Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 13)

• 35 844
  • 743
  •   1
Отговори
# 540

Да,Suzza.Чувала съм за този случай.
  Не му се противопоставям,както се досещаш.  Simple Smile Peace
  Просто споделям личния си опит.

# 541
Тъй като напоследък често говорим за ваксината МПР искам да споделя с вас Официална& … #1074; Adobe file (за по-удобно четене и манипулиране с текста).
Приемам всякакви критики и предложения Wink

# 542
Тъй като напоследък често говорим за ваксината МПР искам да споделя с вас Официалната листовка на PRIORIX (MPR) РАЗПОЗНАТА И КОНВЕРТИРАНА  … екстов Adobe file (за по-удобно четене и манипулиране с текста).
Приемам всякакви критики и предложения Wink

Оф, много се дразня.  Twisted Evil

Какво значи:

Приорикс не трябва да се прилага:
..............
* ако сте имали/детето Ви е имало алергична реакция към някоя от съставките на ваксината.

?????
Кой може да каже дали някой е имал алергична реакция към някоя от съставките, при положение, че никой и никъде в България не прави такова изследване, което да установи това?!??!?!?
  #2gunfire

# 543
Е, как... много лесно - ваксинираш, детето ти става със синдром на еди_какво_си и вече знаеш!
И родителите ми разбраха, че ваксината против тетанус и дифтерия е причината да развия Множествена Склероза и вече няма да позволят да ми се слага! Идиотщина! Twisted Evil

А е толкова е тъжно, когато родители загубят детенце по този начин Sad

Пускам линк с предаването на Гала - http://play.novatv.bg/play/239454/?autostart=true

От самото начало говорят  по темата...

# 544
Е, как... много лесно - ваксинираш, детето ти става със синдром на еди_какво_си и вече знаеш!

Нали?! Идиоти!   #2gunfire

# 545
  • в матрицата
Селма, извинявай, ако си доловила упрек или противопоставяне в поста ми  Hug  На моменти ставам по рязка, че вече съм много чувствителна на тема ваксини Mr. Green

# 546
Селма, преди няколко месеца в САЩ, родители спечелиха дело с/у фамра компания, и доказаха, че именно МПР е причинила аутизъм на дъщеря им

Да,но самото дело беше спечелено ,заради факта ,че във ваксината има Живак...,така че може и от другите съдържащи същото,поне такъв ми е спомена   newsm78

# 547
Селма, извинявай, ако си доловила упрек или противопоставяне в поста ми  Hug  На моменти ставам по рязка, че вече съм много чувствителна на тема ваксини Mr. Green
  Няма такова нещо.Просто се опитах да бъда по-точна и за останалите четящи темата.  Hug

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 16:19 от Селма

# 548
Пускам линк с предаването на Гала - http://play.novatv.bg/play/239454/?autostart=true

Днешното предаване накара доста майки да се замислят. Дано само не е моментно състояние, а да доведе до нужда от информация...и надявам се "пробуждане" поне при част от тях!

# 549

Днешното предаване накара доста майки да се замислят. Дано само не е моментно състояние, а да доведе до нужда от информация...и надявам се "пробуждане" поне при част от тях!
Да, и в отчетната се повдигна въпросът за ваксините отново, благодарение на Гала!
Тя пак успя.И много ме радва, че задава адекватни въпроси.

# 550
За да бъдем съвсем точни - ако не беше Мария Папазова и първото предаване за ваксините, нямаше да се случат и следващите предавания с подобна тематика. Иначе Гала се имунизира в ефир преди време...без да подозира за какво става въпрос в действителност.
Така че, браво и на Папазова, браво и на Гала  bouquet

# 551
А така! Става каквото искам! Все повече хора отварят съзнанието си и критичната точка наближава - (2013?!) Все още много хора вярват на чичко доФтор с бялата престилка, но все по-често думите, теориите и вижданията им въобще се оспорват!
Браво и на Barbara Fisher, Andrew Wakefield, David Icke и всички знайни и незнайни войни!  smile3501

# 552
А така! Става каквото искам! Все повече хора отварят съзнанието си и критичната точка наближава - (2013?!) Все още много хора вярват на чичко доФтор с бялата престилка, но все по-често думите, теориите и вижданията им въобще се оспорват!
Браво и на Barbara Fisher, Andrew Wakefield, David Icke и всички знайни и незнайни войни!  smile3501
Защо 2013?

# 553
Създавам реалност, визуализирам и предпочитам и с това да е свързана датата 24.12.2012 Wink

# 554
А е толкова е тъжно, когато родители загубят детенце по този начин Sad
А и има и такива, които продължават да вярват в ползите от ваксинирането.
Нали е за благото на обществото...

Общи условия

Активация на акаунт