Отговори
# 585
lasi, по-добре, че си се притеснила и ще отидеш веднага не лекар, а не като мен - аз хич не се притеснявах цяла година, а трябваше. Имах същите симптоми - съвсем слабо прокървяване след секс. Изчакай да ти мине цикъла и отиди на преглед и по-спокойно - тези неща не се развиват за 5-10 дни. А преди година правиха ли ти цитонамазка?

# 586
Здравейте, мами. По повод забележката на Ети, аз гледах днес предаването на Марта Вачкова за рака на маточната шийка и ваксините. Който е пропуснал и се интересува, вече е качено в Интернет http://bnt.bg/bg/productions/92/edition/12124/jenite_1_fevruari_2011 Доста важни и интересни неща се казаха във връзка с темата на този форум.

# 587
ще го преслушам после!!

# 588
Момичета колкото повече чета , толкова повече  #Crazy
Зацапването ми беше еднократно сега и помен няма от него и от цикъла също  Rolling Eyes
На лекар задължително ще отида след 10 ден, за да мога да си пусна и цитонамазка  Peace
Благодаря ви   bouquet  bouquet

# 589
Цитонамазка е задължително .При мен моят проблем се откри точно от цитонамазката , нищо ,че на гинеколога му изглеждах супер без да ме е гледал на колпоскоп .

# 590
Здравейте момичета! Тук сме няколко момичета от Варна, но доколкото си спомням само Звездичка е ходила при д-р Ст. Иванов. Името му не е никак популярно в града, дори и за нас, дето все сме по онкогинеколози. Затова доста ме озадачи написаното е темата по-долу. Дори не се въздържах да задам някои въпроси. Някой знае ли повече за този лекар? Звездичка, ходила ли си скоро при него?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=386313.0

# 591
Здравейте, искам да ви попитам дали ще е проблем да родя нормално с раничка на шийката на матката още не съм питала гинеколога който ми следи бременността?

# 592
Зависи от раничката, но ти все пак си го попитай!!!!

# 593
  • София
Във връзка с предишния псот и аз да питам, като имам положителен тест не бива да раждам нормално, нали така?
Не, не съм тръгнала да раждам още, да не си помислите  Wink

# 594
Ивка не е желателно! Wink

# 595
  • София
Синеоч, кофти  Confused
Аз имам едно естествено раждане, песен, та затова  Rolling Eyes
А и (дано даде Господ скоро де) като се стигне до там, ще трябва да лъжа мама, защо пък ми е на мен, да раждам секцио, щото няма да и кажа доброволно, че имам положителен тест  Rolling Eyes

# 596
Ама Ивка, това все пак трябва да прецени лекарят, нали така, ние тук не може да гадаем, но според мен да. Ти рибата в морето, тиганът си приготвила  Laughing Успех ти желая де в бебеправенето и бременеенето!  Hug  bouquet

# 597
Зависи от раничката, но ти все пак си го попитай!!!!
Мерси, ми уж е само раничка, цитонамазката беше добре, микробиологията чиста, сякаш ми се иска да раждам нормално и започвам да се информирам.

# 598
Утре ми предстои конизация.Диагноза-цитонамазка ПАП IIIa и биопсия-CIN2-3.Не ме притеснява толкова конизацията,колкото упойката .Също и клизмата.Задължителна ли е?Два пъти съм раждала секцио.През ден са ми правили клизма и не мога да се изчистя.При мен всичко е на нервна почва.Обясних днес на д-ра,но той си държи на клизмата.

# 599
  • София
Ти рибата в морето, тиганът си приготвила  Laughing Успех ти желая де в бебеправенето и бременеенето!  Hug  bouquet

Ама щото искам много бе, Синеоч  Hug

Общи условия

Активация на акаунт