Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 190
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро и от мен...  Stop
Аз дойдох с хубави новини.. за 4дни на П си махнах онези +1.5 дето бях наддала с повечето зеленчуци... Blush Поне не ги мъчих много този път..Иначе хубав ден от мен,..стискайте палци отивам на важно семестриално контролно  ooooh!

# 496
zverka Спокойно мила! Ще мине!
mimensita, к`ви "инжекции"-к`ви пет лева!!! От тоя студ , мерак не ми остана! Карам благоверния да ми затопли половината от леглото, напарвам се под душа, нахлузвам най-дебелата си пижама-страстоубийка (както и вика мъжО), напъхвам се под завивките и на секундата отцепвам! Вдървила съм се от всякъде!

Между другото днес отново съм 81,600! Ако Кантарев рече друго утре - ще ме дават по новините: "Психически лабилна дама на средна възраст от Варна извърши показно ритуално убийство на собствения си кантар! За жертвата няма никакви надежди да проработи отново!
Тъй де! Привет на новите, поздравления на свалилите и хубав зимен ден на всички!

# 497
Добро утро момичета!

zverka не се притеснявай, всичко ще бъде наред.  fingerscrossed  И на моята щерка я махаха, после пак си порасна, не че имаше за какво да я махаме, ама лекарите все така съветват, нали ще падне някой лев.  Както и да е, стискаме силно палци!!!

Аз тия дни се закучих нещо на 68,2, та днес пак тъй. Явно е дошло време да се посвия малко, знам ли. А беше започнало едно сериозно сваляне, та явно е дошъл момента за посвиване. Не че има разни висящи неща, хич даже, всичко си е стегнато перфектно. Даже целулита ми го няма, изумих ги всички, гледат ми краката и не вярват, а такъв красив си го имах, мале, мале ...

Много съм доволна аз от нашия режим, перфектен е!  Heart Eyes

Пожелавам режимен ден на всички и утре много минуси!  Hug Hug Hug Hug

# 498
  • Пловдив
Lorkaa, не кърмиш ли още?

# 499
  • Зеленият рай в сърцето на България
Тони, чийз кейка е този:
Цитат
Чийзкейк за двама

Необходими продукти:
за блата
•   2 белтъка
•   6 супени лъжици  овесени трици
•   ванилия
•   2 хапченца подсладител
•   1/2 бакпулвер
за крема
•   2 жълтъка
•   200-250 гр. извара
•   2 супени лъжици течен подсладител
•   2 супени лъжици “Екскуиза”
•   1 ванилия
за желето
•   степче по избор
•   желатин
Начин на приготвяне:
Разбийте белтъците, докато станат на сняг. Добавете триците, бакпулвера, подсладителя и ванилията. Бъркайте още около пет минути с миксер. Застелете дъното и стените на съда, в който ще печете, с пекарска хартия и изсипете белтъчната смес. Сложете в предварително загрята на 200 градуса фурна. Печете 15-20 минути на 180-200 градуса. Докато се пече можете да приготвите крема, като пасирате до гладкост всички необходими  продукти. След като блатът е изпечен, извадете тавичката от фурната и разстелете крема върху него. Върнете във фурната и печете, докато кремът се стегне. Извадете и оставете да изстине. Докато изстива, пригответе желето  от половин пакетче желатин и степчето, което сте избрали. Аз не успях да се справя с приготвянето му така, както ми се искаше. Освен това не биваше след изпичането на крема да махам хартията, но това ще бъде поправено следващия път. От друга страна, обаче, като излях степчето с желатина върху чийзкейка, триците се сиропираха, а в противен случай ще стоят сухи.
Следващия път ще помисля какво може да се направи по въпроса с желето, за да се получи чийзкейкът на три пласта.
До тогава приемам идеи всякакви!
Повече от ясно е, че не бива да го изяждате за един ден. Разпределете за два дни.
Коментар, с който се съобразих:
Мисля, че имам решение на всичките ви въпроси- породено от прословутото ми чревоугодничество 
Първо – белтъчният блат го издърпвам малко нагоре по хартията (хартията не слагам само отдолу, а и нагоре – голямо парче просто) да стане ръбче. Като се изпече слагам чийз сместта в него и пак го запичам (по този начин се предоствратява изтичането на сместта в пролуката. Като стане готово- слагам да изстине. Не махам хартията – както беше съветът в рецептата. Разтварям 1/2 желатин и малко степче в 1/2 кафена чаша топла вода и заливам изстиналият чийзкейк. Течността попива в тричавият блат и го сиропира…и за да бъде на 3 пласта, слагам отгоре смес за желирано кисело мляко със същия степ и бум в хладилника. Част от млечната смес се стича отстрани по стените, но по- голямата остава върху чийз сместта. Като се желира добре – хартията се маха преспокойно, защото в нея има един готов стегнат охладен десерт. Сиропираните трици също се желират леко – и става вълшебно!

В началото на режима не ми се занимаваше с по-сложни рецепти, ама вече ми се прияждат рзлични неща, особено сладки, та взех да експериминтирам разни рецепти  Grinning и съм доволна.

Ако не бива да се публикуват рецепти тук, ще я изтрия  Grinning (довечара мога да дам и източника, че ми е в къщи)

# 500
Добро утро момичета,многоми е кеф след цял месец задържане най-после видях 68кг,кантарев приятно ме изненада-1.200кг.направо немога да повярвам newsm44zverka няма да се притесняваш всичко ще бъде ок newsm10 Полудях успех мила smile3529 На всички желая лек и отслабващ ден smile3525

# 501
                     Добро утро и здравейте!

Момичета,  редовно ви чета, но рядко пиша защото при мен нещата се получават много бавно  ooooh! , но аз съм тъпа и упорита та ще си спазвам диетката  Naughty.  Искам да ви се оплача: снощи повръщах (на някой случвало ли му се е по време на диетата)  newsm78 В момента съм на П ден и вчера ядох риба. Много ми беше сладко като я хапвах, ама после ... Weary

# 502
петя1977 , ако рибата е била доста мазна е нормално , не се тревожи  Hug Аз примерно от един вид риба , тук й казват маслинова  Joy преживях ужасна нощ  Confused

# 503
  • Зеленият рай в сърцето на България
Преди няклко дни някой спомен в темата за домашно обезмаслено кисело мляко ... не откривам никъде из интернет как точно се прави. Ако някой знае технологията, ще се радвам да я сподели Simple Smile

# 504
петя1977 , ако рибата е била доста мазна е нормално , не се тревожи  Hug Аз примерно от един вид риба , тук й казват маслинова  Joy преживях ужасна нощ  Confused

Беше скумрия печена във фолио  Sad

# 505
  • София
Преди няклко дни някой спомен в темата за домашно обезмаслено кисело мляко ... не откривам никъде из интернет как точно се прави. Ако някой знае технологията, ще се радвам да я сподели Simple Smile
Значи сваряваш млякото, оставяш го в хладилника поне 24 часа. Отгоре маслото ще се е отделило на дебел слой. Отделяш го. Стопляш млякото до температура за квасене (като си потопиш кутрето да можеш да преброиш до 3 без да ти пари) и го подквасваш. Аз слагам по 1 пълна супена лъжица на голям буркан. Завиваш бурканите с одеало, след 3 часа го отвиваш и прибираш в хладилника.
И да не вземеш да изхвърлиш маслото. Naughty От тенджерата го слагаш направо в един буркан и даваш на половинката ти да го бие, за да му излезе течността и да остане чисто масло. Така домашните ти ще имат истинско масло и няма да купувате от магазина. Peace

# 506
  • ...на безопасно
Със скумрията и аз имам такива преживявания не един път. Много мазна ми идва и като хапна повече.... То голяма лакомия...

# 507
Със скумрията и аз имам такива преживявания не един път. Много мазна ми идва и като хапна повече.... То голяма лакомия...

Стига де.. Stop Днес съм извадила 2 скумрии, за след тренировка да има протеинчета и ..ако не ми се  Sick след такива писаници те па на. Simple Smile))))))
Май не ми стискахте мн палци, че нещо се поизложих на контролното  ooooh! както и да е весел деннн  Mr. Green

# 508
  • София
Oх да се оплача и аз...
За 10-тина дена съм само с 400гр надолу. #2gunfire
Странното е че при мен килограмите не играят нагоре-надолу, както чета се случва при повечето момичета.
Като зацикля на едни показатели и така цяла седмица и накрая - хоп - 300-400 гр надолу наведнъж.
Ама аз съм тъпа и упорита и си карам стриктно диетката.
Предполагам съм в застой, защото на тия 68кг бях близо 2години, преди да забременея с малката.... newsm78 и да кача останалите.
Но нищо... зарекла съм се да ги преборя тия гадни кила и няма отказване. #Cussing out
Иначе гледам, вървя упорито по стъпките на Aнафейс Горе-долу съм тръгнала от нейните килограми и мерки...
Така че имам жив пример за подражание  Mr. Green Браво миличка - дано и аз мога след време да се похваля с твоите резултати! Hug

# 509
81.500 newsm44
Необикновена... newsm10

Общи условия

Активация на акаунт