Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 767
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Sourcherry, благодаря!   bouquet

# 136
Здравейте!
Първо да кажа, че хич не съм запозната със съдомиялните и до преди да прочета извистна част от написаното тук си мислех, че въобще не си струва да се взема.Моята свеки има и гледайки я как си измива чиниите с чиста гъба само с вода преди да ги сложи вътре, си мисля, като ще е така ще си ги измия по стария начин.
Та на въпроса.Много умувах и си избрах това http://zora.bg/main.php?p=products&s_p=product_details&product_id=8459
Моля да споделите мнение, ако пък някой я ползва да ми каже какви са и програмите.Много ще съм ви благодарна.

# 137
  • Варна
sapfir, аз бих си я купила  Peace. Съдомиялната е голямо удобство, не мога да си представя да нямам такава помошница. И майка ми така действа като свекърва ти. Не е грешно, но е излишно. Достатъчно е да отстраниш твърдите остатъци от храна и по желание да облееш с вода преди поставянето им в машината.

# 138
Само AEG. Нямам никакви проблеми вече повече от 3 години

# 139
Здравейте,преди време се жалвах тук от моята Мидеа-за 8 комплекта,че не мие добре и оставя разни бели следи по съдовете.Пробвах с най-различни препарати и накрая улучих правилната комбинация и  угодих на моята съдомиялна-сол на Кларо,таблетки също на Кларо и гланц Медикс-резултатът най-накрая е какъвто трябва. Grinning

# 140
# 141
Здравейте, някой може ли да ми каже, възможно ли е на миялна Bosh за вграждане, резервоара за солите да е от страни/ в смисъл не на дъното/. Питам, защото свекърва ми си е взела такава машина втора употреба и сега не може да разбере къде да сложи солта. А ние сме в друг град и в момента не мога да видя машината и да и обясня нагледно. На моята машина резервоара за сол е на дъното, пък и доколкото съм виждала на повечето машини е там, та ще се радвам ако някой ми отговори.

# 142
Марчела, на някои модели Бош, резервоарът за сол е отстрани, а не на дъното.

# 143
Много благодаря за отговора Hug. Имах такова предположение, но се притеснявах да не й кажа да сложи солите в резервоара за гланц.

# 144
Резервоарът за гланц е до отделението за препарат.
Поогледай и ти машината все пак, преди  първото зареждане и миене.
Не са ли предложили книжката на машината или поне он-лайн не сте ли я търсили?

# 145
Няма упътване и в нета нищо не излиза. Аз ако я видя ще се ориентирам, но съм на 200 км. разстояние Grinning Но горе- долу се разбрахме. Все пак не би трябвало солите да са на вратата, там ще да е за гланц и препарат. Аз имах притеснение за солите, но щом има модели със страничен резервоар значи и тази е от тях, защото на дъното освен цедката нямало друг отвор. Сега отиде за препарати и ще я пускаме  Laughing

# 146
  • Pb
Здравейте, момичета! Някой има ли Bloomberg, за да сподели как я експлоатира. Аз съм с такава вече 5 години (големия модел), грешка няма (пу-пу), но пустото ръководство е на езици, от които не отбирам. Слагам й само таблетки и това е - сол-мол, гранц не е видяла, а ми се ще да разбера как да ги прилагам и въобще има ли смисъл да го правя, при положение, че съдовете излизат идеални. За информация съм ползвала таблетки на Claro, Somat и още някакви други марки, предлагащи се в МЕТРО - е, начесах си крастата и вече друго освен Finish не мисля да ползвам. За тези години съм пускала само 2 пъти препарат за вътрешно измиване  Embarassed, време е май да потретя. Използвам еко-програмата.

# 147
  • Варна
Ох, най-накрая взех тази http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/% … D1%8F%D1%89%D0%B8
Утре ще ни я доставят, днес отивам да си накупя таблетки, сол и гланц  Party

# 148
  • София
Mari6a, честита ти нова придобивка! Пиши дали си доволна, че и ние мислим след дълго умуване да вземем същия модел АЕГ, само, че бяла.
Важно ли е съдомиялната да има предварително изплакване, защото гореспоменатия модел няма? За какво служи изплакването?

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 17:48 от Савина1

# 149
А някой да има отзиви  за  тази  
    http://www.technopolis.bg/catalog/DF/DF425C8003468DF1BFA918A9056218BC.jpg
Документация Повече за продукта
МОДЕЛ    F 54861 M
КАПАЦИТЕТ    9 КОМПЛЕКТА
БРОЙ ПРОГРАМИ    5
БРОЙ ТЕМПЕРАТУРИ    4
ЕНЕРГИЕН КЛАС    А
ЕНЕРГИЙНА КОНСУМАЦИЯ    1.03 kWh
КЛАС НА ИЗМИВАНЕ    А