Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са мненията на участниците относно предсказването на пола на бебето?
Какви са мненията на участниците относно избора на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно предсказването на пола на бебето?
-
Какви са мненията на участниците относно избора на болница за раждане?
-
Какви са мненията на участниците относно курсовете за подготовка за раждане?
-
Какви са мненията за различните болници и лекари по отношение на раждането?
Пожелавам ти много сбъднати мечти!
На тебе точно на Елгидиум ли ти предложиха,знаеш ли нещо повече за него,да ходя да търся,че при мене само с паста и хубава четка няма да стане.
Сорбифер-а ще го вземам и аз,че пак съм я закършила с това желязо.Преди само то ми помогна,но ми трябваха няколко месеца дали не беше и година за да се натрупа в организма,защото то от него се вдига бързо,но спреш ли го смятай,че след месец си на старото положение.
Следващата покупка съм я планирала за след Нова Година-сгъваема кошара. Лека вечер от нас
, аз явно съм единствената в неведение за теглото, разположението на плацентата и т.н. Вече започвам да си записвам в един тефтер, какво да разпитвам лекаря си на следващата среща.

Вълнува ме втората ФМ, която трябва да е в началото на януари. Дано е ок, че малко да ми олекне. 
, но нали още не знам какъв пол сме и.............