Много бяха любезни момичетата, подреждахме, преподреждахме, слагах фон, коментари, поправки....И ги връщах "100" пъти и накрая вдигнаха ръце от мен и казаха, че предпечатка и дизайн не са безплатни и никой не им е връщал толкоз пъти нещата, та се наложи бързо бързо да финализираме и отпечатаме книгите..
Не ме таксуваха за дизайна
Като теглих чертата ми излезе по-евтино от обикновен албум за 200 снимки, за реденето, което ми спести да не говорим. Цената зависи много от бройките. За 6 бройки ми излезе цена по 33 (поправих, че не бях сметнала точно) лева и всички роднини са готови
Ако искаш ми дай мейл и мога да ти пратя пдф да видиш как издлежда, аз май няма да успея за утре, иначе бих го донесла 
И ние вчера и днес ту имаме вода, ту-нямаме...
П.С. аз май трябва да ти имам мейла, тъй че ако искаш само пиши
разконсперирах те
мн мн благодарим!!!!
За мен това бе повод за радост - освобождаване, отърсване и ново начало - гледай само напред и няма да сбъркаш
.....

една дървопластика на двама влюбени с детенце и коледни свещи да си създадат малко атмосферка, дано не се запалят и те от недоспиването. 
. Точно това ни трябваше да довършим коледния тоалет. Ще ги снимам събота и неделя /като има кой да помага/ и ще кача да ги видите двете джуджета.
, аз в нас ще си сипя да съм ви съпричастна 

МНОГО Е ГОТ.