ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 593
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
AnMary, търся инфо за у-щата в района. В нашето у-ще се учи безумно много. На децата им се подуват ръцете от писане.

# 271
ralligp,шоколадова фабрика има в Хиполенд/32.90лв./и в Карфур/29.90лв./
Днес взехме играта "Околосветско пътешествие",чудих се в магазина дали да е тя или Игра на думи,но накрая все пак нея взех.Ще видим после дали ще й е интересна.
Станислава другата седмица ще учат до сряда,а в четвъртък са на дискотека.
Би ли споделила подробности за играта, интересна ли е?

# 272
  • София
Ние купихме скрабъл, играта се нарича "Бланко". На Дияна й е интересно.
Микроскопът също й е интересен. На баща й също Simple Smile Има поставка за фотоапарат. Опитахме се да снимаме с Канона, но снимката не е много хубава. Щерката е впечатлена. В комплекта има няколко стъкла с крилце на насекомо, някои тъкани. Вчера даже рязаха банан да го гледат. Интересно беше Simple Smile Дияна заключи, че ще й бъде полезен  по ЧП.
Взехме и шоколадовата фабрика. Топихме шоколад, а Дияна ни прави бонбони Simple Smile

# 273
Ние купихме скрабъл, играта се нарича "Бланко". На Дияна й е интересно.
Микроскопът също й е интересен. На баща й също Simple Smile Има поставка за фотоапарат. Опитахме се да снимаме с Канона, но снимката не е много хубава. Щерката е впечатлена. В комплекта има няколко стъкла с крилце на насекомо, някои тъкани. Вчера даже рязаха банан да го гледат. Интересно беше Simple Smile Дияна заключи, че ще й бъде полезен  по ЧП.
Взехме и шоколадовата фабрика. Топихме шоколад, а Дияна ни прави бонбони Simple Smile
Разгледах я тази игра-изглежда  като, че ли по интересна и по подходяща за възрастта им... Понеже дядо Коледа си достави подаръците, моят син днес с дяволита усмивка ме попита-  А знаеш ли сега какво искам от дядо Мраз? И допълни, че от дядо Коледа е много доволен! Laughing Аз обаче - реших дядо Мраз  ако донася нещо то да е по смислено и за това се зарових тук..

# 274
  • Linz
Честито Рождество!

У нас хит са ролерите- два чифта обикалят стаите.

# 275
  • София
О, а Росен се побърка по хеликоптера,стопи му животеца и батериите и всьо ooooh! Поне съм доволна,че истински му хареса,дори каза,че е по-хубав от този който си беше поръчал Mr. Green Отделно книгата "Чудовищология",която му подари майка го плени и само ни чете за разни странни митични чудовища. Получи също и Скрабъл на английски с имената на героите от Дисни,но може да се играе и с нормални думи-много е готина,но ако беше на Бг щеше да е много по-интересна.Поне ще упражняваме английския Laughing Доволна съм,че успяхме наистина да изненадаме и зарадваме децата си.

# 276
  • ГОре на черешата...
Честито Рождество  bouquet!
Бъдете здрави, щастливи и обичани!

# 277
  • sf
Честито Рождество!

У нас хит са ролерите- два чифта обикалят стаите.
У нас скейтбордове- и двамата имат по един и пада яко търкаляне.  Mr. Green
Ние й взехме мп3ка, ммного се кефи, вчера и днес пътувахме и тя си слушаше и искаше да пътува на 3тия ред сама,че да не й пречи никой   Rolling Eyes

# 278
  • София
И аз не купих лаптоп, IPad, нов телефон, или куче (истинско), но успях да изненадам госпожицата.
Скрабъл на английски е страхотна идея, но моята щерка няма да се справи.

# 279
Стефанов ден е !
Честито на имениците!
Повече свободно време и усмивки!
Някой случайно да учи?!!!!Ние - НЕ!

# 280
Честито Рождество!
Честит Стефановден!
И ние НЕ учим, красива белла  Laughing Нали е ваканция!

# 281
Само така!
Имаме редовните домашни,но всеки си прави пас,а аз най-вече!
Излязохме за малко,но вятърът е много силен ,намокрихме се и сега
похапваме пуканки.Ще прескочим до църквата на обяд,че на този ден
преди 7 години малкият мъж включи пасатора и ..... Бог да пази децата ни !

# 282
  • Варна
И ние не пишем домашни, искам детето да си почине малко ваканция е все пак!
Сега се занимаваме с коледните подаръци Laughing.
Честито на имениците   bouquet!

# 283
  • ГОре на черешата...
Честито на именниците  bouquet! Да са живи и здрави!

И Калоян не учи, но активно чете - за 3 дни изяде с кориците огромната енциклопедия на Нешънъл джиографик "Животните" и "Цилиндърът на магьосникът" на Туве Янсон - последната много му хареса и ми мрънка да излиза да си купува следващата от поредицата...обаче като няма компютър /скапа му се харда/ и аз съм окупирала лаптопа е голяма лудница  ooooh!- пратих баща им да го носи на ремонт, че няма да ги изтрая двамата да ми висят на главата още дълго Twisted Evil...

# 284
Аааа,без компютър не ми се мисли!
Взех му "Ина" - детската кръстословица и 30мин.се занимава с нея.
Нищо не учим и пишем - ваканция е!

Общи условия

Активация на акаунт