До Дядо Коледа писма пишат АВГУСТинските деца!

• 27 790
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • вкъщи
Или от грипа го боли сигурно,и Теди беше така,и се усъмних за хепатит,но не беше слава богу.

# 646
Благодаря Ви,момичета,за прекрасните пожелания.Нека на всяка една от вас се върнат пожеланията, стократно!!!

Исках да ви почерпя с моята торта,но ще е готова чак следобед тъй ,че почерпете се виртуално с тази:

Ужасно ми е мъчно ,че има толкова болни дечица.Пожелавам бързо оздравяване и да се махат вече тези гадни твари ooooh!
Ние в Сряда трябва да сме на ваксина,но май пак ще я отложим,заради епидемията.

Или,ако е имал р-во ,може да се е подсякъл и от това да го боли.При нас за стомахче много помага компота от дренки.За Т му давай Нурофен,защото Панадола дразни стомаха.Дано е само вирус Praynig

Зъби,мие сама,под мой надзор,сутрин и вечер Peace

# 647
Изследванията са добре, обаче нищо не обяснява защо му е зле. Има Т 37.5, цял ден нищо не е ял и само спи  Cry Единствено докторката предполага, че може да е алергия към антибиотика Сумамед, който той пи вече 3 дена   Confused Докторката нищо не каза и сега не знам какво да правя  Cry Е*аси лекарите  #Cussing out

# 648
  • ГОре на черешата...
Или, нищо ли не ви изписаха за коремчето? Според мен е от вируса, спокойно. Можеш да му дадаеш четвъртинка но-шпа или направо 1 бускулизин - давала съм на Андриан като беше с вируса с разстройството...стискам палци скоро да се оправи Praynig Hug!

# 649
  • София
Или, дай му наистина Нурофен. Той е хем температуропонижаващ, хем и болкоуспокояващ. Стискам палци да не е нещо сериозно и бързо да се оправи Praynig.За смяната на личния лекар трябва да чакаш юни, но ми се върти в главата, че можеш да подадеш заявление (обаче не знам къде) и да си смениш ЛЛ преди да е дошъл юни.

# 650
Благодаря за отговорите  Hug Дадох нурофен и намазах крачетата с оцет и вода. Не знам от какво, но живна малко, дори и изяде няколко лъжици попара  Praynig Щом изяви желание да седне и на компютъра да играе, значи има надежда  Praynig Дано му мине  Praynig
Трябва наистина да разбера как се сменя ЛЛ, май трябвало да подавам някакво оплакване към старата, за да я сменя  Rolling Eyes
Спокойна вечер ви желая  Hug Дано и нашата да е такава  Praynig

# 651
  • В светлината на слънцето
Или, по принцип вируса убива апетита. След като и Теди, която напоследък е супер ящна, от снощи не близва храна, смятай за какво иде реч. И Сашо отказваше да яде, когато не му беше добре. А за сънливостта - имай предвид, че може да е както от температура, така и от някои АБ-та. Ако продължава да ти е притеснено, потърси още едно лекарско мнение. Например в Токуда. Thinking Само не Исул. Twisted Evil

# 652
  • ГОре на черешата...
Нурофенът дразни стомаха, затова при стомашно-чревни проблеми не се препоръчва, а се дава панадол като антипиретик.

# 653
Ето и домашната торта,по поръчка на Ивон Heart Eyes

# 654
  • ГОре на черешата...
Такааа, грипна ваканция и при нас...ако в следващите 2-3 дни не изтрещя с двамата, друг път няма да е Whistling ooooh! Crossing Arms...

# 655
Такааа, грипна ваканция и при нас...ако в следващите 2-3 дни не изтрещя с двамата, друг път няма да е Whistling ooooh! Crossing Arms...

Това май аз съм го писала  ooooh!
Ади - чудна ти е тортичката  Wink Ще вземеш да надминеш Мариета и Лу  Laughing

# 656
Добро утро  Hug

От мен кафенце и пожелания за страхотен ден без никакви болести  Hug

# 657
  • В светлината на слънцето
Имам нужда от кафееееее.....  smile3514 Фети, мерси... Heart Eyes
Голямото е болно, ама зверски болно. Не е спала цяла нощ - запушен нос, висока температура и всичко както си му е в реда на нещата. ooooh! Дано по-скоро се оправи, че много се намъчи. Praynig
Ади, страхотна торта.  bouquet Да идвам ли? eat
Васе, тя Ади отдавна ме е надминала. Аз в сладкоправенето съм още в началното училище. Embarassed

# 658
  • София
Здравейте  Hug.
Ох, Лу, много гадно Sad. Дано бързо оздравее Praynig.
Или, как е Яни?
Ади, тортата е много хубава Peace.

Аз вече съм на ръба на изтрещяването и ако продължават да си правят каквото си искат може ваканцията да им свърши преждевременно Crossing Arms.
Ето да ги видите какви са снежковци:

http://bebobebo.snimka.bg/children/snejkovci.566114
Сега след малко ще ги извеждам, малко енергия да изразходят, че ако не излезем вкъщи става лудница smile3540.
На болничките бързо оздравяване Praynig.

# 659
  • ГОре на черешата...
Ох, Лу, и вас не ви подмина грипа Confused...много гушки на малката принцеса и утре да е здравичка Praynig Hug Peace!

Марти, големи са сладури тези снежковци Heart Eyes...вкъщи засега има мир с временни прекъсвания - като се наложи да се пусне ново филмче. И най ме е яд, че на големия акълът колкото на малкия. Дребо иска за малкото пони, брат му не му пуска, че било момичешко - абе да гледа каквото иска, какво му се меси, ама на - нали трябва да има писъци все едно цяло село си коли прасетата едновременно ooooh!...

Общи условия

Активация на акаунт