Re: Къде в Бургас 25

• 64 331
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря много Ахче , а така и така съм започнала с този ресторант,чувала съм , че правят и суши има ли нещо такова ? newsm78

Преди правеха, после спряха, сега пак, но не съм го опитвала. На "Хепи" им е хубаво сушито, ако това ти трябва. Японският "Сакура" го затвориха.  Sad

# 46
От къде мога да си набавя известно количество дрян ?

# 47
  • Бургас
Ками, дрян на Краснодар

# 48
Запис и от мен Simple Smile

# 49
Благодаря много Ахче , а така и така съм започнала с този ресторант,чувала съм , че правят и суши има ли нещо такова ? newsm78

Преди правеха, после спряха, сега пак, но не съм го опитвала. На "Хепи" им е хубаво сушито, ако това ти трябва. Японският "Сакура" го затвориха.  Sad

Да да, на 'Happy' сушито и аз го харесвам , този 'Сакура' за пръв път го чувам, на 'Fancy' в Мола имаше , скоро не съм ходила и не знам, а ако знаеш и някой друг ресторант или суши бар ,че напоследък само това суши ми е в главата.  ooooh!
И Ахче още веднъж много благодаря за информацията  Hug  bouquet

# 50
На 'Фенсито' не знаех, че има, там 2 пъти се опитах да хапна, но храната горчеше и съм отписала това място. Няма другаде суши.

Моля.   Hug

# 51
  • Бургас
Къде мога да намеря детски зимни гащеризони. По точно шушлекова долница и яке?

Такива видях на витрината на магазин "Марикита: на ул. "Кирил и Методий", но цена не знам  Peace

Някой да е посещавал новият детски магазин на ул. Есперанто" /бившата Пиротска/ до оградата на Математическата гимназия? На стъклата пише, че продават нови дрехи внос от Англия, но нямах време да вляза, някой ако има впечатления да сподели   bouquet

И още гледам, че са открили още един нов детски магазин на ъгъла на ул. "Трайчо Китанчев" и "ХАн Аспарух", близо до площад "Баба Ганка"......името му е "Сали" ама дали продават дрешки на тази бг марка или си е обикновен детски магазин....

# 52
  • Бургас
Преди няколко дни започнаха да предлагат суши и в Инканто, но в рекламата се казваше че ще се сервира след 18 часа.
Не съм го опитвала още.

sveta29 такива видях в Зора, до КАТ, но не погледнах дали са на ток или батерии.
http://zora.bg/main.php?grupa_id=3&podgrupa_id=98&trade_ … &s_p=products

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 23:00 от Steltion

# 53
  • Бургас
От къде мога да си набавя известно количество дрян ?
От нашия двор Whistling. Ела да си вземеш колкото искаш.  Peace

# 54
  • Бургас
Здравейте дами  къде продават  бижута на  D&G

# 55
момичета къде мога да намеря сутиен с размер 70Е ?

# 56
Steltion благодаря за инфото.Проверила съм във всички големи маркети за техника,но ако може да споделите ,ако имате в къщи. Blush

charlie голямо разнообразие на (размери) сутиени има зад съда(по ул.Стефан Стамболов).Има едно магазинче за бельо(няма име-само табела "Немско бельо").Кам 25 лв са.  Peace

# 57
 Вместо запис да попитам виждали ли сте някъде дебели ватирани дънки /може и панталон, но не анцуг/ и да не са бебешката номерация, а за 6 годишен младеж. Обърнах града тази зима и няяямааа. А малкото диване категорично отказва да носи чорапогащници, 'щото били женски  ooooh!

# 58
Момичета в Бургас да сте виждали да продават такива картини или студио където могат да ги изработят евентуално?

# 59
Съжалявам за отклонението от темата,но си е голямо събитие !

Да ни е честито!

http://www.kino-burgas.com/3d.php

Общи условия

Активация на акаунт