® Португалия - тема № 14

• 36 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • В голямото море...Живот
Гледате ли мача? Залози  Wink

# 721
наместихме се да гледаме Wink,моя дава 2:0 за германците.... Laughing

# 722
Гледам волейбола Party

# 723
наместихме се да гледаме Wink,моя дава 2:0 за германците.... Laughing

Аааа, НЕ  Naughty
Аз съм за наще  Mr. Green

Слушам го и много се кефя  Peace

# 724
аз пък нищо не гледам  Grinning -нямам запалянковци ,ни фенове у нас  Mr. Green

хайде,понапънете се,подраснете...че да имаме нова тема !най-сетне-след година и половина напън  hahaha

# 725
 Shocked Верно година и половина я влачим... Crazy
Светлето Лозева е виновна, че спря да поддържа огъня...  Wink
  bouquet

# 726

Светлето Лозева е виновна

съгласна,съгласна  Wink Laughing

# 727
 Mr. Green Айде сега Whistling

# 728
Споделете как е там сега!
Чувам, че са орязали празниците, спрели са 13та заплатата, субсидиите за отпуск.....Как се държи народа? Безработицата как е?

# 729
Доре не съм навътре с субсидии...но май държавните служители най много усещат наложените мерки...т.е. средната класа..Бедните сме си пак бедни Mr. Green
За празниците май чак от догодина ще премахнат някои...Но те пък наистина имаха много.
Иначе да масово фирми фалират и от там беработицата расте..Но фалират за да се оттърват от задължения...понеже обявяваш фалит и плащаш до 5 години дължимото...след това си свободен.
Но е трудно...

# 730
  • Стара Загора
Наистина много празници имат ooooh!
Ние нищо не гледаме у дома ...  ooooh! ... Веско като набара дистанционните и каквото той пусне, това гледаме Crazy Laughing

# 731
А здравейте, Grinning пак се прибирам посред нощите. Embarassedпомислих че сте завършили темата . а ,тук в БГ си правим празници, връзваме ги по 4 по 5 .били сме помагали на туризма .а после се правим че ги отработваме .

# 732
 doh waveyЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ .

# 733
Хаха Laughing,утре при нас пак е празник,Santo Antonio,ден на Лисабон PartyАз 6те по4ивам,но Танито е на у4илище,за тях няма празник ,защото у4илщето е в друго concelho...,a Aмата на Даянка ,понеже е към сег .соц.. на Лисабон ще по4ива, и съответно ние с Даянка ще се гледаме в къщи....
Всъщност, май все още празниците не са орязани newsm78,мисля 4е от догодина ще е,не съм сигурна де Rolling Eyes
Това лято няма ли желаещи да си ходят за БГ?Ние няма де,и тази год. няма да е......
GA GA какво работиш ,4е се прибираш толкова късно.... newsm78

# 734
Ти пък ,Бг  newsm78 #Crazy как?и защо?като ми са тука всички,а ако не са-идват редовно Laughing ,даже си мислех,че това лято ще почина от баби...ама не... май ще иде едната  Mr. Green  -не е като да съм за  оплакване,де   Wink Sunglasses 

Общи условия

Активация на акаунт