Да спиш с шефа.....

• 59 751
  • 473
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Бляк! Саркото е първи. Този пръдльо, който си носи специален подиум, за да изглежда по-висок? Да, страхотно силно присъствие и секси излъчване лъха от този комплексар. И вместо хубавата и умна Сесилия сега е с много тъпата Карла.  Mr. Green

# 256
Така де, той ще те превъзхожда в автомонтьорството и волейбола, ти него - в готвенето и избирането на пердета, и ще си се възхищавате взаимно. Едното не изключва другото. Тук не става въпрос за война кой да доминира в двойката, а за хармонично съжителство.
Кой говори за война и за игра на надмощие?
Говоря за съвсем други неща като набор от качества.
Именно хармонично съжителство, което някакси не ми се заключава във възхита от готвенето и автомонтьорството.
Но не ми се заключава на мен, за други може това да е ОК.

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 14:22 от Зилозавър

# 257
Набор от качества ли? Че ти да не купуваш кухненски робот бе  Joy

# 258
Набор от качества ли? Че ти да не купуваш кухненски робот бе  Joy
Уф, Вилико, нали като си заинтересован от някого, си заинтересован, защото той притежава определен набор от качества, които търсиш у един потенциален партньор (дали за секс, или за друго), нали това е в основата на харесването, или греша?  Wink

# 259
Грешиш. Понякога просто искаш някого, не се замисляш, нито си даваш сметка кое точно те привлича. Няма набор. Може да са само хормони.

# 260
Хм, тогава се случва подсъзнателен процес, за когото не си даваш сметка, но го има пак моментът на оценка.

# 261
Брех,брех само аз ли съм гонила лудия,а не съм гледала набора от качества...... Mr. GreenНооооо.....ако ги бях микроскопирала логически нямаше да съм до тоз прекрасен мAладеж,който е всичко което неодобрявам Crazy......

# 262
Хм, тогава се случва подсъзнателен процес, за когото не си даваш сметка, но го има пак моментът на оценка.
Когато казваш - търся еди какви си качества у бъдещия партньор е едно, а когато просто го искаш - е друго. Ако целенасочено търсиш - ОК, но обикновено чувствата не са подвластни на такива предварителни планове...

# 263
Не говоря за ясно осъзнати критерии (които също са част от привличането), а за процес, който се случва на подсъзнателно ниво (както вече поясних) и който протича за секунди.

# 264
Е като протича за секунди и е подсъзнателен - защо го споменаваме  newsm78

# 265
Ами, явно не се разбрахме.
Но оценъчният процес е заложен у човека, независимо дали протича съзнателно, или е резултат на някакви полуосъзнати критерии и обусловености.

# 266
Ами, явно не се разбрахме.
Но оценъчният процес е заложен у човека, независимо дали протича съзнателно, или е резултат на някакви полуосъзнати критерии и обусловености.

Е, добре, че ни казваш  как хората избират  Joy
Това мисля не се подлага на коментар. Нали именно за това е темата последните страници - като избираме - парите е ли имат значение...

# 267
Брех,брех само аз ли съм гонила лудия,а не съм гледала набора от качества...... Mr. GreenНооооо.....ако ги бях микроскопирала логически нямаше да съм до тоз прекрасен мAладеж,който е всичко което неодобрявам Crazy......

Уверявам Ви че докато му лягате едва ли се заинтересува особено за вашето мнение за него  Peace

# 268

Не би ми бил интересен мъж, който не ме превъзхожда в поне няколко отношения. Имам нужда да се възхищавам на мъжа до мен.

Не вярвам да е много трудно да се намери подобен мъж  Peace

Joy Joy Joy

# 269
  • София
Някъде нямаше ли предупреждение, че е по-добре да не се изравят стари теми?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт