БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 122 811
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Аз току що си купих ваучер от Задружно за пломба фотополимер за 20 лв - за Варна в СИДЕНТ център.
Там е много приятно и добри стоматолози. И още по-удобното е,че е събота-неделя  Peace

# 451
Аз току що си купих ваучер от Задружно за пломба фотополимер за 20 лв - за Варна в СИДЕНТ център.
Там е много приятно и добри стоматолози. И още по-удобното е,че е събота-неделя  Peace

T.e. ходила си преди? Чудех се и аз на тази оферта....

# 452
Не, не съм, но са ми казвали .

# 453
И аз много се чудя за тази оферта, звучи добре  Rolling Eyes

# 454
Центъра изглежда перфектно :
http://sidentbg.com/gallery.html

а съм чувала много добри отзиви. Така че-там съм. Даже смятам първо да си ползвам здравната каса и после ваучера.

# 455
Центъра изглежда перфектно :
http://sidentbg.com/gallery.html

а съм чувала много добри отзиви. Така че-там съм. Даже смятам първо да си ползвам здравната каса и после ваучера.
Доста добре изглежда Simple Smile

# 456
Ей, дано и за София има такава оферта.  Praynig
Момичета, забелязах, че още работи кодчето NOVAGODINA, зарежда ви веднага 5 лв. и можете да си ги харчите.  Mr. Green
Регистрацията се прави на този адрес:  www.zadrujno.bg/novagodina
 Peace

# 457
Ако някой някъде пак срешне оферта на Инди травел - дори и да не си помисля, да я купува!!!! Никога, никъде вече с тях!!!!  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 458
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Защо бе, Славейче? Я разкажи.
Аз пътувах с Инди травел до Кавала и останах доволна, даже им благодарих във форума тогава. Какво се е случило при вас?

# 459
Ако някой някъде пак срешне оферта на Инди травел - дори и да не си помисля, да я купува!!!! Никога, никъде вече с тях!!!!  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #Cussing out

Я кажи по-подробно? Rolling Eyes

# 460
Видяхте ли новата оферта
http://www.deals.bg/
5 нощувки ол инклузив в Кушадасъ
супер ми се струва тази оферта, но много на често ги пускат
ти вече си се охарчил по различни колективни оферти и туто финито  Mr. Green
дано следващите месеци излязат още подобни оферти  Laughing

# 461
Видях, видях, и толкова съм ядосана на Караджъ турс, че ако има как бих я сменила веднага.
Не е ли рано за море на 1 май  newsm78

# 462
рано е, то и офертата затова я пускат, но все пак мисля, че има какво да се види наоколо
тази оферта на мен си ми звучи по-скоро като екскурзия от колкото като почивка

# 463
  • sf
Ами има години, в които е било 25-30 гр по това време. Не знам обаче водата как е. МИналата година бяхме в Гърция тия дни и не ставаше за къпане, поне за мен,де.
ТОзи хотел обаче е бивш затвор, имайте го впредвид. Тясно е, много от стаите нямат тераси.

# 464
  • София
Офертата е страхотна.
Аз също съм леко " фрустрирана " от Караджъ. То бива, бива ама такива цени на допълнителни екскурзии. Ние мислихме, мислихме и решихме. Никакви допълнителни екскурзии, сами ще си направим програмата. Четох доста в темата за Истанбул, четох и на доста други места и изглежда не чак толкова трудно да си организираш сам същите неща за многократно по-малка сума.
 Бих им платила на тях, но не и такива цени. Така, че вместо да вземат по- малки и разумни суми, от нас няма да вземат нищо, освен това, което сме платили вече.
Искрено се надявам, да няма и други такива " приятни" изненади.

Датите са недостатък на другата оферта на Дийлс. Силно се надявам да пуснат  по-нататък и други подобни.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 18:10 от Биоли

Общи условия

Активация на акаунт