ПрЪвУписТно Дупреждение от ПоркОратурата за пУТкУкоросани маТСки- 53

• 30 709
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Арооо, предаването "На езиков пост", я не се заяждайте на дребно за грешки при писането, ами вижте първо това видео:
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/455992867-Shte_ … v_Pazardzhik.html

И да, пиша нарочно така. Със сигурност съм по-грамотна от повечето, писари в тази тема, ама какво да ви обяснявам.

# 436
Арооо, предаването "На езиков пост", я не се заяждайте на дребно за грешки при писането, ами вижте първо това видео:
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/455992867-Shte_ … v_Pazardzhik.html

И да, пиша нарочно така. Със сигурност съм по-грамотна от повечето, писари в тази тема, ама какво да ви обяснявам.
Харчи паричките ни докато има, че после ние ще харчим от твоите   Mr. Green

# 437
  • София

На твое място първо бих си оправила пунктуацията, след това бих претендирала за грамотност  Wink

# 438

На твое място първо бих си оправила пунктуацията, след това бих претендирала за грамотност  Wink
Ами помогни ми. Къде видя грешка?

# 439
  • Варна

На твое място първо бих си оправила пунктуацията, след това бих претендирала за грамотност  Wink
Ами помогни ми. Къде видя грешка?

Преди писари няма запетайка. Mr. Green

Цитат
Збавейте!

# 440

Да, уважаема, ако беше съществитерно. Но то е причастие. Фиророзите му викат "ерово". И сигурно щеше да ти стане ясно, ако беше изгредара видеото. Щом шефката на НОИ може да говори така, защо един участник във форум да не може да пише по този начин? Но явно тук сте от хората, които всичко знаят и разни откъси от ТВ предавания не ги интересуват.

А сега вече ви оставям на спокойствие да гоните нарушитерите ))

# 441
  • София

Да, уважаема, ако беше съществитерно. Но то е причастие.

ooooh!

# 442
  • Варна

Да, уважаема, ако беше съществитерно. Но то е причастие. Фиророзите му викат "ерово". И сигурно щеше да ти стане ясно, ако беше изгредара видеото. Щом шефката на НОИ може да говори така, защо един участник във форум да не може да пише по този начин? Но явно тук сте от хората, които всичко знаят и разни откъси от ТВ предавания не ги интересуват.

Христинче, Христинчееее, аз откъде да знам че не ти работи "Л"-а? Извинявай , ама между писари и писали има доста голяма разлика. Laughing
Айде, че има нарушитеРи за гонене.  Wink 
Аман от такъви фирорози.

# 443
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Joy Joy Joy

Ще ми се да отбележа правилото да не се започва изречение "а", "и", "но"...

# 444
Христинче, Христинчееее, аз откъде да знам че не ти работи "Л"-а? Извинявай , ама между писари и писали има доста голяма разлика. Laughing
Айде, че има нарушитеРи за гонене.  Wink 
Аман от такъви фирорози.
Остави ХЛистинчето да диша, тя разлика не вижда...  Mr. Green  hahaha

# 445
По нашия край е разпространено " кършулче", но не за запечено детско, а за добре оформено продълговато, във формата на наденичка... Mr. Green за всяка възраст. Joy Joy Joy

При нас е разпространено като "пъцулче". Crazy

Joy ОмрЕх от смЕх!!!!!!!

# 446
  • София

Цитат
Сутринта рано рано ходих до поликлийниката да взимам книжки там рецепти за старите,че им свършили лекарствата,после до аптеката.

Съкровището каза, че не се старая достатъчно и затова не успявам да я произнеса тази дума...  Laughing Mr. Green

# 447
  • до една звездичка

Цитат
Сутринта рано рано ходих до поликлийниката да взимам книжки там рецепти за старите,че им свършили лекарствата,после до аптеката.

Съкровището каза, че не се старая достатъчно и затова не успявам да я произнеса тази дума...  Laughing Mr. Green

Провай с клийн, клийн... Wink

# 448
  • София
Цитат
откъде да гледам следващите серий , след днешната. Рових в VBOX ама неоткрих

И едно заглавие:Помощ по заплетен закус

# 449
  • София
Цитат
фолиева кисилина

Аууу, чИ кисИлааа тЪз кисЪлина.
Цитат
много се изтормозих и плачих постояно

А, дано през новата година да не плачИш и да ти върви по-добренай-искрено ти пожелавам
Весело посрещане на новата година на всички и дано поне правописа ни се подобри и всички станем по-добри!

Общи условия

Активация на акаунт