Мъж Телец - 2

• 61 572
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Биволче, айде малко по-кротко щото съм им сърбала попарата  Stop Както винаги съм съгласна с Жо  Wink

# 256
Това е ебаното за нас мъжете Телци, че почти 100% от жените, които са с нас ни изневеряват. Много ни боли, но просто това се случва. Качват ни се на главите с тази наша добрина... А да речеш, че сексът ни е слаб - нема да е вярно, просто злоупотреба с добрината ни. Ей за тва ние сме най-подходящи за хора, които са изстрадали. С тях са най-истинските връзки..

# 257
Олеле, нИдеЙ нИдей, като са ви се качвали на ВАС на главите, вие защо трябва да го причинявате на Жената, която ви обича и не ви се качва никъде другаде....освен където си требе?

Особен вид мазохизъм има у вас, да се набивате между шамари, тихо да страдате, а после да си го изкарвате на тези , които не са  кучките от миналото ви.

# 258
Има нещо вярно.
Но толкова много кучки в живота, че вече губим представа за стойностносто и почваме да ви таксуваме всичките като еднакви.
Малко прокълната работа сме. Ей за тва ролята на истинската жена е много голяма. После Телецът "изплаща" това добро с хилядапроцентова лихва.

# 259
Последната година един такъв изстрадал телец ми разби сърцето на пух и прах, а то даже не беше цяло заради предишния телец.  Rolling Eyes На нито единия не съм изневерила, всъщност никога не съм изнерверявала на никого... Май трябваше да съм по-лоша просто.

# 260
Ей за тва ролята на истинската жена е много голяма. После Телецът "изплаща" това добро с хилядапроцентова лихва.
Е ха дано, ха дано да усетя хилядата процента къмто....пенсията, да речем. Laughing

Пожелавам ви лека нощ, отивам да нарежа сладкиша на Телето. Laughing

# 261
Има нещо вярно.
Но толкова много кучки в живота, че вече губим представа за стойностносто и почваме да ви таксуваме всичките като еднакви.
Е бива ли такива работи Бивол. Никак не е честно ! Crossing Arms #2gunfire И кво ся -да чакам изневяра ли ? Thinking

# 262
Казах точно обратното, госпожа...

# 263
  • Варна
тъй като с мoeто теле заедно коментираме темата, той пита как да накараме мъжа телец да спре да се държи като идиотче Grinning

# 264
  Бивол, знам че сте обидчиви животни, ама ще призная с ръка на сърце-заради теб спрях да влизам в темата. Слава богу, че не всички телета са като теб. Толкова самодоволно, надуто и превзето звучиш.

# 265
тъй като с мoeто теле заедно коментираме темата, той пита как да накараме мъжа телец да спре да се държи като идиотче Grinning
Виж, това и аз не съм го съвсем разбрала. Аз съм казала всичко, което мисля, в прав текст, без да шокам канчета или да вменявам вина.

Предвид факта колко време им трябва , за да "смелят" и после да приведат в действие, то.....шИ чакаме.

# 266
  • Бургас
Колко типично за телец-където има наранени жени и той е там, да бърше сълзите, да дава съвети и да блести с остроумие. И със собственическо чувство към стадото си. Laughing

# 267
според мен Бивол далеч не е толкова самонадеян и превзет на колкото се прави- просто си е намерил поле за изява и се гъбарка с тези, които с широко отворени очи му чакат съвета. И проверява докъде може да стигне глупостта на влюбената жена. И искрено се забавлява на това Simple Smile все едно го виждам как сам (или с компания) се смее на отзивите след поредния му краен коментар в полза на телците и обмисля следващият- още по нагъл- за да види окъде може да стигне. Ами така де! и аз щях да се възползвам, ако имаше тема за жените рак, направена от мъже Simple Smile)) да им кажа как ние сме най нежните, мили и чувствителни същества на земята и как трябва с перце да ни галят, и как по добри от нас никога, ама никога и никъде няма да намерят, и сме съкровища неземни дето никога, ама никога не изневеряват, и трябва да ни търпят всичките капризи и да са УБЕДЕНИ че дори да се държим гадно- то е защото правим всичко наопаки и всъщност много ги харесваме и трябва да са настойчиви но не и досадни, за да спечелят сърчицето ни, че сме невероятни къщовници, готвачки, любовници и т.н и т.н. Е, лъжа ли е това за рачките?! неее. Тов ае моето мнение. Бивол, дълбоко в себе си знаеш че съм права, макар че няма да си признаеш.

# 268
За Раците жени си права 100%.. Simple Smile)

# 269
и за другото съм права Simple Smile) Wink

Общи условия

Активация на акаунт