Castle

• 63 711
  • 678
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
Хаус и Къди... Simple Smile
Здравейте! И аз съм фен на сериала. Гледах първия епизод на 4-ти сезон, сега видях, че и вторият е излязъл. Това първа тема за Касъл ли е?

# 31
  • Срещу планината:)
май да  wavey ,но не е имало много движение когато е създадена  Rolling Eyes

# 32
+ Сили Буут и д-р Бренан от "Кости".Голямо чакане 5 сезона и накрая за една серия luvbed и
 preggo

Здравейте! Аз съм фен на сериала,но бях забравила за темата!  ooooh!Peace

# 33
  • Варна
Дейвид и Мади от Съдружници по неволя- 3г чакане
Джак и Алисън от Еврика - 4г чакане
Фран и Макс от Гувернантката - 5г чакане
Мълдър и Скъли така и не можах да ги изгледам до края изнервих се Rolling Eyes
Кости много ме изнервиха с това прескачане а Хаус ме ядосаха че развалиха работата, като при Съдружниците Crossing Arms

силно се надявам сценаристите да не ни прецакат хубавия сериал! за сега добре се справят, не знам защо всички толкова ги е страх да съберат главните герои? не е задължително връзката им да е скучна...да седнат само да прочетат малко тука из форума за проблемациите на хората и ще имат матрял за още 10 сезона Joy

ПС утре сутрин 4х03  Tada

# 34
  • на кого му пука
Зеп. имаше фантастичен сюжет.Странно ми е хора да плащат за подобни услуги и дори да вярват в тях.
Добре поне че запазиха дъщерята да не замине.

# 35
Здравейте от мен!
Радвам се, че се събрахме повече хора!!
Ето нещо от 4x04:
http://www.youtube.com/watch?v=NEk9Pk6MnjM&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Xe99QCRE0Ro
http://www.youtube.com/watch?v=s0favsFWsIE

# 36
Аз наваксах с епизодите и вече гледам новите Grinning
Много ми харесва сериала, ще го следя.
Епизод 3 беше чудесен. Дано и занапред имат такива добри идеи сценаристите. Peace
Касъл ми изглежда поотслабнал в този сезон Mr. Green Но пак си е сладур Grinning

# 37
  • на кого му пука
Не е лошо още да поотслабне.
И значи инсп.Раян ще е заподозрян следващия епизод?

# 38
Сюжета сам по себе си е доста интересен ,но въпроса е друг- би ли искал да се събудиш след 50 години и всички близки вече да ги няма,то и света малко или много ще се е променил Simple Smile
Ех как не се сещам подробности -гледах предаване с такива криогенни камери за хора които си плащаха телата да им бъдат замразени, но май имаше някакъв период от 25години.

# 39
  • Варна
това е лудост за мене...не че ми се умира, ама за какво ми е да живея толкова Rolling Eyes
туй само хора без работа могат да го измислят Mr. Green
айде да идва вторник, че ми е интересно какво ще стане с 3хК Thinking

а Нейтън не е лошо наистина да свали още някое килце...не че и така не ми харесва, ама си е достатъчно едър и без тея допълнителни кг  Laughing
не ми харесва как го гримират тоя сезон..осират се с бронзанта на лицето просто ooooh! и защо изобщо го гримират? Rolling Eyes

# 40
Ехо, има нов епизод от днес newsm44
Сега го свалих и отивам да гледам Grinning

# 41
Нали няма опасност азиатската мафия да погне Бекет и компания  Rolling Eyes

Забравих да кажа, че много ме кефи хрумката за надпис на жилетката Grinning

Промото за 5ти епизод.

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 18:19 от R_Dew

# 42
  • В най - голямото село
Да, интересен трейлър. Тя Бекет докато се осъзнае и Касъл ще и се и измъкне  Thinking

# 43
Да, интересен трейлър. Тя Бекет докато се осъзнае и Касъл ще и се и измъкне  Thinking

Laughing е той Касъл няма да седи като монах докато я чака.

# 44
  • Варна
да бе много ме дразни Бекет като се сърди че Касъл сваля гаджета, а в същото време тя ги натръшка 3-4...нали не очаква от него да седи на пост и молитви да я чака Tired
силно се надявам тая ситуация да я накара да си признае чувствата, макар че ме съмнява Rolling Eyes но определено ще бъде интересен епизод  Wink айде да идва вторник Party

Общи условия

Активация на акаунт