Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря формички за линцер сладки?
Как мога да направя бисквитки, които не отнемат много време, за да станат меки?
Как да се справя с мекото тесто за меденки, което е трудно за строеж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря формички за линцер сладки?
-
Как мога да направя бисквитки, които не отнемат много време, за да станат меки?
Можете да направите бисквитки без чакане, за да омекнат, като използвате рецепта с масло, мед, брашно и бакпулвер. Тестото трябва да е меко и лесно за работа; разточете го и изрежете формички. Печете на 170°C за около 7 минути. Глазурата може да се направи от яйце, вода и какао. Тази рецепта е доказано вкусна и надеждна.
-
Как да се справя с мекото тесто за меденки, което е трудно за строеж?
-
Как да направя елхички и свещи от белтъци?
-
Как да направя локумки?

За първи път се провалям при направата на любимите ни меденки-при изпичане не станаха топчета, а се разляха..........сега не мога да ги слепя с нищо и се питам така като бисквити ще стават ли за ядене като престоят 5-6 дни?
/, маслени бисквитки с боровинки и арменските сладки. 


, но като за първи опит съм доволна:) Имам мускулна треска от точене и месене
Накрая застопорих частите с клечки за зъби, че бяха много тежки и айсинга не ги държеше:)
Не са големи като онези за мъфините.По-малки ми се виждат?От Джъмбо или от магазин за дом потреби....

Сладките ти са чудесни - и аз сложих в последните бонбонки Рафаело по една коктейла череша, така че сигурно по-правилно е да им казвам Дайкирело, но хайде, то тук всички импровизираме...