® Португалия - тема № 14

• 37 399
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Руми,честит ти мъничък Даниел! Да бъде голям,здрав,щастлив мъж !Да радва мама и тате!

# 646
Честити бебоци на 2 те мами Hug

# 647
 ЧЕСТИТ БЕБОК И ОТ МЕН

Хайде ,сега ще чакаме юнака на Зойчето да се роди  Wink,освен ако няма някой  да си мълчи и кротува... Rolling Eyes....,че то вече никой нищо не споделя.. Sad.
 Hug

# 648
  • В голямото море...Живот
Честито на щастливите мами и бебоците   bouquet
Оказа се, че сега работя със сестрата на Руми  Sunglasses А тя си мълчи  Thinking
Иначе......проблеми.
Мислим за навън, отново  Confused

# 649
Честито на мамите -   bouquet Само радости да им носят малките бебоци!!!
И ние мислим за навън Thinking

# 650
zmen4o,не сте ли тук? в пт искам да кажа

# 651
Не,прибрахме се октомври и честно казано по принцип всичко се понареди - мъжо на работа,аз започнах,детето го приеха в единствената чисто нова градина в града,но............цък не се получава.....

# 652
4естито Руми и Бибе
Деси не ти,а аз разбирам последна LaughingТова е прекрасно събитие в живота на една жена и според мен си е повод за хвалене,аз не съм се и крила де Crazy
Даниел,Рафаел,а аз о4аквам Самуел Laughing,голям майтап Mr. Green
Много се радвам за вас моми4ета,да са ви живи и здрави бебоците Hug
Сега е наред и адашката да се похвали,4акаме те в отбора Hug

# 653
Благодаря ви момичета!!!  Hug
Така са ми отрязали достъпа до интернет че....  Joy
Но няма как..
4естито Руми и Бибе
Даниел,Рафаел,а аз о4аквам Самуел Laughing,голям майтап Mr. Green
Все ангелски създания  newsm30
Зойче а ти се наслаждавай на момента, че времето лети.. ти знаеш де...
 Hug

# 654
Руми да се надяваме ли на снимки на бебешора,дето е адаш на моят син Mr. Green На мен и разказче ми се искаше как е минало Praynig Да ти е живо и здраво синчето,страхотна радост е  Hug

# 655
 Simple Smile Снимки на наш Дани ще кача скоро във ФБ.
А за раждането, доволна и благодарна съм, че мина чудесно. Беше естествено раждане без упойки, окситоцини, езептомии... акушерката ми беше един анжу... Единствено, че се почна точно като отидох да си лягам и дефакто не бях спала от предишната вечер, но се преживява и като се роди бебо, вече не чувствах ни умора, ни безсъние... само еуфория...  Two Hearts

# 656
Ееее,пак не пишете  Naughty
скоро ще направя нова тема,барем там да пропишете...,ама надали ... Mr. Green

ей сега ми се качи адреналина пак-маймуните естествено,та ще се оплача само набързо  Embarassed
по обед им правих маска на косата/на скалпа по-точно,че им е много сух / и после ги къпах,после туй-онуй,готвих,...и ей сега се къпя аз,ама едно тихоо,едно спокойствие /обикновено влизат по 300пъти да питат дали съм готова/  Whistling и се къпя и се чудя какво ли правят Thinking
излизам,а те ни лук яли,ни мирисали,стоят изтукани пред мен и не казват нищо  Crazy  hahaha
случайно я пипам едната по главата и я подминах ...и като ми замириса ръката на маската  Sick   #Crazy -диванетата са набарали бурканчето и се намазали обииилно една друга,само дето при разследването не разбрахме чия е била идеята  Thinking Rolling Eyes

# 657
Ехооо  Hug ама къде се покрихте всички? Не,че аз съм от най- редовните де Embarassed но ми е хубаво да ви чета  bouquet А сега да се похваля - започвам от другата седмица курс по Португалски към Великотърновския университет Party Честно казано много много се радвам!!!
Е хайде - усмихната ден и...............поразпишете се малко де Flutter

# 658
  • В голямото море...Живот
Здравейте  Hug
Чудя се дали да си изкарам тук португалско гражданство. Разрешителното ми е валидно до 07.2012  newsm78
И какво ли ще ми искат? И е много трудно да се свърже човек с тях  ooooh!

# 659
Здравейте, момичета! Казвам се Магдалена и на 17.04 тръгвам за Португалия, дано всичко е наред с пътя и работата. Ако ми хареса като държава мисля и детето си да взема при мен, той е на 8г. и е втори клас. Въпросът ми е, когато реша да го записвам в училище в кой клас ще бъде едно 9 годишно дете. Благодаря Ви!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт