Castle

• 63 722
  • 678
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
еееее почвам да се изнервям лекинко....кога ще си признаят тея хора??? пък и защо е нужно да го обявяват гласно се чудя, защо имат нужда да го чуят когато е очевАдно за всички Rolling Eyes
не може ли просто да се награбят  Mr. Green

# 46
Върджи  Grinning Хареса ми серията, обаче и аз като теб се нервирах.
Колко пъти ще ни връщат на факта, че те се искат и всеки от тях се дразни, когато другия има гадже?!?
Да вземат да преминат на следваща база, викам аз Mr. Green Крайно време е, три години вече се гледат като котараци  Laughing

# 47
  • Пловдив
И кво?! 10 серии по късно все още нищо! Shocked Ужас!  Joy

# 48
  • Срещу планината:)
Бекет  е виновна  Crossing Arms дори почва да ме е яд на нея.
Според мен Касъл трябва да спре да идва в участъка Naughty Бекет да почне да чувства липсата му,щото в момента тя го има за даденост,а това ме дразни!
То остават 2 епизода до финала на сезона,а по случая на Кейт няма нищо Thinking дано да има 5 сезон.

# 49
  • Пловдив
И какво 4-5 години двама пълнолетни инидивида само се оглеждат и не правят секс?! Аре бе! Като на филм, изтъркват се вече.

# 50
  • Пловдив
Само аз ли очаквам с нетърпение новия епизод на 30април?

П.П. Английския детектив от 20 епизод голям бонбон, особено като му падна кърпата Heart Eyes

# 51
И аз и аз  Mr. Green

# 52
  • Пловдив
Кажи за англичанина хареса ли ти Simple Smile Че никой около мен не гледа Касъл и сама не мога да си говоря Simple Smile

# 53
Кажи за англичанина хареса ли ти Simple Smile Че никой около мен не гледа Касъл и сама не мога да си говоря Simple Smile
Сладак беше, ама аз си падам повече по мъже тип Джаксън от анатомията.

# 54
Гледаме Касъл, ама темата беше позамряла Laughing
То и какво ли да коментираме, все едно и също...
И мен вече ме е яд на Бекет, споделям мнението на Дю по този въпрос. Wink

А англичанинът беше много сладък, да  Wink

# 55
  • Пловдив
Ама моля ви се, аз "снимах" сцената с въпросния англичанин когато му пада кърпата и го разпратих на всичките си приятелки да ги зарибявам да гледат Касъл. Един вид - вижте какво изпускате като не гледате сериала. Само и само да има с кой да си обсъждам Mr. Green
Аз се надявам през оставащите ... две май... серии от сезона да стане нещо съществено между Бекет и Касъл. Обаче подозирам, че ще си остана с излъгани надежди.

На Бекет мноооого готини гаджета и подбират. Детектива с магнетичните сини очи от втори сезон, и невероятно готиния кардиохирург.....

# 56
  • Пловдив
Какво се чува - 5 сезон ще има ли? То ясно за 4тия, че няма да стане заварката Mr. Green

# 57
  • срещу двата комина :)))
малеее, то и тема имало за тоя сладурски сериал  ooooh! как съм ви изпуснала не знам  Hug

# 58
  • Срещу планината:)
 Mr. GreenЗомби серията беше доста забавна.(Муре,Соне не може да се сетите за кой си мислях през цялтото време Joy)
Обаче най-накрая Бекет и Касъл проведоха някакво подобие на разговор ooooh!  за готовността на Б  да се справи с травмата и чувствата.

# 59
  • срещу двата комина :)))
Mr. GreenЗомби серията беше доста забавна.(Муре,Соне не може да се сетите за кой си мислях през цялтото време Joy)
Обаче най-накрая Бекет и Касъл проведоха някакво подобие на разговор ooooh!  за готовността на Б  да се справи с травмата и чувствата.

дано си преодолее проблемите вече, че ми сойде в повече вече с нейната нерешителност  Tired

Общи условия

Активация на акаунт