Отговори
# 645
Ане, това за което говориш ми се струва, че е юздичката на м/у венеца и горната устна.
Не се тревожи, там е много слабо кръвоснабдено.
По принцип юздичките под езика се режат, когато бебето има проблем със сученето или когато порастналото дете вече трудно изговаря звуци.
Така че спокойно, отокът ще спадне, няма да имате проблем и с горната юзда.

# 646
  • София
Я, Фил....ти се появи. Мъчно ми е за вас там от оня край....рядко се появявате.  Hug А Духче мина, каза имам път към София и не се появи повече....Как сте, моля ви се....
Ане, спокойно мила.  Hug Алекс беше някъде малко по голям когато си прасна здраво пък долната устна. Ходи с направо обърната устна дълго време. Но с времето отока спадна и се оправи.
Ние сме ...добре. Алекс нещо гърло го боли и от снощи и покашля но днес е на училище. Във Вторник имат тържество на буквите и трябва да се готвят. Косе с баба си се гледат в къщи. Дали покрай нея или от възрастта и той е станал страшно досаден.  Embarassed За най малкото реве, захлупва се по земята, сърди ми се в другата стая и...нищо не дава на батко си!!!  Shocked Даже и да яде по някога.  ooooh! Страшна работа.
За срещата на 2.04 каквото решите, моя яде всичко но за тогава ще съм само с Косе, че Алекс за ваканцията може и да е по гости. Ако има промяна ще пиша.
Хайде ...  Hug ... до скоро!!!

# 647
Дамска, тук съм, ама то няма как да се виждат тия, дето само четат Blush
А и няма нищо ново около нас, обичайното ежедневие.
Подготвяме РД на Преско, на 02.04 телепатично ще сме с вас на клубче Grinning

Мари, аз като тотален заплес преди 1-2 дена гледах повторение на Слави и видях свекърите ти с децата.Поздравления за специалното ви семейство! Hug

# 648
Ханна, много се смях с вашия "килим"  Joy

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 16:06 от Зимна приказка ♥

# 649
Благодаря много,  Hug сега е по-добре и само малко подпухнало, ще мине и това. Всеки път се моля тия сладури и Господ, и който може друг да ги пази. За едно обръщане и стават такива чудеса.

# 650
Ани, ако има торта, ще я изядем, но аз лично предпочитам без; поводът рожден ден отдавна не е актуален, а безсмисленото тъпчене със сладки неща не го одобрявам. като цяло и за сандвичи/пица съм принципно против, нали идеята е да поиграят, а не да им се прекъсва играта, за да ядат
целувки за саши Hug

# 651
Ane, предполагам  вече си се поуспокоила  Hug . Миша ми "сервира" такова падане на втория си РД. Тази юздичка при нас я няма от тогава. Не я водихме на лекар, защото няма какво да направят.
Тази година за РД си напъха за разнообразие хомеопатичното хапче за имунната система в носа  ooooh!  . Вика ми: Мамо къде ми е хапчето...май ми е в носа. Побърках се направо...побелях. Взема че бръкна с пръсче и го набута още по-навътре  Tired . После рев, суполи..духане като запушвахме другата ноздра и...хапчето излезе.
Ханна- интересна, забавна  случка...тия деца са толкова изобретатено-смешни. Разплакват ни, разсмиват ни.

# 652
Ane, страшна каскада е било.  Confused А за неяденето в яслата не мога да се изкажа, защото моите изяждат и манджичката на другите деца и по няколко порцийки. Абе, яде се по студентския принцип - докато има на масата, че после не се знае кога пак ще има.  Laughing

При нас нищо ново. Излизаме на разходки, днес Калина яде от помията, която някой беше изсипал в една купичка за кварталните кучета. За секунда се завъртя зад гърба ми. Прибрахме се и й напълних нейната копанка с пилешка супа. От следобедната разходка се прибрахме, мъкнейки сноп клечки, едно цвете и един камък около 2 кила. Познайте кой мъкна камъка.  Crazy Но не искаха по никакъв начин да се приберат без него, сега ще си правим планински кът в градината на баба. Мъж ми ме обяви за ку-ку, но аз и без него си го знам..  Laughing

# 653
Здравейте,
много Ви благодаря за подкрепата още веднъж, е явно мъниците не са без произшествия. Ами няма я юздичката, на мен ми се струва, че горната устничка е малко по-свободна и издадена но не е забележимо. Аз побелявам при всеки подобен инцидент. Уж не ми е от най-щурите детенцето, но на моменти е такъв палавник, че не знам. Идеите, които му идват са невероятни.

За яденето и в нашата група има дечица, които изяждат храната на другите, даже Саши ми каза, че неговата я дават на Вяра, което е голям майтап, защото това детенце също е едно слабичко, като него. Вероятно момиченцата си папкат а момчетата се назлъндисват. Не знам защо така се получава и да ви кажа майките не ги глезим, просто си им идва от вътре на тия мъже! Това моето колкото и да го строявам, все намира начин да се загуши или глезоти.

ЗА ПАРТИТО НА ДЕЦАТА: Аз предложих похапване защото времето е точно на обяд, говорих с клубчето и можем да им вземем пици които да се разделят на 1/2 пица на дете+сокче. Пицата е 5 лева на бр. а сокчето 1.50.
За тортата, пак както решите няма да има и толкова. Според мен емоцията на децата си е емоция и без да е на датата, може и без това за мен е по-лесно. Каквото решите това ще направя, просто пишете по навреме, за да отреагирам, например до неделя. Важното е да имаме ясна визия за това събиране аз да мога да я договоря. Не ми се ще после да има недоволни.

# 654
tedsan, така ме разсмя с този камък   Joy
И Миша има слабост към камъните и често си взима по пътя..но по-малки, големите категорично съм отказала да ги нося...и тя се примирява, но първо го наместваме по начин, по който тя иска и до него слага и едно малко камъче т.е майката камък и бебето  Laughing
Моята напоследъка се поукроти сякаш. Имаме си и "сложни" моменти, но като цяло картинката е добра. Играят си доста дълго и с каката- отмяна за мен или време да свърша някоя работа Simple Smile

# 655
Аne, и Боби нищо не хапва по цял ден в яслата. Лелите са толкова притеснени, че ме карат да го храня сутрин преди да го заведа. Как не огладнява по цял ден направо се чудя или поне да се залъже като гледа децата как ядат Rolling Eyes Никакъв интерес към храната няма, на фотосинтеза му е най-добре Rolling Eyes
Теди, забавно е при вас Simple Smile Hug

# 656
  • В сънния Люлин, прибулен...
Относно камъните да споделя с няколко думи челен опит.
Ние вече "прости" камъни от улицата не събираме, откак открехнах Митко за полускъпоценните камъни. Така се отървах от един обикновен проблем и се сдобих автоматически с друг, голям и скъпоструващ. Колекцията с камъчета нараства и регулярно правим набези към щанда на Халите или музея "Земята и хората". Така че... мислете... преди да разширите тематиката за камъните толкова неблагоразумно.

# 657
veihaivei , колекцията с камъните и ния си я купуваме, но защото каката иска това списание. Всъщност камъните са на кака, но често малката ги приватизира и настават едни викове и караници ooooh! . Тя Миша взима всичко което е на каката, а аз по средата като арбитер  Crazy.
А за ядетето и ние не ядем...незнам от какво живее това дете  Thinking.

# 658
Ох, да кажа докато е време, вчера ми сервираха, че съм командировка от 1-5 април, така че отпадаме за срещата  Cry Така се бях нагласила най-накрая да се запозная с вас ...

# 659
  • София
Здравейте,
ЗА ПАРТИТО НА ДЕЦАТА: Аз предложих похапване защото времето е точно на обяд, говорих с клубчето и можем да им вземем пици които да се разделят на 1/2 пица на дете+сокче. Пицата е 5 лева на бр. а сокчето 1.50.
За тортата, пак както решите няма да има и толкова. Според мен емоцията на децата си е емоция и без да е на датата, може и без това за мен е по-лесно. Каквото решите това ще направя, просто пишете по навреме, за да отреагирам, например до неделя. Важното е да имаме ясна визия за това събиране аз да мога да я договоря. Не ми се ще после да има недоволни.

Аз съм съгласна за пица, може накрая и аз да я ям но нека да има. Сока ще се изпием, че няма и да стигне.  Mr. Green Важното е да се съберем да се видим и децата да поиграят.
Иначе ние сме добре май. Опита се да се разболее покрай батко си но се размина само с двудневна температура. В почивните дни ходихме на РДен на бабата малко по планината и на чистия въздух им се пооправиха болестите. На Алекс като се отпуши тоя нос...какви ли не чудесии изхвърли. Надявам се да е добре. Разминахме се без много лекарства.
Това е от нас, до скоро!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт