Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря формички за линцер сладки?
Как мога да направя бисквитки, които не отнемат много време, за да станат меки?
Как да се справя с мекото тесто за меденки, което е трудно за строеж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря формички за линцер сладки?
-
Как мога да направя бисквитки, които не отнемат много време, за да станат меки?
Можете да направите бисквитки без чакане, за да омекнат, като използвате рецепта с масло, мед, брашно и бакпулвер. Тестото трябва да е меко и лесно за работа; разточете го и изрежете формички. Печете на 170°C за около 7 минути. Глазурата може да се направи от яйце, вода и какао. Тази рецепта е доказано вкусна и надеждна.
-
Как да се справя с мекото тесто за меденки, което е трудно за строеж?
-
Как да направя елхички и свещи от белтъци?
-
Как да направя локумки?
!Взех си боя за яйца суха пише уж безвредна,но незнам дали мога да я използвам за оцветяване на моделиращата маса.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ СЪС СЪВЕТ!!!!
Сега пак мисля да ги ползвам за оцветяване на глазурата на меденките

, много вкусни сладки, за съжаление ометах няколко набързо.

- започнах да правя тези пусти бонбони Рафаело, за които имам мерак, но нещо пак ударих на камък

Само искам да ви питам понеже в самата рецепта не пише- та кажете колко време се пекат при посочената температура? От дозата направих 40 бр. Но нямах предства кога точно да ги извадя. Може и малко повече да съм ги пекла защото на вашите снимки изглеждат с по-светъл цвят. Някой да сподели опит с Арменските сладки