Отговори
# 150
  • София
ДУ
Марти,знаеш ли онзи ден излизаме и децата виждат едно приятелче което е с половин година по голямо от моите.Всички с ръкавици и момченце та казва,"и вие имате ръкавици,но моите са адидас"Тъпо ми стана,но познавам родителите и знам от къде дойде.За това се замислих сега не обръщат внимание с какво са облечени,чисто по детски се радват на играчка,даже на боклуци,ами като пораснат и почнат да разбират и искат Sad няма да мога да им осигуря това.За това писах/нищо общо с нашия случай/пести сега от дрехите после да има да раздаваш за маратонки обувки дънки и тн модни аксесоари.
а м/у Десо рап ли слуша?Аз имам туба но тогава бях млада,а сега мъж ми преди дни каза ще я инсталираме Joy

# 151
  • sf
ДУ
срещата беше чудесна, И Вико се смили над мен,та стана в 7.,което си е цяло постижение,защото заспа преди 7 снощи.

Много мразя това изтъкване на кой какви вещи има. Опитвам се да набивам в главата на Вероника,че не е важно какви маркови ще носи,а какво има в главтаа и какви неща прави. Засега няма проблеми, не се впечатлява от вещи и не се връзва ако някой има по-хубави неща от нея. Дано така си и остане.
Иве, нямам маса, инак с удоволствие
Янаааа, жива ли си?

Днес не мисля да излизам, ще ги пусна на терасата, на мен не ми се мръзне. Ще изприпкам до магазина за бутер тесто,че ми се ядат кренвиршки

# 152
Дели също пояснява какви  са му нещата, но това е заради магазина. От малък показва котката и казва "това е пума". Отначало се смущавах пред хората, които не знаят.
Днес се събудих и му казах, че отивам на работа. Изпадна в истерия. Останах си. Не обичам такива ситуации. Не искам да си мисли, че той определя какво да става.

# 153
  • София,
Добро утро
Марти Hug разбирам те напълно. Peace
И моят мъж миналата седмица си купи "резачка за дърва"  Shocked, в последно време е изнакупил какви ли не машини, флексове, бормашини Rolling Eyes. Но аз нищо не мога да му кажа, още повече че понякога му трябват, на него или на баща ми  или на другия дядо. Истината е че имвършат работа, а и те вършат работа с тях. Резачката само не разбрах защо му е, - за вилата била, а тя тая вила още е в строеж вече 15 г. newsm78. Както и да е, мълча си щото по принцип в нашето семейство аз съм със широките пръсти, и все нещо купувам - главно на децата, понякога за мен, а за него - много рядко, не че не искам ами той е много капризен и трябва да си го избере сам, а и да му стане. Ицко в последно време е същия и той все е недоволен и все не харесва нещо Embarassed, последния път му купих един лепенки - дето сега са хит в училище и ги разменят и той не ги хареса, и не ги щя, подари ги на сестра си, тя им видя сметката естествено - това му е последното нещо което купувам без него Peace.
Днес замина на поредното състезание - стискайте палци този път да се класира и по напред. Praynig
Аз уж ще чета, но нещо ми е притеснено и хич не ми се сяда, Вроника е сърдита че не и давам да гледа телевизия, ама тя по цял ден - това прави. Sick
Има ли снимки от срещата?
Ками браво на малкия Виктор - много е пораснал. Peace
Бубе  Hug

# 154
  • sf
Бубе, ама така като си оставаш у вас, точно защото реве, наситина го той определя правилата. Гадно е анситина, и на мен ми се къса сърцето в такива моменти,ама по едно време беше започнал да реве за всичко и да се налага,та трябваше да се действа по-строго.
Снимки няма ,защото решихме,че са все едни и същи  Mr. Green

# 155
  • София
С тия пари....И аз за домашното кино бих се подразнила, по едно време едва удържах мъжа си за покупките за вкъщи...От друга страна е хубаво, че правят спонтанни неща за дома, а не за нещо или някого друг...

Кая прави непоносими истерии всеки ден. Иска да знае всичко и ако се опиташ да й помогнеш или да й обясниш нещо, което тя не знае или не може, изпада в ужасна истерия. Не мога и да я накажа - като я вдигна, почва да рита във въздуха, то аз вече едва я удържам, като я затворя в спалнята, веднага излиза и се лепва за мен, направо не знам как да постъпя. Ако в такава ситуация се появи външен за сцената човек - например баща й, успява да я успокои. Но ако няма кой да дойде в момента е ужас. И не мога да разбера откъде дойде това. Никога не сме й вменявали, че всичко знае или може.

# 156
Тук съм и аз се радвам че имаше среща и много хубаво си поговорихме.Но много ми дойдоха емоциите вчера,а и най-гадното снощи на срещата видях че съм си изгубила златната гривна.Тя ми е подарък от мъжът ми за първата годишнина от сватбата.Прибрах се да я потърся с надеждата,че е паднала някъде из къщи докато съм спала или преобличала,но учи няма я.Нямам спомен от кога съм без нея,не съм се снимала за д апреценя.И ето ,че попадам в поредната драма.Незнам ако му каза че съм я изгубила какво ще си помисли,с неговото съзнание може да си помисли от това че съм я продала за пари до там че съм била при ''любовникаюю дето го имам според него и там да е паднала,всякакви идеи.Незнам дали да ходя да видя продават ли такива,но нито имам пари да купя нова,нито мога да намеря.Как да постъпя просто незнам,с ум се боря.
Мойте деца различават качествените играчки по това,че не се разпадат на първият час знаят кои са скъпите и кои евтини магазини.За дрехите аз съм намерила качествени и ефектни на добри цени,а маркови купувам само по намаления.Като цяло в къщи много взехме да се ограничаваме и аз незнам защо точно и как стана,но стана.Аз единствено държа да имам пари за разни мероприятия от тях неискам да се лишавам,от другото мога само по необходимост да купувам колкото да не ми се иска и колкото и да ме разтоварва шопинга като няма се ограчничавам.Като видях по ремонта колко дрехи и играчки раздадох,колко изхвърлих и лошо ми стана.

# 157
Добър ден! Hug
Янче,защо не видиш да не се е закачила на някоя дреха с която си била,дано да я намериш
А Дани и Цвети взеха вече да избират какво да обличат или ако им се подари нещо и не го харесат не искат да го носят,затова предпочитам да им покажа нещо и ако го харесат,след това минавам да им го купя(така и направих за Коледа),а играчки не ме карат да им купувам.
Марти, и при нас е имало такива ситуации преди(май всички мъже минават през такъв период),но сега обсъждаме всичко и тогава купуваме.

# 158
  • sf
Яна  Hug дано я намериш. Ако не кажи си истината пък дано няма пробелм. че ако излъжеш и после лъсне истината, съвсем ще реши,че го мамиш. Или пък кажи,че са те ограбили  Thinking

Пфу,аз тъкмо вчера се похвалих за Вероника и ето днес е с Т и се оплаква,че й е лошо  ooooh!
няма хрема, не я боли гърло.  Tired

Моя е стиснат, рядко купува нещи излишно. Все смята, обмисля , аз също не си падам по харченето. Все ми се струва,че мога да мина и без туй дето съм харесла да речем.
Виж за пътещестивя не жалим, но пак обмислено,де.
Ако имахме пари щяхме да си купим кепмер и да обикаляме света  Joy

# 159
от сутринта цъка "ами как може да не го харесваш това бижу"  Laughing ами не го харесвам, поне е малко и не ми се набива на очи. Иве не слуша рап конкретно, обича да слуша музика на хубав звук, тоест звукът му е важен, той й СДК затова я взе, някакви концерти си пуска

Робуването на марките само по себе си е глупаво, но робуването на качеството за мен си е задължително. И преди съм казвала, че просто не мога да давам пари за некачествени неща (той и Никола затова си остана без колело за бутане), сърцето ме боли просто. Купих преди два месеца по настояване на Никола един спасителен център от джъмбо, тия 20 лв още не мога да ги прежаля. На всичкото отгоре една ръбата грозотия, страшно ме дразни. А като видя дрехи с криви шевове, стърчащи конци или такива, които на третото пране да не мога да им позная цвета, направо се съсипвам. И тук не става въпрос само за пари. Аз напоследък купувам предимно от Мадър кеър Англия, цените там са, като на дрехите в кварталната боклучарница. Имаме едни маратонки за 20 лв, купени от Десо докато аз лежах. Случайно или не, това са му единствените маратонки, които му запаряват краката и при нормални температури. Иоще нещо, не ме разстрелвайте - много е важно разбира се децата ни да са умни, образовани, възпитани, това никой не го отрича. Но според мен голяма част от самочувствието на един подрастващ се формира от това какви дрехи носи

и аз искам кемпер, ама те струват колкото апартамент едва ли не Simple Smile

# 160
Намерих я!  newsm44 Немога да повярвам на късмета си,беше паднала отстрани на спалнята и канапето.Леле падна ми камък от сърцето!За втори път я губя и за втори път я намирам.Първия път беше паднала в дамската ми чанта докато съм бъркала и аз полудях да я търся,а накрая си бъркам в чантата и я вадя.Повече няма да я слагам ей там да стои в шкафа сигурна,много се протърква златото,изтънява и се къса.Два пъти я нося на златар да я подсилват и пак така става.
Вики,бързо оздравяване на Роки!  HugКак ще я лекуваш?  Wink

# 161
  • sf
 Яна браво  Hug
Ами как- с чай и витамини  Mr. Green

Но според мен голяма част от самочувствието на един подрастващ се формира от това какви дрехи носи

А де, а защо е така? защото никой не се опитва да ги научи да е обратното. Не казвам,че трябва да са окъсани и дрипави,ама айде нема нужда всеки ден да е с нови неща. Ако знаете мойте колко малко дрехи имат, сигурно ще паднете. А аз ужасно мразя някоя дреха да им умалее без да е носена яко, че вече да не става за носене.,  Grinning

# 162
така е Вики, но трябва всички едновременно да научат децата си да не робуват на марки, което просто няма как да стане. А и остава другия въпрос - когато едно нещо ми харесва и е качествено обикновено е от определена марка. Не мога да не си го взема, само защото е т.нар "марково". Омагьосан кръг е

Янче, браво Hugаз така си изгубих диаманта на пръстена и много страдах, после съвсем случайно ми блесна нещо в стаята на Никола, намерих си го хи сега май няма да го нося известно време, че още ми държи Simple Smile

# 163
В Бг. много се обръща внимание на марката и на скъпата стока точно защото е показател за социален статус според мен.Велина да каже как е по другите места.Тук цените за мен са абсурдни освен ако няма намаления,последно в Бенетона харесах рокля за Надина ами струваше 110лв.,кой може да си позволи дори и за специален повод за детето си да даде толкова пари.А колко са качествени е друг въпрос защото не винаги съм оставала очарована от качеството.И аз трябва да пробвам от този сайт Марти,ти беше пуснала линк но пак ще те помоля!
Инъче много ми харесват марковите неща заради изчистения стил и цветовете,трудно се намират такива особено за момчета.Държа да науча децата на хигиена,сега явно без да искам ги уча и на неща които незнам доколко са важни,примерно всеки ден да са с различни дрехи-чисти или не на другия ден винаги са с друг к-т.Така ми харесва на мен,всеки има право да налага стил в семейството си който може да си позволи,а после снахите и зетьовете да му мислят.  Joy

# 164
  • sf
А и моите ходят всеки един с различни дрехи, но след 3-4 дни пак обличат вече прания носен в понеделник да речем комплект. Туй ми беше мисълта. А не все да купуваш нови и да не се изностват. От това направо ме боли.
А аз ако знаете колко дрехи имам, неносени даже,защото съм ги купувала с идеята,че ще отслабна, а все не става и те си седеят така  Joy та сега Ива кат ме стегне след НГ  и дрехи няма да купувам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт