Идеи за бизнес - 11

• 77 524
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, искам да попитам дали е вярно, че срокът за пререгистрация на фирми е удължен с още 6 месеца?

# 76
Обмислям нещо подобно за пролетта, но съчетано с е-магазин за сувенири.За сега ме подкрепя само частното читалище в града, общината все още не ми е отговорила като партньор, нали сега има по-важни проблеми /болницата/. Спира ни студеното време, помещенията трудно се топлят, но напролет, ако все още имам подкрепата им, мисля да опитам-плетиво, декупаж, стъклопис, фимо, в малки групи. Мислех и за кратки лекции от психолози за отражението на тези занимания в/у психиката, върху моториката на хора с проблеми.

# 77
Нансен, и любопитно колко си го сметнала да бъде наема за това помещение?
не че нещо, но това както си го мислиш няма как да стане, казвам го информативно, да не си губиш времето да мислиш в тази насока
сега нямам време да се обяснявам подробно, но ако държиш, ще го направя

# 78
Здравейте, искам да попитам дали е вярно, че срокът за пререгистрация на фирми е удължен с още 6 месеца?

Миналата седмица четох, че е внесен проектозаконът в НС, но не беше минал май второ четене. Споко, вчера в новините казаха, че в момента приемат закони на килограм, така, че следи пресата, мисля, че съвсем скоро официално ще го обявят.

Момичета, какво мислите-дали има бъдеще в магазин за прежди ?
Мисля, че да. И на мен нещо ми се върти в главата в тази насока, но изчаквам да узрее, да видя дали не е моментно хрумване и да преценя ще имам ли сили. Но си мисля, че, както са ти казали и другите, трябва да има и нещо в плюс, само прежди ще е трудно.

# 79
  • Горна Оряховица
Момичета имам идейка ,но незнам как да я реализирам. По скоро с хобито си да препечелвам някой лев. Та , откакто се помня рисувам  забавни карикатури за подаръци на приятелите си( с техните лица,разбира се). Нещо като картини. Те винаги са възхитени от тях и много им се радват. Така ,че съм склонна да мисля ,че бих имала "клиенти". Но не зная как бих ги намерила тези клиенти  newsm78. Според вас какмога да процедирам? Вие бихте ли купили (подарили) такъв подарък и КОЛКО пари бихте отделили за такава лична карикатура ? Дайте ми съвет рще ми е полезно да знам мнението ви!  Praynig

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 10:08 от *mimoza*

# 80
Да, бих! Обожавам лични карикатури.

# 81
Аз също, и без това при мен има много маТРял за окарикатуряване.Толкова ще ти е лесно, че ще минавам по тънка тарифа някаква Joy.

# 82
  • На дивана, под юргана
Момичета имам идейка ,но незнам как да я реализирам. По скоро с хобито си да препечелвам някой лев. Та , откакто се помня рисувам  забавни карикатури за подаръци на приятелите си( с техните лица,разбира се). Нещо като картини. Те винаги са възхитени от тях и много им се радват. Така ,че съм склонна да мисля ,че бих имала "клиенти". Но не зная как бих ги намерила тези клиенти  newsm78. Според вас какмога да процедирам? Вие бихте ли купили (подарили) такъв подарък и КОЛКО пари бихте отделили за такава лична карикатура ? Дайте ми съвет рще ми е полезно да знам мнението ви!  Praynig

За да направиш тези лични карикатури, очевидно познаваш добре тези хора - качества, слабости, наклонности... и това именно използваш за да ги направиш и сладки и пиперливи, защото нали това е същността на карикатурата. Как ще направиш добра и успешна карикатура на непознат и неизвестен за теб човек?

# 83
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3477611

На това му викам новина! Twisted Evil Като сливат почивните дни няма работа никаква.
Явно не могат да преживеят, че тази година не се получават 2 почивни седмици по Коледа и Нова година.

# 84
  • Пловдив
Момичета имам идейка ,но незнам как да я реализирам. По скоро с хобито си да препечелвам някой лев. Та , откакто се помня рисувам  забавни карикатури за подаръци на приятелите си( с техните лица,разбира се). Нещо като картини. Те винаги са възхитени от тях и много им се радват. Така ,че съм склонна да мисля ,че бих имала "клиенти". Но не зная как бих ги намерила тези клиенти  newsm78. Според вас какмога да процедирам? Вие бихте ли купили (подарили) такъв подарък и КОЛКО пари бихте отделили за такава лична карикатура ? Дайте ми съвет рще ми е полезно да знам мнението ви!  Praynig

Аз съм поръчвала карикатура за РД, според мен е идеален подарък за човек с чувство за хумор. С (голямо) питане намерих карикатурист, последно цената мисля беше 30 (или 20?) лв. Художникът не познава човека, когото ще рисува. Аз му щрихирам особени негови черти (примерно фен на Манчестър, обича да яде....) и му нося 2-3 типични според мен снимки, за са се ориентира. Надявам се да те ориентирах малко.
Някъде из нета, ако се не лъжа, съм попадала на предлагане на карикатури онлайн.

# 85
Мимоза, аз не бих подарила карикатура.
Какво стана с предишният ти бизнес?

# 86
  • най-шареното място
Много е специфичен този подарък, но това не знчи че не е с потенциял. По-проблемното за мен е, че иска организация от страна на подаряващия.

Каспър, аз съм правила подобни сметки и ще ми е интересно мнението ти. Основното ми притеснение май беше евентуални режими, регистрациии и т.н.

За преждите, от много неща зависи. И според мен не е за допълнителна дейсност. Мен това ме е спирало преди много време когато не си намирах. Сега познавам две дами с такъв бизнес и се справят добре.

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 18:43 от арт мама

# 87
Имам познат,който е много добър,бих казала професионалист в карикатурите и комиксите и взима по 50 лв,но зависи и от размера,разбира се.С рамка,паспарту-как ги правиш-всичко има значение за цената.Незнам как си намира клиентите обаче.

# 88
 Какво мислите за левчетата,сигурно е  обсъждано ,но не ми се рови назад.Попаднах на този сайт,където предлагат такива китайски стоки на едро:
 http://landofroses.net/

# 89
Какво мислите за левчетата,сигурно е  обсъждано ,но не ми се рови назад.Попаднах на този сайт,където предлагат такива китайски стоки на едро:
 http://landofroses.net/

Ох, видях 90 % от стоките които се продават в магазините в квартала ми  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт