво сте писали вчера, че не бях влизала въобще-много коледни тържества при мен, много нещо, тежка програма  Laughing

НВчерашната ни среща в "Дивака" беше страхотна. Много се радвам, че се запознах с Диването, Didranad и bigbaba  Heart Eyes Бяхме в доста камерен състав, но пак си беше страхотно. Съжалявам само, че ми се налагаше да тръгна по-рано и благодаря от сърце, че се събрахме по-рано, та все пак успях да ви видя и то за 2 часа  Hug Ето какво е снимал и моят апарат ТУК

Днес не съм се теглила, но последните дни Дядо Коледа ми дава знаци, че ме смята за добро дюканче и ще ми донесе желаната петичка за Коледа  Mr. Green

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 08:42 от desitka*

# 655
Добро утро . Hug Hug
Еййй,Дивачкиии,разкошни сте .Нагледах се на хубави муцунки.Много,много ви се радвам ама надпишете ги тия снимки де ,че така сте се разхубавили ,чак трудно ви познах. Party Hug Party

Аз днеска съм на банкет с танцовата . newsm68 newsm68 Бая тропкане ще пада и нямам търпение вече.Предстоят ми процедури по разкрасяване и много съм хепи.Даже не ми пука какво ще каже кантара утре ,че днес му дадох пълен игнор . Laughing Laughing
Абе празници идат ,няма да му позволя да му проваля настроението сега . Laughing Ааааааааа ......

Днес май кафе нямаме ,а /Я да поправя нещата.

бисквитките са с трици и какао,да знаете  smile3503

и закуската,любезно приготвена от Тумбето ,скъпа ,добре че си ти ,че гладни ще си умрем :  love001

# 656
Благодаря за отговорите, sanny3 Simple Smile
За млякото имах предвид че хапвам по 2 кисели млека -  за закуска и за вечеря обикновенно, но само в едното слагам трици.
А за триците проблем ли е да са пшенични, а не овесени, че само такива имаше, началото пише че могат да се заменят, но да застаховам искам да питам вие какви хапвате.

За протокола да кажа че съм 1 кг и 1 см надолу след 4 ден от ударния етап, зеленчуците не ми лиспват толкова много засега( за разлика от плодовете), затова ще изкарам още един ударен да станат 5.

Убедих се колко е важна водата, преди като съм карала 90 дневната, в дните когато съм била на белтъцини все ми беше подут корема, сега попийвам повечко (към 1.5литра) и го нямам този проблем.

# 657
  • Бургас
Страхотни снимки, момичета, продължавайте все така  Peace
Ей, много ме е яд, че не мога да се включа към Бургаската среща  Tired, ама като не съм се организирала да оставя малките на гледачите, така е  Confused
Мименситка, уцели в десятката май  Mr. Green Когато е в къщи го следя какво хапва, ама на работа  ooooh! - кой знае как прегрешава  Thinking, не признава  Mr. Green и после ме гледа с тъжи очи  Laughing
Аз май ще се върна към старата схема 4/3 - най ми е добре с нея. От солидарност с половинката минах на 1/1, тъй като отдавах задържането му на това, че доста време не бяхме сменяли схемата, но нещо не ми понася.
А има ли момичета на 3/3? Доволни ли сте?   bouquet

# 658
  • Велико Търново
Дивачките страотни сте нямам думи изобщо сте едни готини мадами на които не им личи че  са на диета  bouquet

# 659
Добро утро и от мен!
Страхотни снимки на страхотни мадами видях! Браво на вас момичета!
Въпреки, че на 14 ми беше реалната месечинка, откакто съм на режима, днес правя месец, откакто съм във Втората фаза. Резултатът за този един месец е -5,200 кг.
Чукча доволен!!!
sisi_f, аз започнах 1/1, но в един момент зациклих на 82-83 кг., та се прехвърлих на 3/3. Реално изкарах 6 дни /до момента/ на нея, но нещата се раздвижиха в желаната от мен посока!

Общи условия

Активация на акаунт