Отговори
# 30
абе все се каня да ви питам нещо - вас не ви ли притесняват плюшените дрешки?
аз все тормозя продавачките да ми предлагат само памучни, много дразнещи бебешката кожа ми се виждат тези плюшки...

Ами аз по принцип изобщо не харесвам плюшени играчки...от тия дългокосместите
Имам една-две от каката, бебешки ( късокосмести, дето ги пера в пералнята) и смятам да взема още една-две такива...ама по-нататък...съвсем в началото, не знам да има смисъл. Те малките нямат да знаят на кой свят са още...въртележките им стигат  Thinking

# 31
Нощни очи,  Hug  bouquet

Еления, не се колебай, давай я, че ми потекоха лигите  Hug

# 32
аз все тормозя продавачките да ми предлагат само памучни, много дразнещи бебешката кожа ми се виждат тези плюшки...
Плюшени изобщо няма да ползвам, както и плюшени играчки докато поотрасне... ако може и въобще без тях ще е най-добре

# 33

Имам една-две от каката, бебешки ( късокосмести, дето ги пера в пералнята) и смятам да взема още една-две такива...ама по-нататък...съвсем в началото, не знам да има смисъл. Те малките нямат да знаят на кой свят са още...въртележките им стигат  Thinking

мила, аз за дрешките питах. играчките са ясни, те са по-нататък...ако изобщо...защото и аз не ги долюбвам много и общо взето ми е ясно, че са си чисти прахосъбиралки Simple Smile

# 34
  • София, Лагера
Ох, така ми се доражда... не сега точно, като му дойде времето, но вече нямам търпение.
Като си спомня първото ми раждане в главата ми изниква само спомена за една изключително бурна емоция... неописуемо изживяване, от което имах чувството, че ще се взривя. До такава степен силно, че превърнало се във физическо усещане, сякаш нещо голямо и топло напираше в гърдите ми, раменете, главата.. и излиза във вид на ридания, които нито исках, нито можех да спра. Хич не беше блаженството, което си представях, че ще изпитам. Беше много, много, много по-силно и всеобхватно.
Ай пак ревнах...

# 35
Цоп и аз новата темичка на 3 страница.Леле колко сте бързи.
Нощи мерси    bouquet Страхотно заглавие!

# 36

мила, аз за дрешките питах. играчките са ясни, те са по-нататък...ако изобщо...защото и аз не ги долюбвам много и общо взето ми е ясно, че са си чисти прахосъбиралки Simple Smile

Ти хубаво си го написала, ама нали трябва и да го прочета като хората  Embarassed
Плюшените дрешки ...мога да ги харесам само на витрината. Иначе аз няма да купувам такива за бебите. Не знам защо, но ми се струват не топлещи, а спарващи. Просто такова ми е усещането  Thinking

# 37
За детските надбавки и еднократната помощ за новородено.Дано не ви прозвучало -"тази пък за пари мисли сега",не е това причината,просто обичам да си подготвям нещата по отрано/нямам помощ от никой всичко е по чужбина/

Разбира се, че е по-добре отсега всичко да си провериш и подготвиш. Именно затова попитах и аз, тъй като сега подадох за детски на щерките. Ако вече взимате детски за каката не е нужно да подаваш наново документите когато се роди бебето, а само копие от акта му/й и бележка от личен лекар.

# 38

Бебеш,ти ли искаше рецептата?[/color]

аз аз  Party

# 39
Чери, честита дъщеричка Изабела! Да донесе в живота ви много радост! Наистина прекрасно име сте и дали....И мисля, че е много хубава поличба за всички нас!   Simple Smile
Ноеми, как само си го описала раждането! Heart Eyes С времето човек става все по осъзнат и емоциите все по силни...

# 40
Един ден ден да се занимавам с простотии и съм пропуснала такава новина. Имаме си талисманчеееее Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Чери, да ви е жива и здрава малката бебана Изабела!

Охххххххх, хвана ме еуфорията откакто прочетох новината. Сега направо не мога да си намеря място, а и такава усмивка съм си лепнала Simple Smile Сега ще си ходя и е си се хиля сама вкъщи цял ден  

# 41
Ох, така ми се доражда... не сега точно, като му дойде времето, но вече нямам търпение.
Като си спомня първото ми раждане в главата ми изниква само спомена за една изключително бурна емоция... неописуемо изживяване, от което имах чувството, че ще се взривя. До такава степен силно, че превърнало се във физическо усещане, сякаш нещо голямо и топло напираше в гърдите ми, раменете, главата.. и излиза във вид на ридания, които нито исках, нито можех да спра. Хич не беше блаженството, което си представях, че ще изпитам. Беше много, много, много по-силно и всеобхватно.
Ай пак ревнах...

Страхотно си го описала!!! Връщам се назад, когато родих за втори път и помня как плаках от щастие за втората ми принцеса и от мъка, че повече няма да преживея тази емоция. Сега се наслаждавам максимално на всеки един ден от бременността, не искам да свършва и в същото време искам да родя и да преживея всичко отново за трети път.

# 42
  • Пазарджик
За детските надбавки и еднократната помощ за новородено.Дано не ви прозвучало -"тази пък за пари мисли сега",не е това причината,просто обичам да си подготвям нещата по отрано/нямам помощ от никой всичко е по чужбина/

Разбира се, че е подобри отсега всичко да си провериш и подготвиш. Именно затова попитах и аз, тъй като сега подадох за детски на щерките. Ако вече взимате детски за каката не е нужно да подаваш наново документите когато се роди бебето, а само копие от акта му/й и бележка от личен лекар.

На самата бланка за попълване пише ,че трябва оригинала на бебо и копие за другите деца.Но след малко ще ходя да си взема Пик кода и социални грижи е близо и ще попитам за да не заблудя и вас.

# 43
аз пък купих няколко плюшени гащеризончета

# 44
Чери, честита ви радост!Много да ви радва малката принцеса.  Laughing
От вчера сутринта не сам чела и сега като влязох и видях че има нова тема ми стана ясно, че си имаме талисманче.

Нощни Благодаря за новата тема   bouquet Нека само хубави новини валят в нея

Общи условия

Активация на акаунт