ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 909
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Разбрах защо Деяна е решила ,че вече е във ваканция. Mr. GreenГоспожата по информатика казала:''днес имате за последно...информатика''.Нашата госпожа казала същото за БЕЛ-ЗИП.И някои са  го разбрали по свой си начин. hahaha ooooh!
Донесе вчера 6 по ЧО-тест.Само една година объркала.
Нашите ще празнуват в квартално барче-ресторант.С ди джей, размяна на подаръци.

# 166
 Синът ми също ще си разменят подаръци,но той не е много ентусиазиран,защото му се паднало момче което миналата година не подарило нищо при размяната,но иначе прибрало полагащият му се подарък от съответното дете.И сега моят като разбра,че може да не получи нищо от него не иска да купува подарък.Изобщо пълна лудница,а иначе са до 22.12. редовно на училище,а на следващия ден ще ходят на заведение да се почерпят и после ваканция.Определено вече се чувстват изморени и очакват с нетърпение полагащата им се почивка

# 167
  • sf
Много кофти-как не ги е срам такива родители?
При нас всеки подарява на някой,а получава от друг.

# 168
в класа има три момчета ромчета,та за негов късмет се е паднало с едно от тях.винаги съм го насърчавала че всеки трябва да има шанс независимо от вярата си ,произхода,а бе въобще да не дели хората на някаква категория.та се чудех ме какво да му вземем така че всички да са доволни и да няма сърдити,което малко ме съмнява...

# 169
А за госпожите събирате ли пари за коледен подарък ...

# 170
Суан,каква е цената на играта ?
Мами,посочвайте и цената на подаръка за да имаме представа !
Подарък за госпожата - не ,а и аз съм категорично против всякакви предметни неща.
От родителите има една, две мами,които упорито демонстрират материален просперитет
и дават безумни предложения.Дори съм изненадана,че този път не са в акция.
Миналата година се бяха засили да купуват златно колие !!!!!!!
А госпожата носи само сребро,но все някога ще го проноси!??!
Категорично отказах,като предложих ваучер за книги,но те така ме изгледаха ....
Има толкова заглавия,които искам да прочета,но никой не ми подарява ваучер!
Ваучера е удобна форма за подарък спестяваща притеснения и дублажи.
Днес си получи една част от подаръка дезедорант"адидас",лично си го избра,а тати го заведе до парфюмерията./ 5 лева/

# 171
  • София
Играта е 22.90лв. от Хиполенд.

# 172
  • Варна
За размяната на подаръци в училище взехме плюшено лъвче за 8 лв.Госпожата е казала цената на подаръка да е до 7-8 лв.Миналата година бяхме взели преспапие и коледна свещ.Едно дете беше получило тетрадка и молив и беше разочаровано.

Миналата година се бяха засили да купуват златно колие !!!!!!!

Е, това е прекалено!То си е изкуство да подариш точен подарък на определения човек.Ако решим да подаряваме нещо на госпожата,бих предложила твоята идея-ваучер за книга.

# 173
  • sf
При нас трябва да купят нещо за около 10лв. Аз и сега и миналата година взех книга, картичка и шоколад.
Тя мин. година получи книга и малко плюшено мече- беше доволна.
За госпожата не събираме, аз за първа година реших да й направим подарък. И то една картичка, като тия дето уших за коледния им базар. МИналата година много ги харесала и сега предвидих една и за нея, но ще сложа и малка кутия бонбони.

# 174
Малчелка  Мерси,ще я поръчаме за нашата принцеска.Чудя се дали няма да я забавят.
Нашите в у-ще не си разменят подаръци, ходят на театър и др мероприятия.
Но,пък тетрадка и химикал,че кой ще се зарадва на това.

# 175
Моят се върна много намусен от празничния мюзикъл в четвъртък.
Почти нищо на сцената не виждал от предпоследния ред (или час и половина без антракт май са му дошли малко множко).
Най-сърдит е за това, че сюжетът изобщо не следвал приказката и прекалено много неща били променени Grinning

Иначе обещаната детска дискотека след представлението така и не се състояла, без никой да им обясни защо.
За сметка на това са им раздали подаръци - стар брой на списание Пчелица, вафла и пакет Зрънчо...

Днес ме пита защо в някои училища си правят тържества за Коледа, а при тях няма да има нито танци, нито подаръци...

Вярвам, че има и деца, за които представлението е било вълнуващо. Не винаги е лесно да се хареса нов вид изкуство от първия път.

# 176
И в нашия клас имаше предложение за размяна на подаръци, на което за моя радост успешно се противопоставихме. Моите детски спомени от размяната на подаръци не са особено приятни. Майка ми все се стараеше да не се изложим с подаръка, а аз получавах безумно безполезни неща. Именно поради това, за да няма сърдити и недоволни, и тази година взехме решение на всички да купим еднакви подаръци. Взехме им от тези хартиените модели с български забележителности за сглабяне и по предложение на госпожата комплект с 15 картички, които показват каква е била територията на България по време на различните владетели.

# 177
това е доста интересно,което сте взели chochko може ли повече инфо да дадеш?аз точно от това се притеснявам,че ние се стараем да вземем хубав подарък,а в замяна получаваме"отбивам номера",ако мога така да се изразя(та чак мен ме хваща яд,защото детето си е дете то очаква нещо хубаво,а не "глупава вещ")

# 178
това е доста интересно,което сте взели chochko може ли повече инфо да дадеш?аз точно от това се притеснявам,че ние се стараем да вземем хубав подарък,а в замяна получаваме"отбивам номера",ако мога така да се изразя(та чак мен ме хваща яд,защото детето си е дете то очаква нещо хубаво,а не "глупава вещ")

За да не правя реклама, ще ти пусна на лични линковете.

# 179
  • Варна
Някой от Варна да знае дали е вярно, че няма да се учи от понеделник? http://varna-news24.dir.bg/_wm/pbasic/?df=744766  Rolling Eyes

Редактирам се: http://www.moreto.net/novini.php?n=113954&p=1 . Явно не е вярно. Аз още като видях колко  грамотно  е написано се усъмних...   Tired

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 14:08 от mar4ela5

Общи условия

Активация на акаунт