Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 18

• 74 188
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Забравихте Седеф първата му любов  Joy и гаджето Елиф  hahaha

имам проблем с паметта Sick Joy
То сигурно има още но не им стигнаха сезоните да ги покажат  Joy

Ами на сценаристите друго не остава освен да направят 3 сезон-Забранена любов-Харема на Бехлюл,истинската история/като Бихтер ще възкръсне но ще си е загубила паметта.../ Whistling
Можеше в трети сезон Бехлюл да направи една шветска тройка  Mr. Green

# 226
stereo_hz как изкара празника. Успя ли погледнеш и другия филм . Ф......
Изкарах си много приятно ... благодаря  Simple Smile
Сега ще гледам фатмето  Grinning , че снощи не успях

# 227
  • Варна
От любопитство да питам залюбиха ли се Фатмето и Керим и той изнасилил ли я е с другите трима или не  newsm78
Днес дали ще има сватба най сетне  newsm78 Подготвих си червената рокля и любимата ми чанта  Laughing

# 228
Да продължа след Magosniwa  Peace,ББ Бихтер претърпя катастрофа,след което и взеха книжката.Хилми издебна момента в който Бихтер се връщаше от любовното гнездо и полицаите я спряха по сигнал на Хилми.По-късно Хилим изпрати фиша с от глобата на Бихтер на Аднан.
Всъщност (бб) Хилми не е нареждал на никакви полицаи да я глобяват. Просто тя когато трябваше да плаща глобата, нареди на новия шофьор да плати фиша, а той/шофьора/ нали беше пратеник на Хилми ... и така научи, че тя евентуално е ходила там/
ББ Полицаите бяха там по негов сигнал!Това за шофьора е така,но как ще нагласи нещата ако няма глоба?!Всъщност не е от значение.Факт е,че Хилми се стараеше всячески да навреди на семейство Зиягил.

# 229
От любопитство да питам залюбиха ли се Фатмето и Керим и той изнасилил ли я е с другите трима или не  newsm78
Днес дали ще има сватба най сетне  newsm78 Подготвих си червената рокля и любимата ми чанта  Laughing

Аз от последната серия гледах само началото,но май още не са се залюбили.
Керим разбра от Вурал,че той нищо не и е направил във въпросната нощ.Керим каза това на Фатмагюл

# 230
  • Варна

Аз от последната серия гледах само началото,но май още не са се залюбили.
Керим разбра от Вурал,че той нищо не и е направил във въпросната нощ.Керим каза това на Фатмагюл

Благодаря   bouquet Ама аз като гледам трейлърите Берен много реве в тоя сериал  Confused Изнасилването много добре го изигра  Peace Браво на нея  Flutter

# 231
  • Пловдив
Снощи го гледах филма за Ф. след З.П. Има развитие. Ама в другата тема - да не досаждаме. Само да кажа, че тя опита да се обади на приятеля си Мустафа, който беше при една про....., остана с убеждението, че вече си има приятелка и пак плака. Керим получи виза за Австралия и серията завърши с един любовно любопитен поглед на Фатма към Керим.

# 232
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 233
  • Пловдив

Няма никой - много работа ли?

# 234
Резюме на 7 еп

Аднан настоява цялото семейство да отиде в чифлика. Бехлюл се притеснява за Нихал. Бихтер все още не вярва, че майка й е искрена и вече одобрява брака с Аднан. За всеобщо учудване Арсен е запленена от Бихтер. Дениз съобщава новината за заминаването с първо на Нихал. Дали това няма да съсипе девойката до край?

# 235
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте дами! Hug Hug Hug
Отдавна мислех да проследя сериала, но изчаквах да го пуснат по нашата ТВ. Сега го гледам с голям интерес и реших да се запиша във вашата тема.
Приемате ли нови попълнения?

# 236
Зизу, добре дошла. Hug

# 237
Здравейте дами! Hug Hug Hug
Отдавна мислех да проследя сериала, но изчаквах да го пуснат по нашата ТВ. Сега го гледам с голям интерес и реших да се запиша във вашата тема.
Приемате ли нови попълнения?

Всеки е добре дошъл в темата Hug

Колкото повече,толкова повече-Мечо Пух Peace

# 238
Айде и аз скок от балкона, чета ви откак почна сериала и естествено търся бели букви  Mr. Green
Филма ми харесва, но не ми е влезнал още под кожата, може би има доста дразнители в началото, Нихал, Андан, Фирдевс,
ама заради  Къванч ще се гледа.

# 239
Добър ден и от мен Отпускар човек става късно и досега се занимавах с битови проблеми Добре дошли на всички   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт