ВЪПРОСИ към хомеопати - 10

• 41 662
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Привет!
Вчера и днес вече сме добре,говорих с хом. и ще дам и днес 1 прием,за да завършим курса от 5 дни.Нямаме Т,вчера гърлото му беше червено,правих компрес и снощи вече беше по-розово.Но още не ще да яде...и стана много ревлив!Ей,така за нищо! Tired

# 226
  • Пловдив
Браво, дано не е проблем някакъв вкисването  Peace
И ние сме в кюпа вече. Нещо започва да се разболява щерката. В групата имат скарлатина, а тя от неделя следобед нещо се пооплаква, че я наболява гърло... и вчера вече носа текна като чешма и се разкашля с онази недпродуктивна кашлица, като пред спазъм. Но за сега задържа проблема на ниво гърло.  Интересно е, че няма ТТ и се чудя какво се случва.
Още няма много изявени симптоми и модалности и май е рано да звънкам на хом-ката  newsm78 Но пък ако чакам... и както ще разчитам на наблюденията на майка ми... то ще стане празнично време, дето няма да ми е удобно да притеснявам хом-ката...
Направо съм в чуденка какво да правя

# 227

С педиатъра говорих за ваксините ,че е  все със сополи,да не ги слагаме-каза ми че по новите схеми ,хремата не била причина за неваксиниране,освен ако не е бактериална инфекция.Аз мисля докато не й се изчисти носа да не я водя.

ей от девет кладенеца вода ще ви донесът, за да си изпълнята графика.. що не я запита каква е тази нова схема, че искаш да я зачетеш и на какво основание хремата не отлага ваксина.. много обичам доводи от типа - "учените установиха.."

# 228

С педиатъра говорих за ваксините ,че е  все със сополи,да не ги слагаме-каза ми че по новите схеми ,хремата не била причина за неваксиниране,освен ако не е бактериална инфекция.Аз мисля докато не й се изчисти носа да не я водя.

ей от девет кладенеца вода ще ви донесът, за да си изпълнята графика.. що не я запита каква е тази нова схема, че искаш да я зачетеш и на какво основание хремата не отлага ваксина.. много обичам доводи от типа - "учените установиха.."

Глупости. Ваксини се слагат на клинично здрави деца. Няма никакви промени, обади се в РИОКОЗ да питаш.

# 229
Здравейте,
искам да ви попитам.   bouquet
Пих хомеопатично лекарство от 20 окт до 15 ноември по 3 пъти на ден. След това по преценка на хомеопата ми го спрях.
Оттогава досега пия Шуслерова сол № 5.
Това хомеопатично лекарство продължава ли все още да ми влияе?
Трябва ли все още да спазвам ограниченията за кафе, шоколад и алкохол?
И ако все още действа, може би ще се налож и да се отопляваме на газ, миризмата може ли да антидотира лечението?

# 230
Цитат
е добре да се спре приема щом детето е ОК.
Peace

# 231
Здравейте,
искам да ви попитам.   bouquet
Пих хомеопатично лекарство от 20 окт до 15 ноември по 3 пъти на ден. След това по преценка на хомеопата ми го спрях.
Оттогава досега пия Шуслерова сол № 5.
Това хомеопатично лекарство продължава ли все още да ми влияе?
Трябва ли все още да спазвам ограниченията за кафе, шоколад и алкохол?
И ако все още действа, може би ще се налож и да се отопляваме на газ, миризмата може ли да антидотира лечението?
газта със сигурност няма да антидотира действието.
За действието на л-вото,трябва да попиташ хомеопата си, той все пак те наблюдава

# 232
  bouquet Благодаря, но истината е, че почти вече не ме наблюдава. Чуваме се рядко по телефона и тя ми казва след една седмица пак да се обадя и така.  Confused

# 233
  bouquet Благодаря, но истината е, че почти вече не ме наблюдава. Чуваме се рядко по телефона и тя ми казва след една седмица пак да се обадя и така.  Confused
Ами...действието обикновено  е месец, но може да варира. Така че- питай неякакво и емнението  от  наблюдаваното досега-действа  ли още  илине действа. И си яж и пий  на воля

# 234
  • София - Варна - Бургас
ЧЕСТИТА НОВАТА 2011 ГОДИНА НА ВСИЧКИ !!!

santa2  cheers     madnoel  madnoel

# 235
  • ул. "Мечтание"
Честита нова година!  Tada

# 236
  • Бургас
Честита Нова година!  Hug
Имам един въпрос... Противопоказно ли е да дам Прополки с мед и лимон на дъщеря ми, защото нещо започна да и става дрезгав гласът?Притеснява ме фактът, че в съдържанието им пише, че съдържат ментол. Дали няма да антидотира хомеопатичното лекарство, което беше прието преди един месец?
Ако имах връзка с хомеопата ни, работата изобщо нямаше да опира до използването на прополки и други помощни средства  Wink

# 237
  • София - Варна - Бургас
Никой не може да Ви каже какво да правите, вместо хомеопата Ви.

Една час от хомеопатите вярват че и най-малкото количество мента, ккола, шоколад антидотира, друга част хомеопати приемат че антидотира само това вещество, което по принцип влошава дадения човек.

Аз съм от втората група.
Peace

# 238
  • Sofia
Има ли някакви ограничения за приема на хомеопатични медикаменти при бременни?
И ако позволите, макар че не знам дали точно тук е удачно да попитам - може ли да се приема клеева тинктура по време на бременност? Обикновено с нея се предпазвам от зимните настинки, но не знам дали мога да приемам сега, на опаковката пише, че не се препоръчва при бременни. newsm78

# 239
За хомепотичните лекарства няма ограничения за приемане по време на бременност, стига да е след консултация с хомеопат. Даже при бременност процесите се случват много по-бързо и времето за лечение се скъсява.
Не знам обаче какво не й наред на клеевата тинктура по време на бременноста..

Общи условия

Активация на акаунт