Отговори
# 120
  • Бургас
Дани, много стиснати палци.  Praynig И да се оправя Ицко че да не си завъртите нещо ново.  Hug

Галена, инфрачервеното нещо на фурната трябва да е за печене на грил. Друг е въпроса, че ако няма шиш фурната малко е тъпо.  Peace

Идеята за запивка в Янини е чудна. Димитър следващия път ще се замисли дали да се прави на интересен.

Аз се свързах с адвокат за да си искам парите от повредата на колата, която ми причиниха в сервиза. Ще стане почти месец съм без кола. Ще се гръмна.  ooooh!

# 121
  • София
Няма шиш  Rolling Eyes

Били, тези меденки наистина ли се мажат след изпичането със суров белтък? Не е ли опасно?

# 122
  • София
Галена защо няма да дойдеш?
Бубе????
Дани стискам палци Praynig

# 123
След много словесни двубои сега каза че след работа и взимане на обороти като си дойде към 8ч ме пуска.Ей добре,че съм боядисана щото сигурно побелях днес.Айде като дойдете влезте във випа или пицарията,ако има места и в бара става,явно няма да сме много.Вики не давай на мързела да те пребори използвай всяка възможност за хубаво изкарване.  Peace Аз ще звънна на Томасе да я питам ще идва ли.
С децата бяхме на Рапунцел в Арена,аз им окостих касичката и ги заведох щото бях бясна.  Joy Ама филмчето е страхотно!
Сега ще чета че веднага като влязох и седнах да напиша.

# 124
  • София
 Party
А къде е випа и последно в 19 или 19,3ч

# 125
  • Асеновград
Измръзнаха ми ушите , мозъка ми се сви.Да знаете никак не е приятно да си на полето на последната плоча на една недостроена сграда и да  броиш тухли.
Яна е уплашила Димитър с вас и е склонил  Laughing.
И аз искам да заведа Тедо на Рапунцел.
Галена , на един белтък има 200-250 грама захар , тя консервира , особено в такива количества , глазурата малко бавно съхне , аз като ги "нарисувах" ги слагах във фурната на 50 градуса , вентилатор и отворена врата иначе лепкат , а нямам къде да ги държа наредени 24 часа да изсъхнат.И без глазура са вкусни , но с нея са по-хубави.

# 126
Випа е точно до бара,едно цялото стъклено с перденца като будоар,малко ресторантско.Като влезеш вътре за входа на Бялото и до него е точно,а отсреща пицата.Ами мисля 7.30-8 е добре.
Дани,стискам палци!  Praynig

# 127
  • sf
яНА, СУПЕР,
а в тоя ВИп ще има ли места?
Ще гледам в 19:30 да съм отпред

# 128
  • Асеновград
Дани  Praynig.

# 129
  • sf
Били, а защо ги броиш тия тухли?
Какво работиш всъщност?
Галена , а ти?
Днес ъм много любопитна  Mr. Green

# 130
  • София
Няма ли ви в 19,3ч отивам да пресрешна Димитър и ще го завлека да го напия после ще го заведа с неговите пари на еврофутбол Joy
Брои ги защото трябва да има бройка!Голяма питанка си Вики

# 131
  • Асеновград
Правим годишна инвентаризация на всички обекти , какви материали и механизация има там.Ама що не я направихме миналата седмица като беше 15  градуса да ни питаш Mr. Green.Иначе работя в строителна фирма - общо взето организирам строителството , правя цени , документация , такива неща.И все още се уча , че сухата теория и практиката са много далече едно от друго.

# 132
Дани,  Praynig
Няма ли ви в 19,3ч отивам да пресрешна Димитър и ще го завлека да го напия после ще го заведа с неговите пари на еврофутбол Joy
Joy Joy Joy Joy
Много го спрягате тоз Димитър днес  Wink
Яна  Hug  bouquet Hug  bouquet
Ще гледам към 19,30 - 20,00 да дойда, но може и малко по-късно   Blush да не хукнете да си ходите рано рано  Laughing

# 133
  • София
Ей веднъж да кажа че ще дойда навреме и вие ще ми закъснявате не ви е срам.

# 134
  • София
Ами нямаше да идвам, защото кумата ми беше именничка на 6-ти и може би ще се виждаме, но то пък още не знам дали и кога ще успеем. Ако случайно нещо се провали и Христо си е вкъщи, ще ви звънна и ще дойда.

Аа, Вики, ти за работата ли питаш? Аз мислех, че за срещата. За работата - на срещатс. Не че е нещо тайно - накратко съм анализатор в банка.

Били, в предишната ми работа по нова година само по инвентаризации бяхме, що студ сме брали... ужас беше.

Общи условия

Активация на акаунт