® Португалия - тема № 14

• 36 859
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
А? Laughing Аз съм само на 20км..в Фамаликао

Напиши по ве4е за тебе Thinking Как дойде тук? кога?сама? изобщо каквото се сетиш Wink

# 31
  • В голямото море...Живот
Патрисия добре дошла  Hug

Аз съм в прекрасно състояние, Доки каза че се възстановявам добре.
Даже снощи си карах колата до Сливен - никакъв проблем.

Приятен уикенд  Hug

# 32
Здаревей дойдох в Португалия тази година май месец като еразмус студент и тук намерих моята половинка бйлгарин е сега от няколко дни се преместих окончателно в Гимараеш, много ми хареса тук още от парвото ми идване , но ми е много трудно като не работя и нямам какво да правя.Трябва да си оправя английския, за да мога да почна курс по португалски.
  Желая на всички приятен уикенд Simple Smile

# 33
Здравей, Patrisia   Hug
добре дошла в нашата компания  Simple Smile
тъп въпрос,но нямам време да прочета сама-защо ще учиш първо английски,а после португалски newsm78

най-новата мания на маймуните-броенето  Grinning ,обаче как!!!-бъркат числата с дните на седмицата  hahaha
броят се пръсти - gunda/segunda разбирай  Laughing/,terça,quarta.... Joy hahaha

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 13:34 от Mamagemelar

# 34
  • Стара Загора
Patrisia , добре дошла Hug
Аз съм Данимира и живея в Ст.Загора.Със съпругът ми живяхме 2 год. в Португалия и от тогава пиша в темата, нищо че вече сме си в България Wink

# 35
Патрисия в Гимараеш ли живееш или в околностите...4е аз познавам хора живеещи във Фафе..
Тук ще намериш приятна компания в нашите редици Peace
А ина4е какво си у4ила? завършила предполагам?И плановете ти за тук ще у4иш или работиш?
А за курса по португалски не ти трябва английски Naughty
Деси при вас не е никак ску4но Laughing А като ги попиташ колко пръста имат на ръката какво отговарят? newsm78

Доре радвам се за състоянието?Приятна по4ивка Hug

# 36
Ще се включа по темите като имам повече време,много мразя съботите,работя от 7 сутринта до 9 вечерта с един час почивка за обяд и трябва да бягам за работа.Само проблеми напоследък на работата,жената на шефа взе да идва всеки ден и само крещи и ни изнервя,все е недоволна от нещо.
Патрисия добре дошла при нас HugАз съм Зоя,живея в Анадия на 20кн от Коимбра и Авеиро,далечко си ми.

# 37
Здаревей дойдох в Португалия тази година май месец като еразмус студент и тук намерих моята половинка бйлгарин е сега от няколко дни се преместих окончателно в Гимараеш, много ми хареса тук още от парвото ми идване , но ми е много трудно като не работя и нямам какво да правя.Трябва да си оправя английския, за да мога да почна курс по португалски.
  Желая на всички приятен уикенд Simple Smile
Patrisia, добре дошла и от мен  Hug
Само че английски вобще не ти е необходим за да учиш португалски... Курса, който аз изкарах си беше изцяло на португалски и чесно казано не беше трудно... Незнам как са частните курсове, може би има такива с английски, но този беше към  Cetnro de Formação. Курса е безплатен ако имаш всички документи за легално пребиваване тук.
 Peace

# 38
Здравей Патрисия Hug,добре дошла и от мен   bouquet

Аз съм в Ешпозенд,не съм много далеко от теб.При мен ситуацията е същата и аз съм тук заради годеника си,и аз не знам португалски и още не съм мама,скучно ми е ужасно много а и тук това градче нищо не се случва Sad .Като имам време ще ти пиша повече,че сега отиваме да се порадваме на хубавото време  Crazy

На всички пожелавам  хубав week end и много усмивки ! newsm51

# 39
когато ги питаш колко пръста са на ръката    ....едната ръка има 1,2,3,4,5 пръста Joy ,а другата има 6,7,8,9,10 пръста  Joy hahaha

# 40
Boже Деси ,твоите маймунки наистина са терци  WinkАз като че ли не се сещам Танито да е ръсила такива бисери newsm78 Може би ,защото са двечки и се надпреварват едно през друго да остроумничат  JoyИмам една приятелка в БГ и тя с близнаци ,момиченца по на 6г ,и те така  едни бисери пускаат ... да се чудиш  откъде им идват на ума  Peace
Patrisia,добре дошла при нас  и дано да намериш малко развле4ение  сред  нашата компания  Wink

Ние пък след малко ще излизаме,ще ходим на цирк  Party.Преди 2 седм ходихме и вчера една приятелка ми се обади 4е имала пове4е билети.....,дават ги в училищата..Пътвия път беше цирка на ШЕН,много хубав цирк  беше,имаше вси4ко ....,а този сега е организиран от камарата на Лисабон....,няма да е така "богат“,но на децата кво им трябва....... Wink

Hug

# 41
когато ги питаш колко пръста са на ръката    ....едната ръка има 1,2,3,4,5 пръста Joy ,а другата има 6,7,8,9,10 пръста  Joy hahaha
:35 hahaha Joy

# 42
срам не срам  Embarassed ,ама ще кажа и от бисерите им от  вторник
покатерила  съм се на мандарината,че само по високите места са останали  Laughing и по едно време виждам двете с едни гооолеми пръчки да брулят една круша,дето само листа има,разбира се Laughing
питам„какво правите?“
-в хор„ путка берем тулини“ Blush Blush превод - „с пръчка берем маслини“ hahaha

# 43
Lozeva da jiveq v Guimaraes jiveq zavar6ila sam polimerno injenerstvo t.e injener himik sam zasega neznam s kakvo 6te se zanimavam. Blagodarq vi mnogo 4e me osvedomihte za tozi kurs po portugalski az misleh 4e ima samo kurs koito e portugalski na angliiski sega 6te prou4a kade ima takav kurs ako moga da zapo4na.

# 44
angela_vesi, 4естита дъщери4ка! Да Ви е жива и здрава и много късмет и желая.   newsm51
Доре, много се  радвам 4е вси4ко е ок! Приятно изкарване в Сливен.  Flowers Bouquet
Деси, както винаги си се смея сама 4етейки историйките около принцеските. Laughing
Patrisia, добре дошла в нашите редици и от мен!  bouquet
Пожелавам на вси4ки приятна неделя! Hug

Общи условия

Активация на акаунт