ВЪПРОСИ към хомеопати - 10

• 41 920
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Не мога да тълкувам от какво е на база скромните ми знания... факт е че я оставих да се сваля сама, свали се и болестта премина докато не видях какви ги е свършила при раждането..

Ъъ... и какви ги е свършила?

Имайки предвид, че в България тепърва ще откриват "колелото" и "топлата вода", сиреч че до Т. 39 нищо не се дава за свалянето и в Европа и останалия цивилизован свят, приемам че Т. до 39 не бива насилствено да се сваля, специално при вирусна инфекция - Грип.
 Опита на Милена - ако краката са студени, да се затоплят с гореща вода също е поучителен.

Алекс не ме разбра май.. не я свалих и беше над 39.. но не се лекувах хомеопатично..с две думи организма ми не се справи и болестта влезе навътре.. видимите симптоми като темп, кашлица, сополи си бяха отминали.. резултат -вътрематочна инфекция

# 511
  • София
Имам един въпрос относно капките за очи. Днес споменах на хомеопата, при която заведох децата за интервю, че възнамерявам да им направя профилактичен преглед на очите и тя каза в никакъв случай да не им капваме капки в очите. Тогава не се замислих и не попитах, но сега съм в чуденка дали това включва и капките, които използват за разширяване на зениците преди преглед?

# 512
  • И аз не знам къде...
Дариии
Цитат
Arnica, Belladonna са ми ясни, но другите в какви случай са за спешни случай? Apis май беше при алергия, но за Arsenicum и Aconitum нямам никаква идея  ooooh!!
Иначе аз винаги си нося всички хомеопатични лекарства  Embarassed. Цялата торба надлежно увита във фолио  Wink! Обаче нося и алопатичните лекарства за спешни случай. Нямам толкова кураж да давам без консултация хомеопатично, а винаги има вероятност да ми се наложи по нощите или да нямам връзка с хомеопата.

В Аптеката на ул. Чаталджа -13 има готови комплектчета за спешна помощ, в които има и кратки, общи описания на л-вата и при какви спешни състояния да се използват.

Не знаех, че се продават готови комплекти за спешна помощ! Другия път като поръчвам, ще си поръчам и такова  Peace!
Благодаря   bouquet!

# 513
  • София - Варна - Бургас
Дариии
Цитат
 В Аптеката на ул. Чаталджа -13 има готови комплектчета за спешна помощ, в които има и кратки, общи описания на л-вата и при какви спешни състояния да се използват.
Цитат

Не знаех, че се продават готови комплекти за спешна помощ! Другия път като поръчвам, ще си поръчам и такова  Peace!
Благодаря   bouquet!

Има комплекти за Море, за Планина, за Дома и др. под.

# 514
  • София - Варна - Бургас
sky*
Цитат
Алекс не ме разбра май.. не я свалих и беше над 39.. но не се лекувах хомеопатично..с две думи организма ми не се справи и болестта влезе навътре.. видимите симптоми като темп, кашлица, сополи си бяха отминали.. резултат -вътрематочна инфекция

Сега те разбрах. Peace

# 515
  • Пловдив
Спешен въпрос! Борис е с лоша и много честа кашлица Tired, започнахме ХЛ. Шишенцето обаче беше на 20-тина см. от мобилния ми телефон когато ми звънна. Възможно ли е да е повлияло на ХЛ? Разчитаме на това лекарство в случай на пристъп.

# 516
Aз не бих разчитал на него. Мобилните телефони нямат никакво място на 20 см от ХЛ...дори на един метър нямат място. 20 см означава че почти са залепени едно за друго....
В Аптеката на Чаталджа в София, и тук Хелиос в Лондон е забранено да се влиза с телефон в помещението, въпреки че лекарствата са в лабораторията, зад екранирани стени.

# 517
  • София
Търся добър лекар класически хомеопат, моля препоръчайте ми.

( ползвали сме хомеопатия - симптоматично....често боледува малката, бързо оздравява, а сега открихме стрептококи, коли и кандида във влаг. секрет... Shocked Shocked Shocked #Crazy )

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 01:13 от KITTI

# 518
  • София - Варна - Бургас
Спешен въпрос! Борис е с лоша и много честа кашлица Tired, започнахме ХЛ. Шишенцето обаче беше на 20-тина см. от мобилния ми телефон когато ми звънна. Възможно ли е да е повлияло на ХЛ? Разчитаме на това лекарство в случай на пристъп.

Според мен едно позвъняване не е фатално. Ударете го силно 20-тина пъти в книга с меки корици и друг път внимавайте. Peace

# 519
Търся добър лекар класически хомеопат, моля препоръчайте ми.

Обади се и питай тук: Асоциация на лекарите хомеопати.
Не знам защо го няма регистъра, явно са правили промени в сайта и не е качен.

# 520
  • Пловдив
Ниал, Александър благодаря.

# 521
А мобилните телефони не пречат ли, дори и без да звънят? Нали пак излъчват и приемат разни вълни?  Blush
И още един въпрос от поредицата " BlushLaughing - как се разбира дали дадено Боаронско лекарство е монопрепарат или поли- такъв? По надписите от кутийката може ли да стане ясно?

# 522
Пречат мобилните когато звънят, получават СМС, или са в активен разговори или ровене в нета. Иначе излъчването от опознаването между клетките е като радиосигналите които така и така бъкат ефира повсеместно.

# 523
  • Пловдив
Много бърз отчет, след един прием снощи от лекарството, днес Борко е в отлична форма. Не се наложи да повторим Peace. Отдъхнах си........

# 524
Пречат мобилните когато звънят, получават СМС, или са в активен разговори или ровене в нета. Иначе излъчването от опознаването между клетките е като радиосигналите които така и така бъкат ефира повсеместно.

Не съм много убедена. На интервали от време мобилният търси мрежата....
Честотите им също доколкото знам са малко по-особени.
Да не говорим за софийският жилищен блок, който масово се разболя от какво ли не, след като монтираха усилвател на моб.оператор на покрива..... Sad
Дъщеря ми не спи особено добре нощем, ако си е играла на телефона й и е забравила да го изключи, преди да го сложи на нощното й шкафче. Направило ми е впечатление....

Знам, че хом.лекарства трябва да стоят далече и от работещи телевизори и особено микровълнови фурни.

Общи условия

Активация на акаунт