......................поне спрях с дежурството в WC.............мъжа ми на АБ ,малкия син и той е на ръба....................
абе шъ съ оправим.....нещо се отпуснахме по празниците
.................дано поне Дядо Мраз да е благосклонен към нас
......................
.................дано поне Дядо Мраз да е благосклонен към нас
, предполагам че е от зъбите, но така ми се спиии
. А и нали беше болна и отказваше да яде... явно си наваксва. Тези дни ще въвеждам и сиренце... малко се забавих, но нали често боледува и когато е болна не въвеждам нови храни.

През половин час се буди 

Според лекарката не е никаква хранителна алергия и ми даде зелена светлина да си я храня с всичко. Било защото е с чувствителна кожа, а се плюнчи покрай никненето на зъби
Било нормално да не е само около устата, а да стигне и до оченцето... Изписа й 2 кремчета за по 20 лева и каза да не я мажа повече с кортикостероидния крем, пък дано помогнат. Мисля да й се доверя, все пак я водят за една от най-добрите... 
Всеки си има собствен вкус!
Не, че се оплаквам, де. Поне не пипа елхата и не рови в цветята...
как си го изчислила незнам
,но в четвъртък нямах възможност да мина ,после празници та вчера благополучно си го взех .На Ива много и харесва книжката .Страхотни илюстраций има .После ще кача снимка .Оказа се че книжката е мноооогоооо вкусна
Точно смятах колко пъти един куриер би могъл пеша да вземе разстоянието..... 

как си го изчислила незнам
,но в четвъртък нямах възможност да мина ,после празници та вчера благополучно си го взех .

Дони, Алеся и тати Драго ни бяха на гости. За съжаление не ни стигна времето да се наприказваме хубаво, нооооо ще ги чакаме пак на пролет
Беше ни изключително приятно и Яни и Дони, се държаха много прилично-играха си, говориха си и иот време на време се опитваха да си бъркат в очичките
Много ми се иска да кача снимки тук, но незнам как, затова като разуча, тогава ще кача. След малко ще кача някоя друга във фейса и във албумчето ни