ПрЪвУписТно Дупреждение от ПоркОратурата за пУТкУкоросани маТСки- 53

• 30 709
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Цитат
Само да вмъкна, че на ултразвук имам по 5-6 фоликула в яйчниците, които са малки и гинка каза, че не е пробем това, защото може да има по няколко.

Това гинеколог ли трябва да означава?  newsm78

Ако аФторката наЙстина нарича гинка гинеколога си - това е бисИрът на гУдината! rotfImbo rotfImbo rotfImbo
smile3532 rotfImbo
Леле, народът изтрещя! ooooh!

# 541
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Ако аФторката наЙстина нарича гинка гинеколога си - това е бисИрът на гУдината! rotfImbo rotfImbo rotfImbo
smile3532 rotfImbo

то щото гинкото е женски  Crazy
допълвам с педи и педка  Whistling

# 542
Цитат
Само да вмъкна, че на ултразвук имам по 5-6 фоликула в яйчниците, които са малки и гинка каза, че не е пробем това, защото може да има по няколко.

Това гинеколог ли трябва да означава?  newsm78

Ако аФторката наЙстина нарича гинка гинеколога си - това е бисИрът на гУдината! rotfImbo rotfImbo rotfImbo
smile3532 rotfImbo
Я да не УбиждатИ момичето, то използва синкопа (нищо, че не и е чувало какво е това)  Crossing Arms

гин(еколож)ка

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 543
  • София
Леко офф - Café con leche, какво е синкоп в лингвистиката? В музиката знам какво означава, но в тази област не съм го срещала.

# 544
Леко офф - Café con leche, какво е синкоп в лингвистиката? В музиката знам какво означава, но в тази област не съм го срещала.

Съкращаване, обикновено на неударена гласна/сричка в средата на думата. Примерно: какво - к'во, нашата - наш'та, гинеколог - гинка newsm78!   bouquet

# 545
Според това, което си спомням от изпита по стилистика, синкопата е изпускане на звук, буква или сричка (обикновена неударена) в средата на дадена дума, като това изпускане не променя смисъла на думата.

Всъщност май най-често синкопата е обвързана с фонетични промени и се използва като похват в мерената реч, за да се запази ритъма на даден стих. Например какво - к'во

# 546
Цитат
си4ки пишити хубави неща за фирмата --а никои не отговори на вапросите адрес за кандидатстване за работа --- хубава фирма а се крие адреса смях

# 547
  • София
Благодаря за разяснението, беше ми полезно   bouquet

# 548
Цитат
Та след като ни погледна в ушите от разтояние   изписа набързо остра инфекция и съответно антибиотик

Shocked

Ай стига, бе!  ooooh!
Тия доктори взеха и инфекции да изписват вече!
Някой знае ли от къде мога да си купя 2бр. инфекции, че ми трябват за неделя? Rolling Eyes  Whistling
Или трябва да отида на лекар, за да ми ги изпише?
Или направо на гинка, а?
 Whistling  Joy

# 549
  • забравих си мисълта...
Цитат
Та след като ни погледна в ушите от разтояние   изписа набързо остра инфекция и съответно антибиотик
Shocked
Ай стига, бе!  ooooh!
Тия доктори взеха и инфекции да изписват вече!
Някой знае ли от къде мога да си купя 2бр. инфекции, че ми трябват за неделя? Rolling Eyes  Whistling
Или трябва да отида на лекар, за да ми ги изпише?
Или направо на гинка, а?
 Whistling  Joy

Джуличка, нали съм ти фен, не мога да не ти отговоря Wink. За два броя ще трябва да идеш на лекар, за да ти гледа от "разтояние в ушите" и да ти изпише набързо една инфекция, а после иди и на гинка и ето ти два броя.  Wink

Цитат
... само остава да проверем пукат ли се добре...

Цитат
... и в теми за бъзеши мами и татковци...

# 550
Не знам мисля си че всяка директорка ще си хвали преподавателите но мисла че най добрият варянт е да се питат родителите от 4кл защото  те ще имат по обективна преценка нека да пишат родители които имат четвъртокласници от 18 134 и в Х Димитър срещо билата незнам кой номер е  аз съм се насочила към тези а дали ще я приемат това е друг въпрос

Абе за детето не знам, но гледай ТЕБЕ да приемат в първи клас, чееее, аман ти е  работата! ooooh!

# 551
От една потребителка в един постинг:
Някакав
някой родители
 приклучи
 више стоящ
таяли ще ми дава акъл
 аз нея пусках

# 552
Цитат
здравословно сваляне и пот държане на килограмите

# 553
Джуличка, нали съм ти фен, не мога да не ти отговоря Wink. За два броя ще трябва да идеш на лекар, за да ти гледа от "разтояние в ушите" и да ти изпише набързо една инфекция, а после иди и на гинка и ето ти два броя.  Wink

БлЪгУдЪрЪ ти, Вени!  Hug
И чакай да те питам още нещо, то е по твоята част.
Що ще рече таз:
  Thinking

Цитат
...нареждам кисела крастачка, гъбки, топено сирене...

Laughing

# 554
  • София
Цитат
аз миналия месец бях писъла че ми доди цикъла ..........ако продължи и днес така вече ще се обърна към лекър
Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт