® Португалия - тема № 14

• 37 401
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • В голямото море...Живот
Луда работа е при мен  ooooh!
Не е за разправяне. Последно бяхме на сбор, як купон. Водихме и един португалец от Азорските острови  hahaha

# 586
 hahaha че то си е приключение,Доре!
сега съм с интернационални колежки,та знам какво е лудница-българка,Кабо-вердианка,севернячка от Брага,една анголка  Crazy  #Crazy само една местна португалка,и то за цвят,защото не е от Алентежо,а е Алгарвия   Joy

# 587
Деси не си се похвалила Rolling Eyes къде по4на?
При нас едно и също ooooh! Надявам се и през фериаш да ни оставят работа....4е  Rolling Eyes купихме ТВ и трябва да се изплаща.
Доре где го намерихте този Азориянин Laughing

# 588
Светле колега ми е на работа, но се оказа от наще  Mr. Green

# 589
е,как, не съм ли казала ?
за 2 месеца почнах,по заместване ,една е в болнични,другата е накрая на майчинството...едно постоянно място моооже и да се отвори,ама аз не знам дали искам  Rolling Eyes
комплекс е-хотел,ресторант,с всички екстри+кей/съответно канута,разни лодки... ooooh! /-всичко се върши наред  Whistling

# 590
Писали сме много пъти по този въпрос но ми трябва прясна информация...в коя банка е най изгодно отваряне на сметка? И във всички ли трябва да се внесе капитал?

# 591
каква сметка?депозит/conta  á ordem/ или срочен влог?
искаш ли сегуро допълнително,ако е депозит само?
зависи ,дали имаш и овърдрафт!
най-добре обиколи банките и поискай предложения,че всички са на различен хал
а и имат всеки месец нови и нови предложения

# 592
Off ами най обикновенна да е Rolling Eyes
cartao Visa ili Mastercard
tranferensias
home bancing
cheques

off а за обикалянето то е ясно но нямам излишно време а в Бес днес стояхме час и половина Mr. Green
и пак не ми стана ясно кое какво....те гледат да си пробутват продуктите...даже ми предлагаше Пост терминал ooooh! да си го чукам в главата Naughty

# 593
Здравейте момичета Hug
Айде и аз да се запиша Wink.Аз уж съм в отпуск ...,ама само уж...Ходя при едната ми бабичка по около 2 часа  до обяд.Тя уж щеше да влиза в болницата за операция ,ама не влезе..,а е болна..,и аз ходя там да се мотам, да и правя обяда,леглото,кухнята ,това онова...,всеки ден..Та ходим ,всички ,чадър ,чанта и аз  LaughingТя, бабито си плаща и фериаш и всичко ,ама мен ме домързява исках да си почивам,ама до края на седмицата съм ,малко остана Wink.То, не че като съм в къщи мога да си почина  #Crazy,нали свекито си замина.....и сега ми идва на нагорнище Whistling
Деси,аз от ГРУПОН почивка не съм поръчвала,правих покупка ,едни  сребърни обички за Танито.Всичко беше точно!!!!Получихме ги PeaceКак се казва хотела в които си почнал.
Ние от 23. август се каним да ходим някъде,ама  още не знаем къде...,само знаем че ще ходим Joy.Както вика моя от зимата гледаш хотели и още не си избрала #Crazy
Към 18 ще имаме и гости,за 3–4 дена и ще има да обикаляме Лисабон.....,в тая жега ooooh!
После пък началото на септ ще ходим и на сватба Laughing,на всичкото отгоре Laughing.Танито  вече се уреди с рокля,моя си купи костюм...,останах само аз .....,още нищо не съм си харесала,добре поне  че е сезона на намаленията Peace
И най важната новина!!!!Даянка е приета на социална ама  Peace и от 1 септември ще има ред и дисциплина.
 Хайде това е от мен, Hug на всичкииииии

# 594
Светле,вашите сметки не бяха ли на Милениум newsm78.Защо търсищ други банки ,не си доволна ли нещо newsm78.Ние сме на Милениум ,от както сме дошли... и не си сменяме, че нали ако искаш кредит ,нещо... все гледат от колко време си им клиент и т.н.......

# 595
Светле,вашите сметки не бяха ли на Милениум newsm78.Защо търсищ други банки ,не си доволна ли нещо newsm78.Ние сме на Милениум ,от както сме дошли... и не си сменяме, че нали ако искаш кредит ,нещо... все гледат от колко време си им клиент и т.н.......

Дами,здравейте отново!Бихте ли ми казали на каква цена мога да си намеря сносна квартира за живеене!Знам,че това не е по темата,но ви благодаря предварително!

# 596
Хайде и аз да се разпиша,че повече от месец не съм се разписвала.Ние ходихме на Алгарве за 2 седмици,супер беше там си е друга Португалия,нищо общо с тука Crossing Arms,най-много ми хареса Виламора.Обаче цените са убийствени.Един хамбургер на плажа 15евро,една бира 4 евро ShockedУж тази година не си ходихме до Бг да спестим някой лев,пък то накрая ни излезе почти същото.одихме и до Зоомарина,много ми хареса PeaceСега съм в следморска депресиика,много мразя като свърши моренцето,търся усилено работа,понеже след 1м ми изтича борсата и няма пари Rolling Eyes
Забравих да се похваля,че се видяхме с Весито като бяха тука,много са готини цялото семейство Hug
Ларго не мога да кажа нищо за квартири,понеже не съм плащала наем от 6г,но в различните райони е различно,най-добре е да си с някой,понеже сама може и да ти идва скъпичко.2005 като бях на квартира плащах за стая с кухня 250евро,и обикновено в повечето случаи са необзаведени квартири.Ти имаш ли уредена работа?Нали към Алгарве щеше да идваш или аз съм в грешка newsm78Понеже като свърши сезона незнам каква работа ще си търсиш,в момента с тази криза в Португалия се учудвам,че все още има хора,които емигрират тука newsm78Успех ти желая Hug

# 597
Ооо,Зойче значи ти е харесало на Алгарве  PeaceНаистина там живота "ври и кипи" Wink,a Виламура действително  си е едно от най скъпите места по Алгарве..Ние по  миналото лято бяхме точно там,в апартамента на шефката ми.
Ние в понедлник заминаваме ,на Албуфеира ще бъдем  за 5 нощувки.Всъщност офертата ни е от събота до събота ,но............,ние нали сме си каръци  #Cussing out,точно  сега ще ми идват гостите  и си заминават в понеделник (добре че поне е сутринта).Така че губим 2 нощи..... #Cussing out.Моя как го е яддддд,но както се казва "на харизаното магаре зъбите не се гледат".Даже вече си купихме и билети за воден парк на 50 %,от колективните сайтове Peace Та ,аз нали все се чудих къде да ходим и онзи ден шефката ми   се обажда и ме пита  ще ходя ли извън лисабон ,че да съм ходила да и храня папагалите ,че отивала на Асореш.. И аз и казвам че ще ходим ,ама незнаем къде Joy.И тя ми предложи пак апартамента си на Виламура,като мислеше че ще е свободен...,но не е.И тъй като вече била обещала ни праща на 4 звезден хотел  Crazy Crazy.Всъщност тя била социо в тоз хотел,имала там апартамент и можела да го ползва когато си поиска и всяка година плащала няква вноска...,някви такива Rolling Eyes.Та в последния момент намазахме Party

Ларго ,въпросът с квартирите е, според и зависи какво ,къде и за колко търсиш....Дай повече информация ,че да те насочим ...
 Hug

# 598
момичета,радвам се,че пишете  Hug  Heart Eyes
аз пък,изообщо не мога да си представя почивка в Алгарве  Crazy то само туристи тука ни се пречкат,един хляб не може да купиш спокойно,без да се буташ в магазина  ooooh!
нали сме си село,та само лятото ни нападат,ама и аз съм вече свикнала и не искам никой да ми се пречка  hahaha
та,сега си търся 3 нощи в спокойна обстановка,малък меден месец сме замислили  hahaha  Heart Eyes-за края на септеври,или началото на октомври-искам вила,искам село,искам спокойствие,малко море може,ако може да е покрай Кабо да Рока Flutter

# 599
Деси много си скромна  Mr. Green
И аз искам почивка - все не ми се отдава  Confused Имам още една отпуска края на септември и началото на октомври - ще видя какво ша го измисля. И имам 2 дни/1 уикенд за море до 26.09  newsm78 И мноооооооооооого работа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт