Отговори
# 15
НощниHug Hug Hug

Снощи така се развълнувах от появата на талисманчето  Crazy Crazy Crazy
Днес, въпреки опитите на щерката да ме блокира тотално, съм изключително ентусиазирана и окрилена  Party Party Party
Чакам с нетърпение новинки от мама Чери и малката Бела ( аз така си я кръстих пък)  Blush

# 16
  • в Надежда-та
И аз съм тук Peace

# 17
  • ул. "Мечтание"
Имам една молба - ще ми коригираш ли възрастта на 28, че откак забременях се актуализира  Laughing

Разбира се!  Peace
По едно време следях кой има РД да сменям възрастта, ама нещо му изгубих края.  Embarassed

# 18
Нощни очи, чудесно си оформила и новата ни темичка, страхотна си!  bouquet

САМО ХУБАВИ НОВИНИ И РАДОСТ В НЕЯ! newsm07

# 19
  • ул. "Мечтание"
Аз отивам да си отспя!  Mr. Green
Ставане в 7 на бременна глава не ми се отразява добре.  smile3507 newsm46  sleepuu

# 20
абе все се каня да ви питам нещо - вас не ви ли притесняват плюшените дрешки?
аз все тормозя продавачките да ми предлагат само памучни, много дразнещи бебешката кожа ми се виждат тези плюшки...

# 21
Като видях, че вече имаме нова тема, бях сигурна, че има прекрасна новинка.

Чери, честита ти малка принцеска Изабела. Да ви носи много радост!!

# 22
запис в новата ви темичка, страхотно заглавие  Heart Eyes Hug

# 23
Тенкс за новата тема!Суперска е!
Акта и аз си го изгубих наскоро,ходих да ми издават дубликат.Стана работата за около седмица,а след месец си намерих и старият акт(който вече не е валиден-оригинала)защото ми смениха номера...Та мисълта ми е поразрови се добре преди да подадете молба за дубликат.Може пък да изникне от някъде. Hug
Меденките станаха чудни!Е, малко са си играчка,ама си заслужава.И тиква с яйца и мляко правих ама за снимка не остана Embarassed
Бебеш,ти ли искаше рецептата?

# 24
  • София
Нощни   bouquet за темата

Да се напълни само с хубави новини

# 25
  • София, Лагера
Мацки, да споделя нещо - вчера една приятелка ми беше на гости и след като сподели за един "съмнения" си направи тест - и  newsm44 EFP !!!
Сега ще си има бебе...трето  Crazy

# 26
Поздрав за прекрасния ви талисман от още една февруарска мама!   bouquet

# 27
  • София

Меденките станаха чудни!Е, малко са си играчка,ама си заслужава.И тиква с яйца и мляко правих ама за снимка не остана Embarassed
Бебеш,ти ли искаше рецептата?

Я я пусни, че и аз си падам по меденки. Simple Smile
Нощни мерси за темичката.  bouquet

# 28
  • Пазарджик
Честита ни нова темичка, да се пълни само с хубави новини!
Нощни   bouquet

Момичета малко извън темата,ама направо ще се гръмна вече-загубили сме на дъщеря ми акта за раждане.Предполагам ,че ще ми трябва съвсем скоро ,когато си подавам декларацията за бебо,та мисалта  ми е,че тя е раждана в Пловдив ,а  живеем в Пазарджик от къде според вас трябва да го изкарам.
Боже така не съм ревала май никога,напрежението си казва думата.
Вече са ти отговорили, там където ти е издаден оригинала, става за 5 минути. Въпросът ми е за каква декларация ще ти трябва акта за раждане на каката?!

За детските надбавки и еднократната помощ за новородено.Дано не ви прозвучало -"тази пък за пари мисли сега",не е това причината,просто обичам да си подготвям нещата по отрано/нямам помощ от никой всичко е по чужбина/

Нощни извинявай отново прекрасна тема  bouquet

# 29
Момичета, аз съм с 1 тема назад и бавно бавно си чета, но от сутринта имам усещане и сега като влязох на 50 страница  Party имаме бебче  Hug
 newsm51 Честито Чери, много да ви радва малката принцеса!!!  newsm30
Не мога място да си намеря, почна се  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт