ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 853
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Класът на моята дъщеря празнуваха три последователни дни преди ваканцията. Mr. Green
 Във вторник имаха само три часа, а след това ходиха на кино безплатно, защото техния клас спечелил приза "Най-красиво украсена класна стая". Имат и парична награда, за какво ще се използва нямам идея.
В сряда сутрин имаха коледно тържество за цялото училище, а следобед състезание за най-добре украсена сурвачка. Отборът на щерката са били на първо място, взели са и интервю и тя не спря да се фука.
Вчера разменяха подаръци в училището, имали са баница с късмети, решавали са кръстословица, направена от дечица от класа. След това почерпка с дискотека в едно заведение. Като за капак целия клас отишли на ежегодното шествие на Дядо Коледа, което завършва в Дома на културата, а там деца от целия град правят програма. Прибра се много изморена и премръзнала, но за сметка на това доволна.

Весели празници на всички!

# 256
  • в зоната на здрача
Не знам дали да се радвам на ваканцията или не.
С двамата у дома, хич не ми е за радост, но поне ще се наспим.. Laughing

Весели празници ви пожелавам и аз,
много усмивки и много подаръци.. Hug

# 257

Скъпи приятели пожелавам Ви весела, щастлива и мирна Коледа! Бъдете обградени от любимите си хора, дарете им обич и топлина! И не забравяйте да си пожелаете нещо днес във вълшебната нощ! Късмет, здраве и много любов от нас и нашите Джуджета Simple Smile

# 258
  • София,
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Много здраве на дечицата и на всички Вас, много щастие и сбъднати мечти!  Hug

# 259
Честито Рождество Христово! Нека чудото на светлия празник донесе здраве и любов, щастие и хармония в семействата ви, успех във всички добри начинания, усмивки и радост на лицата на децата!

# 260
  • София
Пожелавам ви много здраве и късмет, хиляди усмивки за празниците!
Една Коледа - за много желания!
Една нова година - за много мечти!
Една цяла година - за много успехи!

Весели празници!

http://cards.myfsite.com/cards/14/f14.html

# 261
ЧЕСТИТАКОЛЕДА   и РОЖДЕНСТВО ХРИСТОВО МЕЧТИТЕнека следват ви навред витлеемската звезда да ви засипе с радост здраве  пари и Господ да ви озари с много обич и щастие

МОЯТА ДЪЩЕРЯ пее една песничка

БИМ БАМ БИМ БИМ БАМ БИМ
РАДВА СЕ СВЕТА
ДНЕС ХРИСТОС БОГ ЛЮБИМ  СЕ РОДИ В ПЛЪТ

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 262
Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни. Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост.

# 263
ВЕСЕЛА КОЛЕДА !

# 264
  • София
Честита Коледа и от мен. Пожелавам здраве и щастие на семействата ви.

# 265
Честита Коледа!
Много хубави моменти със семейството,здраве и късмет!

# 266
Честито Рождество Христово!

Чета, че всички се радвате за ваканцията та чак Ви завиждам. На мен ми се плаче.
 Море от домашни имаме. Сборник по математика/1-66стр./, бълг. език - от първия урок до урока, до който са в момента, англ. език всички думи по два реда от първия до последния урок, съчинение по читанката. Отделно ЧП и ЧО.
Нормално ли е това? Чудя се ваканцията за учителите ли е или за учениците .

# 267
 Моля помогнете! Искам да си преместя децата в друго училище. Трети клас са и живеем в района на Павлово. Може да ги водя в Борово или в Гоце Делчев.

# 268
Честито Рождество Христово!

Чета, че всички се радвате за ваканцията та чак Ви завиждам. На мен ми се плаче.
 Море от домашни имаме. Сборник по математика/1-66стр./, бълг. език - от първия урок до урока, до който са в момента, англ. език всички думи по два реда от първия до последния урок, съчинение по читанката. Отделно ЧП и ЧО.
Нормално ли е това? Чудя се ваканцията за учителите ли е или за учениците .

Това е безумно! Shocked Как е възможно? Аз съм потресена.... Sick

# 269
  • София
Мама на мишле, и на мен ми се струва безумно. Ваканцията не е толкова голяма, че да забравят каквото и да е.
Подобно домашно бих разбрала за лятната ваканция, и то пак е не такъв размер.

Моля помогнете! Искам да си преместя децата в друго училище. Трети клас са и живеем в района на Павлово. Може да ги водя в Борово или в Гоце Делчев.
Информация за самото преместване ли търсите или за у-щата в района?

Общи условия

Активация на акаунт