Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 249
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
 #Crazy #Crazy #Crazy
Цвети,не така ,мила.Нормално е да коментираме и да помагаме ,има проблем Ивето затова .Каквото и да се случи ,нали затова сме тук ,ако можем -помагаме . Peace
ама аз не разбрах сега ,Иве ,ти пише голям кеф +500 гр ,как плюс ? и как кеф? newsm78
Аз пък хапнах миш-маш с праз. Joy Ама днеска голямо ходене до 00,направо как успях нещо да свърша в къщи,незнам .Кой ,кво прави ,аз все в 00. newsm78 ooooh!

# 361
Ха добър  вечер!
Аз се въртя около 82 кила и мноооого се надявам да тръгна надолу тази седмица...та по тоя повод Необикновена,  дано твоя кантар потегли към 7-цата. Hug
От друга страна окото ми все към нережимности тегли, та нЕкой да ме вразуми с нЕколко тигана, щото сА не издържа.От трета страна пък като ми се дояде някоя гадост и се наливам с вода, че да не хапна.Надул ми се е корема...абееееее   .....оплаках се... Crazy
Биби, браво, страхотни резултати!

# 362
Аз се въртя около 82 кила и мноооого се надявам да тръгна надолу тази седмица...та по тоя повод Необикновена,  дано твоя кантар потегли към 7-цата. Hug
Благодаря! И аз ти го пожелавам от все сърце!
От колко време се "закучи" работата при теб, че аз борих тия 83 килца десеттина дни!

Хубава вечер на всички!

# 363
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ТОНИ много правилно съм написала ама като съм на плюс да става весело.МАЦКАТА и ЦВЕТИ пък не мога да разбера като не ви е приятно що се натискате да давате акъли.Трябва ли да ви кажа,че като не ти е приятно просто ми пропускаш поста и всичко е ОК.Не си вдигайте кръвното излишно с мойте проблеми.Отсвирете ме и аз няма да ви се сърдя или заскубя косите,че никой не ми е обърнал внимание.Всичко е ОК от моя страна.Аз проблеми нямам със никой от съфорумките.

# 364
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     reality, тъй действа обикновено рибката, само Сисссс не знам защо се цепи от колектива в това отношение  newsm78 newsm78 А за себе си го ползвам като оправдание, за да си хапвам по 3 - 4 пъти седмично
     *АДРЕНАЛИНКА*Hug Агар като че ли бях виждала във Фантастико, ама това за София, за Варна нямам идея  Rolling Eyes Питай в някоя дрогерия или аптека...
     monnnn, тигана е готов - чистак нов, още с етикета, но ще го размятам на срещата, така че... идвай и ще си го получиш  Wink  Hug
     iv.elina, ти със съфорумките проблем никога няма да имаш, но ... с това непиене на вода като нищо ще си докараш проблеми с бъбреците  Crossing Arms Не зная марка ли ще сменяш, какво ли, но определено трябва да вземеш мерки, за да не ревеш после  Naughty
     Да напомням ли пак ..., ама хайде, ще повторя, от това глава не боли

Коледна софийска среща на 18.12 от 17 часа в Дивака на Гладстон. Желаещите да се обаждат на ЛС, за да зная колко маси да окупирам  Wink

Раничко е, гледам още, но ще раздавам козинките, че нещо ми е много

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 365
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
  love001МИМЕНСИТА, лека нощ ти пожелавам.

# 366
Аз се въртя около 82 кила и мноооого се надявам да тръгна надолу тази седмица...та по тоя повод Необикновена,  дано твоя кантар потегли към 7-цата. Hug
Благодаря! И аз ти го пожелавам от все сърце!
От колко време се "закучи" работата при теб, че аз борих тия 83 килца десеттина дни!

Хубава вечер на всички!

И аз съм  така от горе-долу седмица.Лошото е, че аз виждам 81 и на другия ден хоп- 82.700 примерно.И така мнооооого ме е яд. Crossing Arms
Мименсита , тефлонов ли е? Щото от другите не приемам. Crazy

# 367
  • Варна
Добър вечер и от мен!
Спретнах аз дюканското фрикасенце, ама като взе, че се пресече  Sick Sick Sick  ядох си го, че нямаше нищо друго под ръка  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
monnnn:  341uu  341uu  341uu моя е от керамичните, ще ти държи влага  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
*АДРЕНАЛИНКА* Какво е АГАР? И за какво се взема?
ЦвеTи: Нали за това сме тук? Нови, стари всички сме тук с един и същ проблем и сме постигнали резултати именно заради подкрепата, която се получава тук във форума. Кой не му се пие вода, кой не му се яде.... за това сме тук да си даваме съвети и да си споделяме проблемите относно режима. С най-голямото ми уважение   bouquet  bouquet  bouquet
mimensita : Много рано, бе душичко, раздаваш козинките  Hug Hug Hug
tonnny_bg :Ама по голяма или по малка......нужда? newsm78 newsm78 newsm78
До утре на кафенце, мили мои! Hug Hug Hug

# 368
за това сме тук да си даваме съвети и да си споделяме проблемите относно режима.
То хубаво ама кел файда да се дават съвети, като няма кой да ги спазва.

извинете ме за спама

# 369
И мен един глад ме гони от вчера, лапам лапам, добре че не се отрази на кантара, за 13 дена съм -4кг.  bowuu
Кашкавал и сирене няма да ям, продължавам с изварата.  Peace
Лека нощ.  Hug

# 370
 Здравейте мацки   Flutter

Ще прощавате ама Цветето май е права нищо,че малко остро реагира.Червилцето  bouquet и тя  (с тоя ник ме затрудни душко  Hug да не е excited)
Та по повод водата  Whistling тука е темата за диетата на Дюкан нали така.Тази диета не може да се прави без да се пие достатъчно вода  Naughty не е здравословно по-точно си е направо опасно за здравето.Ако не можете да пиете достатъчно вода заради многото протеини значи Дюкан не е вашата диета.Аз обичам най-много изворната като си дойда в България пия само такава или Бургаска-Камчийска  Laughing Тук също пия само изворна или от "Брита"та в къщи.
Имам си и трик, който ми помагаше по време на диетата.Вечер скъпия като си налее винце аз си слагам на масата красива висока чаша за вино, пълня я с вода, бучки лед и пaрченце лимон.Колко такова фалшиво вино съм изпила  Whistling

Сега заквасих млякото и седнах да ви прочета.За рибата, ако не е солена наистина върши чудеса.И телешкото на грил също  Peace
Аз вече не мога да ям нищо пресолено.И преди си ядях безсолно, но след диетата всичко ми се струва все солено та затова не ям много шунки и разни филета, салатата почти без сол, сиренето си го обезсолявам, риба солена Ъпсурд  Simple Smile

Много ви се радвам и си ви чета редовно. Варненки хубавици сте  Flutter сега чакам да видя любимите бургазлийки и "дивачките"  Laughing Русенки бяха много активни, но май отслабнаха и ни забравиха   Grinning  Мис Марпъл къде си  newsm78   bouquet

Hug Hug Hug За всички и успех    bouquet

# 371
Добро утро  food010
След вчерашното пиена на вода над 2л. и ядене на рибка днес съм с минус 0,400гр. все е нещо.
iv.elina и аз имах един период в който нямах време и възможност на работа да пия вода.Но като споделих как стоят нещата тук момичета, къде ме посмъмриха-в добрия смисъл, къде съвети ми дадоха и нещата влязоха в ред.Най ми хареса идеята на една от дамите не си спомням име-за което и се извинявам-да пия водата като лекарство през определени часове.И аз направо се насилвах.И ето вчера много вида изпих много нещо, отделно кафета,чайове и кола.Така, че мила смело напред.Пък и са си прави момичетата със здравето шега не бива.
Да ви питам крем карамела в микровълновата ли си го правите, че и на мен ми се дояде?
И аз да ви се оплача-Не мога да я ям вече тази извара-винаги ми е била малко SickТ.к. след 10дни ще влизам в трета имам намерение да си купя сиренце и да си го изкисвам във водичка и от това да си хапвам по малко, пък каквото ще да става.
Е пак много писах.Добра седмица на всички и отслабващ ден мили момичета.  bouquet

# 372
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Нещо не разбрах, че почва нова седмица с този един почивен ден, но нейсе, да живее кафенцето  Wink

monnnn   , като за теб не какъв да е тефлонов даже, ама натурален Тефал  Wink
    tante78, като бабите съм станала, нали  Blush
    Im So Exited, пък и другите - не се ядосвайте  Hug Пък и режима трябва да ви е научил вече на търпение  Wink
    tqna, мила, къде се губиш ти  Hug
    Отивам да си спретна сандвича, че съм като огнедишаш змей очакващ девицата  hahaha
          Усмихнат, слънчев и режимен зимен ден  Hug Hug Hug

# 373
Писна ми вече!
Таман се похвалих вчера, че видях 1-ца след 8-цата и днес съм пак 83,100.
На 29.11 скочих нагоре с цяло кило и го свалях 3-4 дни.
На 06.12 - с кило и 100 гр., мъчих го 6 дни след това.
Ако се движа с тая прогресия, сега 10 дни ще ми трябват!
Притеснява ме не самото ходене на килцата нагоре-надолу (То по-скоро ме ядосва!!!), а това, че започвам да се обезверявам!
Сега като се замисля - и при предните ми режими май стигах до тук и се изкалпазянявах от простотия... Дали това е причината за тази по-трудна бариера? Как мислите?
Замислям се да сменя схемата. Сега съм 1/1. Дали, ако я направя 2/2 ще има някакво раздвижване? Или да продължа търпеливо по стария начин?
Не искам да се предавам , не и този път... Така или иначе 6 кг. са си страхотно постижение за месечинката, която правя утре... Просто това лашкане напред-назад ми опъва и без това опънатите нерви!

Тъй де, поревах ви! Сори, за което! Вие обаче не взимайте пример от мен! Хубав, отслабващ ден на всички!

# 374
Пак ще пиша  Mr. Green
Зверка, като ти е гадна изварата спри я за малко или я слагай само в салата, миш-маш, в кис.мляко с канела и подсладител... разнообразявай някак.А сиренцето в трета ще ти е позволено - 40гр. така, че дръж се не остана  HugПодкрепям те в решението ти да влезеш в трета преди празниците  Peace Аз така влязох преди Великден заради галата  Joy и свалих още 3 килца в трета. Ох на мен пък как ми липсва изварата  Sad тука няма такава все едни сладки и гадни са.

Мименситка тук съм бе  Hug Аз без твойто кафе не лягам, ама ме мързи нещо напоследък да пиша пък и много ме е завъртяла вихрушка някаква моя си  Crazy Ще мине.. иначе още съм си на килцата, ама нещо май мозъкът ми има нужда от подкрепа и все към ядчиците посягам напоследък, а уж не ги обичам чак толкова.Ще се броим май след Нова година както казва Вещи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт