ПрЪвУписТно Дупреждение от ПоркОратурата за пУТкУкоросани маТСки- 53

• 30 704
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Цитат
Naughty Съжелявам, но не съм съгласна с теб. Ексфолиантите им са продукт, който бих препоръчала с две ръце. Не знам как ти ухаят на ефтин разтворим сок, за мен миришат уникално.  Heart Eyes
Днес докато се къпех с маракуята и си мислех, че трябва да се сдобия и с друг аромат, ММ влезе да пита с какво се къпя!  Shocked Чак отвън му е замирисало.  Crazy
Кой ли е ММ?  newsm78

Сигурно "мойто мъж"  Joy!

# 481
Цитат
Naughty Съжелявам, но не съм съгласна с теб. Ексфолиантите им са продукт, който бих препоръчала с две ръце. Не знам как ти ухаят на ефтин разтворим сок, за мен миришат уникално.  Heart Eyes
Днес докато се къпех с маракуята и си мислех, че трябва да се сдобия и с друг аромат, ММ влезе да пита с какво се къпя!  Shocked Чак отвън му е замирисало.  Crazy
Кой ли е ММ?  newsm78

Joy hahaha

# 482
Записвам се в най- забавната тема Simple Smile

# 483
  • София
Цитат
Кой ли е ММ?  newsm78

Joy hahaha

Да, Тайна позна (не знам дали без да иска) - "моят мъж" значи  Peace Simple Smile

# 484
  • забравих си мисълта...
Цитат
Naughty Съжелявам, но не съм съгласна с теб. Ексфолиантите им са продукт, който бих препоръчала с две ръце. Не знам как ти ухаят на ефтин разтворим сок, за мен миришат уникално.  Heart Eyes
Днес докато се къпех с маракуята и си мислех, че трябва да се сдобия и с друг аромат, ММ влезе да пита с какво се къпя!  Shocked Чак отвън му е замирисало.  Crazy
Кой ли е ММ?  newsm78
Сигурно "мойто мъж"  Joy!

"мойто мъжo"  Joy

P.S. Атти, писали сме заедно. Simple Smile

# 485
Едно скромничко предположение за "ММ", да не би случайно да е "абревиатура" на "МойтУ МиУо" Whistling newsm78, че "МиУото" е много популярно Laughing!

ПП Тя Атти е написала верния отговор, ама аз все така го чета това "ММ", та се зачудих дали няма капка истина и в това предположение!

# 486
Цитат
искам да ви попитам не ви ли ум разна на вас или на вашите съпрузи да ходите да чакате пред детските градини по не знам си колко дни/седмици за да запишете детето си на градина?

Ум разни, ум патки пасе...  Laughing

# 487
  • София
Едно скромничко предположение за "ММ", да не би случайно да е "абревиатура" на "МойтУ МиУо" Whistling newsm78, че "МиУото" е много популярно Laughing!

ПП Тя Атти е написала верния отговор, ама аз все така го чета това "ММ", та се зачудих дали няма капка истина и в това предположение!

И аз знам, че е "мойтУ миУо" Mr. Green

И за да не спамя темата:
Цитат
Кожата ми е глатка, чиста, мека

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 22:03 от Stacked

# 488
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Не, "моят мъж" си е. Една готина съфорумка /от друг форум/ го въведе много успешно и постепенно започнахме всички там да го ползваме, а от доста време се ползва и в този форум. Има и разновидности:
ЛМ - Любимият мъж
ТМ - Текущият мъж

Цитат
Няма как всички потребителки еднакво презприкусловно да приемаме директно инфото

През- кое?!

# 489
!Явно много прЪхУляк се е насабрал в темите с прахосмукачките напоследък

# 490
ЧНГ на всички  Hug

За Новата година - здраве до амина!
Шарени торбички - пълни с парички!
И гърненца с мед - да е на късмет!
 Hug

# 491
  • София
Цитат
строго определен периот
Цитат
ще се бодува

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 10:23 от Stacked

# 492
Цитат
копувам

# 493
Да ви питам нещо, че вече се замотах  Rolling Eyes .

"Далече сме от..." или "Далеч сме от..."

На мен по-добре ми звучи първото, но май съм в грешка.  Tired

# 494
  • Варна
Да ви питам нещо, че вече се замотах  Rolling Eyes .

"Далече сме от..." или "Далеч сме от..."

На мен по-добре ми звучи първото, но май съм в грешка.  Tired

Далече. Peace

Общи условия

Активация на акаунт