Re: Къде в Бургас 25

• 64 446
  • 724
  •   1
Отговори
# 135

Помня, че се разправяхме за някакъв рибен магазин, но после изгубих следите, откри ли го, не го ли, хе-хе Simple Smile)) Пък и аз съм късопаметна и старият ти ник не помня, виж новият си е запомнящ се Simple Smile))

А за посещенията 2-пъти на ден си беше майтап, мен и една тренировка ме скапва, но аз съм длъжна да знам! И понеже ми е тънък джоба с най-голяло удоволствие мога да си менкам картата с някой, стига 1) да почна да ходя редовно, а не от дъжд до пладне, както е моята работа най-често и 2) стига изобщо да е позволено това.

# 136
А за посещенията 2-пъти на ден си беше майтап...
Даа, разбрах, и аз се помайтапих Hug

# 137
мами интересува ме какви други фирми за поддръжка на асансьори има освен "Лифт-3" ,да допълня за М.Рудник ме интересува.

# 138
  • Бургас
Момичета, препоръчайте някоя фирма за интериорен дизайн или само дизайнер   bouquet

# 139
Момичета, препоръчайте някоя фирма за интериорен дизайн или само дизайнер   bouquet

Красимир Капитанов.Преди около 4 години ползвахме услугите му за апартамента ни и сме много доволни,а и парите, които взимаше тогава бяха в пъти по-малко от тези, които ни искаха тогавашните фирми за дизайн  Naughty

А аз да питам: Къде мога в Бургас да намеря рециклирана опаковъчна хартия за подаръци? newsm78 Спешно е!!!

# 140
  • Бургас
Това е сайта на моя позната,на мен ми допада стила и.

http://www.designzu.com/nursery.html

# 141

Много зависи какъв дизайн искаш, не че е голям избора в Бургас. Но ако ти харесва новият модернистичен стил или както се нарича професионално, той е човекът. Ние обаче категорично не го харесваме, а в момента сме в етап на голям проект и не се спряхме на него.

# 142
  • Бургас
Благодаря, момичета   bouquet Ще ги посетя да поразгледам. Още повече, че и идея си нямам как точно работят - в смисъл-изработват само проекта или се ангажират и с търсенето на мебели и др. материали след това  newsm78 И как оценяват - на стая /ако например искам само за две стаи/ или за цял апартамент?

# 143
  • Бургас
Предполагам ,че има някакви ориентировъчни цени кв.м за проект,от там нататък зависии от материалите .По принцип за всяка услуга ,когато се вземат размери и се уточни какво точно и с какви материали - чак тогава може да се даде по-конкретна  цена.Би трябвало да ти направят оферта след уточняване на подробностите.

Специално момичето,което аз дадох си има хора,с които работи ,но не мисля,че е задължително ,може и само проект.

# 144
Благодаря, момичета   bouquet Ще ги посетя да поразгледам. Още повече, че и идея си нямам как точно работят - в смисъл-изработват само проекта или се ангажират и с търсенето на мебели и др. материали след това  newsm78 И как оценяват - на стая /ако например искам само за две стаи/ или за цял апартамент?
Цените са за кв.м, т.е. може колкото си искаш стаи, важна е квадратурата. Казваш на дизайнера какво ти искаш най-общо, до каква сума и според това той се съобразява с твоите желания и ти прави проект, който обсъждате заедно. После за изпълнението също ти се предлагат фирми, магазини, майстори и тн, което ти спестява супер много обикаляне и въртене на телефони. Важно е да имаш възможност да избираш, да не се обвързваш с точно определени изпълнители и ако не те удовлетворява съотношението цена/качество, да искаш друго предложение. Дизайнерите имат много връзки, опит и общо взето знаят към кого да те насочат, но крайният избор винаги е твой. Хайде успех в начинанието!  Simple Smile

# 145
  • Бургас
Момичета  newsm51 newsm51 newsm51

# 146
  • Бургас
Доколкото знам J_M_M друга сериозна фирма за подръжка на асансьори в  освен Лифт 3 в М. рудник няма.Ние сме много доволни от подръжката на тази фирма.

# 147
           sisi_f препоръчвам ти http://www.burgas-design.com/.
Много добра фирма ,с добра организация,взимат 20 лв/кв.м

# 148
Цената варира от кв.м .  Simple Smile
По принцип се започва от проект ВиК, ТЕЦ, уточняват се материалите, които ще се използват - настилки, мазилки, ламперии, изкуствени/ естествени и т.н. Следват визуализации, за които понякога се плаща допълнително освен определения по договор брой.
Изпълнението може да е с тях, може и сам да опиташ, може  и на друга фирма да го възложиш. Зависи дали те удовлетворява това, което ти предлагат дизайнерите.

# 149
Ще съм много благодарна, ако някой може да ме насочи, къде има най-голям избор на детски рамки за очила? И от услугите на коя оптика сте най-доволни?

Общи условия

Активация на акаунт