Мъж Телец - 2

• 60 789
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Ne sam prochela ni6to ot tvoq strana Simple Smile

# 481
Бивол е уцелил в десятката с отговора.  Peace А за бебето-честито,телците(или поне моя) обожават бебета. Hug
Ако на някой му е интересно,мога да разкажа как точно спечелих моето телче... и то от раз.А по принцип не беше мое и си го откраднах  Mr. Green

# 482
xa.... Koe po tochnno e yceeelil ?

# 483
ne na nikoi ne my e interesno Grinning

# 484
Ми няма да разказвам тогава  smile3534

Съгласна съм с бивол по точка 2,3,4  Peace
Това за нечистоплътното.... Thinking незнам...не мога да го коментирам.Но знам,че приеме ли човека до себе си,по никакъв начин не се отвращава от него. Peace

# 485
Бивоооол!!!  Hug  честитоооо!!! да са ти живи и здрави Simple Smile)) това е страхотна новина Simple Smile))) ще ставаш вуйчо Simple Smile обичаме те, как да не те обичаме!  Hug
Ама ти бойкотирал ли си ни?! ама защо? не сме ли ти симпатични вече? Sad

Мама Мими, аз искам да знаааам Simple Smile  Praynig  Simple Smile

# 486
хихи ооок разкажжжи от мен да миннне хаха. . бъзикаммм ссе Simple Smile

Heзнам дали се отвръщава.. но неможе толкова бързо да е истинал към мен...
parvite dni postoqnno me tarseshe..
men togava ne me interesyvashe sega az go tarsq toi ni6to....
Neznamm... Otkazvam se .. 6te chakam ne6to ot negova strana.
blagodarq.

# 487
  Честито, Бивол Simple Smile Няма нищо по-хубаво от новина за зараждане на нов живот.. Heart Eyes
Не знам как са вуйчовците, ама аз залепих дупе на тавана от радост като ми казаха, че ще става, леля  Laughing

# 488
Урааааа Бивол бъди щастлив вуйчо и лека бременост на сестричката ти! Wink ето това са хубави новини за днешния ден!!!! Поздравления Simple Smile
мама мими какво чакаш разказвай!!! Wink

# 489

Ако на някой му е интересно,мога да разкажа как точно спечелих моето телче... и то от раз.А по принцип не беше мое и си го откраднах  Mr. Green

Разбира се, че ни е интересно и искаме да знаем. Давай бързо съвети на тема: " КАК ДА ОТКРАДНЕМ ТЕЛЕЦА"  Hug Hug Hug
Бивол, честито и от мен и благодаря за съветите  Simple Smile

# 490
Цял месец!? Много си издържала! Ако е рекъл че това е края значи го е решил но понякога драматизират! Една дружка нейния й викаше да си тръгвала но тя не се итказа от него - сега са сгодени! Тя му доказа че наистина държи на него! Ако пишеш смс бъди мила и шеговита!

# 491
Az na moq go umolqvah 3 sedmici..
Toi nakraqq mi napisa f facebook kraai neiskam da te vijdaam..
nesam go vijdala tolkova zal kam men..
Sega ne go tarsq i se nadqvam toi da me potarsi...
ako ne me potarsi neznam kakvo shte pravq.. nagore pisah moita istoriq.. mxm

# 492
Да, цял месец! И аз самата се чудя как съм удържала, но просто бях решила, че не постъпва правилно и няма вече да тичам след него и да го моля. Щом е решил да си тръгва... Но май няма да се примиря, че това е краят... липсва ми страшно много и вече не издържам Sad

# 493
Mila,az sam v sashtoto polojenie..
Ot 1 sedmica ne mi e pisal i ve4e otkacham..
Vapreki che me ybijdashe tezi 3 sedmici i sqkash me mrazii dalboko v sebe si .. az go obicham..
No nqma da go molq pove4e..
Shtom si e reshil.. no vse pakk.. imam nadejjdaaa MALKA PONE..
4e 6te se varne.. 6te chakammmm.. Cry

# 494
Мацки,да не ви отчайвам,но телеца няма да се обади.Колкото и да имат желание и да им липсвате няма да направят първата крачка,ако са приключили трайно с вас и да се натягате нямате шанс.Много са инатливи-телешка му работа.Горди са-и това пречи понякога.

А за това как аз спечелих телеца-в интерес на истината много лесно.Разкрих му се цялата,направих пълно признание за това какво да очаква от мен и връзката ни.Бях напълно искрена с него.А той ми повярва и всичко между нас стана от самосебе си.Само 3 месеца след запознанството ни сключихме брак.  Peace Може би има още какво да се добави в това как съм го спечелила,но това е основното-картите на масата,откритост и доверие.

Общи условия

Активация на акаунт