Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява съдържанието на публикациите във форумите?
Какви са мненията за интернет доставчика Bulsatcom?
Какви са плановете за коледните празници?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява съдържанието на публикациите във форумите?
-
Какви са мненията за интернет доставчика Bulsatcom?
-
Какви са плановете за коледните празници?
-
Какви са мненията за здравната система и застраховките?
-
Какви са преживяванията на новодошлите в Португалия?

,сега твоите момиченца са по +–12 кг... То вярно че като бебета децата бързо качват и после спират да качват с тези темпове,но тез килограми са повече от манекенски
Да са ти живи и здрави . И двечките еднакво ли се развиват, на кг,ръст......Отдавна не си пускала снимки

.Ако питате мен-нещата са изкуствени.
и на спагети,когато има
,а от това само на дупе се расте-мозъка не получава нищо,за съжаление
,а и все не стигам до тях 
,аз бях толкова кг на 7г.
И двете сме много добре, от първите 6 часа сме си заедно и неразделни. След 3 дни се прибрахме вкъщи и все още си установяваме режима. Започнаха ни коликите и се борим с тях сега. Кърмим се и е много добро момиче, но заради гадните колики много се мъчи и напъва, дано минат по-бързо, че нищо не помага. Иначе за 15 дни бяхме наддали 500гр на контролното теглене
Бабата ще седи иначе до 10. 01 да се погледаме малко.
Пращам ти малко от моя позитивизъм 
Незнам какъв може да е подаракът за порт.свеки ,но и аз всяка година съм в чуденка какво да подаря на мойте бабки...,имам 2–3 който са ми най,най...
.Та сме си заплюли един Тв Самсунг ,от новите ЛЕД,92см за 400 евро.. и с 20% процента ....Супер, иначе вървят към 700 евро.....,е как да не отидеш и да не спиш пред магазина
И няма сняг - ще пътуваме за провинцията.
първо имат срок в който не може да ползваш застраховката а само плащаш...и после много ма лка сума покрива..