Идеи за бизнес - 11

• 76 877
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Преди време някой беше дал линк, към книга(книги) за ресторант. Те бяха комплект и имаше задължителни дневници за почистване на помещението за хладилниците и тн. дано сте ме разбра ли и някой да се сети Simple Smile

# 691
Преди време някой беше дал линк, към книга(книги) за ресторант. Те бяха комплект и имаше задължителни дневници за почистване на помещението за хладилниците и тн. дано сте ме разбра ли и някой да се сети Simple Smile

Аз го дадох. http://www.forcom-bg.com/view_product.php?pid=424
Ако не го сметнете за реклама, направо го сложете като линк на първата страница в темата.  Peace

# 692
sahra да разпитай я стана ми интересно, за мен това е абсурд да е истина - това орбит, загорка , чио ...или млечни, те  даже на места искат мин . поръчки, за да държат витрина или стелаж, виж за пикадили напр. може и да плащат такса за рафт на нивото на очите и за метро такса вход примерно казвам , незнам дали има значение града малък или голям  мисля че нещо не си разбрала както трябва, около мен колегите които работят с храни също за 1 път чуват нещо подобно това тук дори звучи като виц...пиши ми ако искаш и на лични за кои става дума

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 18:04 от yasmina

# 693
Незнам защо,съм ви изтървала с има няма няколко темички Laughing
Връщам се да ви почета,и дано има доста с успешен бизнес Peace

# 694
Yasmina,  довечера ще я питам и ще ти пиша на лични.

# 695
Ако питате мен медала винаги има две страни.
А когато производителите изкупуват млякото от бабите на безценица, някой дали ги жали толкова? Напротив, тогава те излизат тези, които определят правилата.... Нещата не са толкова еднозначни...

# 696
Здравейте, интересува ме някой има ли представа как се отглеждат гъби. Минава ни идея да се захванем с такова производство, но естествено нямаме ни най малка представа как точно се случва.
Прочетох това- онова в нета, но си е друго , ако някой може да ме посъветва  Praynig

# 697
Гъбите са интересна идея и на нас ни е хрумвала, но и ние не намерихме информация и ни достраша.
В нашия град има магазин около 120кв.м и от дистрибуторите знам, че собственика им иска пари за стелажи и пана. Преди кризата той им правеше голям оборот,сега вече не , всички мразят да работят с него , но се натискат и са склонни да плащат.

# 698
Да плащат, но това е еднократно,например за да вкарат витрина на загорка 500 лв.Касова зона 10% отсъпка постояно на стоката която е на стилажа. Трябва да си търсиш иначе никой няма да ти даде.

# 699
Здравейте,
продавам сайта - www.parfumzateb.com

Цените в него са актуални на всичките над 2500 продукта.
В гугъл излиза на първа страница на "евтини парфюми" и на много от имената на самите продукти.

Ще ви свържа с дистрибуторите за доставните цени. Не трябва да се поддържа наличност от продукти.
Ако имате интерес да започнете собствен бизнес - това е шанса, готов онлайн магазин с вкарани продукти, активни потребители и вървящи поръчки.
Парфюмите не са ментета, дубайски, безмитни или някакви други измишльотини.
В сайта са вложени много труд и пари, но резултата е добър.
Продавам го, защото другия ми бизнес изисква много повече време.
Цена 6600 лв.
0886 66 99 65

# 700
това в малкият магазин е невъзможно да се случи , има подобни такси но в хипермаркетите
Таксите "за рафт" не са толкова за печалба, колкото да се отсеят оборотните стоки. Ако дистрибутора е сигурен в стоката си - ще плати, ако стоката е слаба няма да плати, а в магазина Ви ще влязат оборотните стоки. Все пак магазина печели от оборота. От друга страна, удряш по конкурентите магазини дето не си слагат "такса рафт" - слабите стоки отиват при тях, а клиентие им бягат при Вас.
Найс а? Wink

# 701
това в малкият магазин е невъзможно да се случи , има подобни такси но в хипермаркетите
Таксите "за рафт" не са толкова за печалба, колкото да се отсеят оборотните стоки. Ако дистрибутора е сигурен в стоката си - ще плати, ако стоката е слаба няма да плати, а в магазина Ви ще влязат оборотните стоки. Все пак магазина печели от оборота. От друга страна, удряш по конкурентите магазини дето не си слагат "такса рафт" - слабите стоки отиват при тях, а клиентие им бягат при Вас.
Найс а? Wink

Naughty

# 702
Гъбите са интересна идея и на нас ни е хрумвала, но и ние не намерихме информация и ни достраша.
Като сте казали гъби та гъби, хубаво ( и вкусно). Колко рецепти за гъби знаете Вие, така по памет, а вашите съседи и познати? Редовно ли купувате гъби или само по празниците, защо купувате гъби ( аз купувам, защото няма как да са менте като пилешкото, старото телешко....), какви гъби избирате и защо не от другия размер? Какво ще правите с непродадените гъби?

Оборотен пазар трябва да намерите, а не информация за продукта. Преди да тръгнете да произвеждате нещо, трябва да знаете ( не само да предполагате) кой, колко, кога може да си позволи да купи от Вашия продукт, защо точно от Вас, как ще борите конкуренцията.....
Не разчитайте на по-ниска цена. Големите фирми могат да си позволят дъмпинг по-дълго време от Вас. Трябва да имате друго предимство.

# 703

Преди да тръгнете да произвеждате нещо, трябва да знаете ( не само да предполагате) кой, колко, кога може да си позволи да купи от Вашия продукт, защо точно от Вас, как ще борите конкуренцията.....

БориславМ много точно и на място го каза. Браво от мен  bouquet

И на нас ни е минавала тази идея, но за да изградиш стратегия за бизнеса - точно както казва той трябва да се подходи - кой, колко, кога....
Важно е да се има предвид колко ще е първоначалното ти вложение, но е по - важно бъдещата реализация.
Дано има разботещи в тази сфера, които да споделят.

# 704
Гъби слагам на пица, спагети, гювеч, салата, задушени, на сос....
Ако може първо да видя дали ще мога да го правя и след това дали ще мога да го продам, отколкото да тръгна да уговарям пазар на нещо, което не знам как се прави.Привлекателното е,че не се изискват целодневни грижи и не се срещат на всяка сергия-като доматите.

Общи условия

Активация на акаунт