Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 79-та тема

• 156 233
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
Мале нова тема, че и на втора страница  ooooh!

Пепика оформлението е страхотно   bouquet Пожелавам на всички много Коледни вкусотийки в темата  Hug

Аз от 9-ти се каня да публикувам ама......Щерката беше именичка  Heart Eyes
Торта "Валя" с праскови                         

И парченце
 Дроб сърма "Изненада"

Леля Ог тортите са прекрасни, както винаги
ditsan и твоята торта е страхотна
Pety тази пастърма направо ме накара да се облизвам като котарак пред аквариум.Страхотна

Изобщо всички сте показали невероятни вкусотии  newsm20

# 16
  • varna
Леля Ог както винаги е сътворила чудеса!  bouquet

# 17
да се запиша в новата тема с неща от тази седмица
Леля Ог, как ги правиш кошничките с рулца от раци, а за тортите нямам думи Heart Eyes красота...

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 09:13 от mimi P27

# 18
rossonera, много апетитни изглеждат сиренките с босилек и питки от биреното тесто. Моля за рецептите.

Smiley*, ето Тук в старата тема вчера, дадох рецептата за Сиренки-те с босилек, а ето Тук е рецептата, която Гуинет сподели наскоро за Питките от бирено тесто (само, че аз замествам лука с босилек).

От мен едни Сандвичи със запечено яйце, които marabu представи наскоро и първи опит за Коледни черешки (Christmas Cherries) (рецепта от сайта на Рий Дръмонд).

# 19
От снощи - Свинско със зеле

Пепика, благодаря за новата тема.   bouquet
Меганс,благодаря за отговора.   bouquet

# 20
Привет в новата тема на всички  bouquet
леля Ог,фантастични торти правиш Heart Eyesмерси ,че питаш за каката HugАз заради нея нямам време,не знам какво стана но все още се лекуваме ooooh!
Лабрекс,съжалявам за инцидента,важното е ,че сте здрави Hug
Роца,мерси за рецептата за масленките. Hug
От мен нещата са си за цяла седмица,ще се засрамя и ще гледам да съм по редовна  bouquetпълнено пиле,
бутерки,лозови сарми,сандвичи,боб с наденица,яйчна салата,содена питка,зелеви сарми,кекс,хек за Никулден Grinningи пържени филийки.

Е това ми е  записа,пожелавам ви спокойна събота и неделя  bouquet

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 09:43 от alximika

# 21
  • Стара Загора
Страшни вкусотии има пак в темата, а е едва на 2-ра страница   Peace
От мен едни тракийски сърми:

и торта "Ден и нощ" по рецепта на Селма

/ Селма, няма да си я познаеш на външен вид, защото я намазах с какаов крем на д-р Йоткер. А, иначе блатовете и крема вътре са по рецептата. Хубава е тортата, само дето лимоновия блат не ми бухна добре, но мисля, че избързах и не ми беше загряла хубаво фурната и затова тортата ми беше с 3 блата  Laughing/

# 22
# 23
Алхимика чудно меню, браво
Сиер искам сърмичка  Heart Eyes
delicate много красиво зеленце

rossonera ,  mimi P27 , Елица- сестрица,  Pety , Anuck , MinD*ReadeR , Пеп-4о, Смайли    bouquetневероятни сте, вкусно и красиво при всички ви.
В миналата тема Лабрекс пак изкушаваше с тестено, а Леля Ог няма ли да ме покани на гости  newsm78 страхотни торти
Аз имах имен ден и си поканих майчетата с които излизаме в парка и ги нагостих с разни нещица.
Хляб на балончета на Танита, яйчено руло с кайма, салатки разни, баница, охлювчетата от  бутер тесто, рибка в корнфлейкс и сусам и най-важното ми пилешко със сос от синьо сирене, сметана и броколи не го снимах  Blush

Приятен уикенд от мен  Hug

# 24
Г-жа Нервакова, това яйчено руло с кайма изглежда интересно, би ли споделила как се прави?

# 25
rozita_2703   Рецептата си я копнах от темата за бързи въпроси и отговори наскоро и за мой срам не си писах кой е автора и, съжалявам  и се извинявам за което

За омлета - 5 яйца (аз сложих 6, че бяха дребни)
250г майонеза
300г настърган кашкавал
малко нарязан магданоз
(сол не сложих, кашкавалът е достатъчно солен)

Тази смес се излива в покрита с хартия за печене тавичка и се пече 20мин. Изважда се и се оставя да поизстине 5-6 мин.

За плънката - 500г кайма
1 яйце
2 стръка пресен лук
черен пипер
Запържвам до пълна готовност, разстилам върху омлета и навивам на руло, оставям да поизстине за да стегне малко и режа.

# 26
Благодаря за новата тема!  bouquet Посмях се на шоколадовия мъж  Joy Наистина тук му е мястото..апетитния той Laughing

Страхотни сте всички!Невероятни вкусотии! Crazy

Ааа,да не забравя да отговоря на Estel Marie за реването.Рецептата е от форума на gotvetesmen.com на vens,нямам идея кой е първоизточника и дали са един и същ човек Peace

# 27
Г-жа Нервакова , благодаря, ще го пробвам

# 28
  • Пазарджик/Лондон
Г-жа Нервакова , баницата ти изглежда много пухкава - може ли рецептата?

# 29
  • ВАРНА
Зелена салата с ябълки,яйца,семена и наденица

Бърканица от задушено свинско и останалата смес на картофените кюфтета

Ягодови целувки

Общи условия

Активация на акаунт