Re: Къде в Бургас 25

• 64 346
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
sveta29 не сме купували, но си мисля че ако се навия ще искам да ги тествам първо. Предполагам че няма да ти откажат.

# 61
  • Бургас
IVSS, ватирани джинси има в едно магазинче, на като завиеш ог Кирил и Методий в уличката посока тоалтните в дясно. Цялата витрина е в  цени. Не можеш да го сбъркаш. Същите имали магазини и в Славейков някъде около младост, пак такава е витрината и Меден рудник, но къде не знам

# 62
  • Den Haag
Къде преместиха ТСМ и Божура? Grinning

# 63
Няма вече верига "Бонжур" .

# 64
  • Бургас
Благодаря много Ахче , а така и така съм започнала с този ресторант,чувала съм , че правят и суши има ли нещо такова ? newsm78

Преди правеха, после спряха, сега пак, но не съм го опитвала. На "Хепи" им е хубаво сушито, ако това ти трябва. Японският "Сакура" го затвориха.  Sad
"Сакура" не е затворен, а се помещава в новата красива сграда до "Златна котва" на Богориди.

# 65
Благодаря много Ахче , а така и така съм започнала с този ресторант,чувала съм , че правят и суши има ли нещо такова ? newsm78

Преди правеха, после спряха, сега пак, но не съм го опитвала. На "Хепи" им е хубаво сушито, ако това ти трябва. Японският "Сакура" го затвориха.  Sad
"Сакура" не е затворен, а се помещава в новата красива сграда до "Златна котва" на Богориди.

Много добре знам къде се премести, понеже си го посещавах, но вече и там не работи. И не е временно.  Wink

# 66
аз  пак да питам Rolling Eyes
някой знае ли и ваиждал ли е каде продават куфар-карета но детски или по-точно бебешки
и евентуално цени

# 67
Здравейте . Снощи на късните новини на тв Скат даваха , някаква коледна работилница в Бургас, но изтървах началото. Ако някои е гледал цялото предаване и знае къде се намира нека да пише.
Това е коледна работилница на хора с увреждания , издържа се от продадените сувенири. Искам тази година коледните ми подаръци да са от там, паричките ми да влезнат в коледната работилница , а не за китайски сувенири.

# 68
viva31 за Коледната работилница на хората с увреждания инфо има тук - http://www.burgasinfo.com/news/view/5/27065/

ЗАПОВЯДАЙТЕ И НА НАШИЯ БАЗАР  Hug
петък, събота и неделя в МОЛ Бургас Плаза

# 69
аз  пак да питам Rolling Eyes
някой знае ли и ваиждал ли е каде продават куфар-карета но детски или по-точно бебешки
и евентуално цени
какво е куфар-карета?Извинявай че питам нп наистина не знам,а си мисля само за нещо като раница с колела.

Вместо запис да попитам виждали ли сте някъде дебели ватирани дънки /може и панталон, но не анцуг/ и да не са бебешката номерация, а за 6 годишен младеж. Обърнах града тази зима и няяямааа. А малкото диване категорично отказва да носи чорапогащници, 'щото били женски  ooooh!

Ами аз купих дебел ватиран(много готин )панталон за 32лв от детскотот Кикирики,от Макдоналдс към уличката зад Кирил и Методий,имаше и други още по дебели панталони,но не бяха гъзарски.Взех размерза 6год. въпреки че моя е 5годишен.

Предложете ботуши детски за момче (апрески)но които да не пропускат,новите ни ботуши от магазина до темата са мокриии отвътре.

Накой ми каза че има нов ТСМ на Богориди,но з лично не съм отишла да го видя,и не знам дали е вярно.

# 70
  • София
Ето това вече е ужасна новина - САкура беше най-добрият яп р-т в Бургас ...ах'не а дали ще го местят някъде или просто няма да е вече в Бургас. Тъкмо планувах да го посещавам с цел злопупотреба като се прибера в Бургас...

Много добре знам къде се премести, понеже си го посещавах, но вече и там не работи. И не е временно.  Wink

# 71
Много голяма загуба е за ценителите на хубава храна, но няма да го отварят никъде засега. Не е дорасъл нашият най-добър град за този клас ресторанти. Според мен хората подходиха предубедено, че там има само "гнусотии", а всъщност приготвяха най-вкусо месото, имаха страхотни предястия...

# 72
  • София
Напълно съм съгласна с теб - а сушито просто беше страхотно. Много жалко...Дано да се преместят в София тогава Simple Smile))
ах'не би ли ми препоръчала хубави места за хапване в Бургас- ние основно ходим в Хепи (в България ), Сакура (вече не явно...) и от време на време в Извора (там храната ми харесва, но всичко друго не е по мой вкус )

Благодаря ти !

# 73
Мога да ти препоръчам няколко, ресторант "Луксор", ресторант "Београд", ресторант "Салини"  в х-л 'Приморец' , на "Инканто" са им добри салатите, предястията, пастата и някои основни. Общо взето ние на тези ходим. Не сме впечатлени от "Дел мар" , "Златна котва", някакъв италиански с/у х-л "Приморец" , да знаеш, ако някой друг ти спомене за тях.

# 74
  • Бургас

Явно е отскоро това, не знаех. Още едно доказателство, че в Бургас качествените и интересни заведения не успяват да се задържат дълго, за сметка на чалгата, която ни залива с всичките си форми. Няма го вече артистичния дух на града... мир на праха му!

Общи условия

Активация на акаунт